2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
سلام مهربونم نه جالب نبود فولی های ریزی هر دو طرف بود اندومتر ۵ بود چهارشنبه دوباره باید برم امیدوار ...

خدا کمکمون کنه

من هم خیلی اوضاع خوبی نداشتم ..

تخمک های سمت چپ زیر ۱۰ هستن

سمت راست دوتا نسبتا خوب یه دونه زیر ده 

برام دعا کنید🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تیکر میخوام⁦☹️⁩  هفته دوم چقدر سخت میگذره😞 من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شو ...

به فال نیک بگیر، انشالله که خیره

بعضی وقتا ناخودآگاه یه حرفی به زبون آدم میاد که بعد اتفاق میفته

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
این دفعه دیگه مامانی...شک نکنننننن❤

انشالله عزیزم 

خودم هم تمام انرژی م رو گذاشتم این سری مامان بشم بدون هیچ تردیدی ... محکم و مصمم 

(مامان شدنم رو همین دوره بهتون بگم صلوات)

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹

به فال نیک بگیر، انشالله که خیره بعضی وقتا ناخودآگاه یه حرفی به زبون آدم میاد که بعد اتفاق میفته

ماشالله اینقدر مامانش فضوله. میگه هی زنگ میزده چرا خانمت نیست؟! 

نکنه قهرین که این همه مدت رفته مشهد!!!!

میگه منم دیدم بگم حامله ای بهتر از اینه که فکر کنن دعوامون شده

دفعه پیش که حامله بودم مامانش زنگ زد به همه گفت حتی فامیل هایی که مدت ها باهاشون ارتباط نداشتن.

بعد سقط تا چند وقت باید به همه توضیح میدادم چی شد چرا بچه ام بغلم نیست. درد خودم کم بود هر بار که مجبور بودم برای کسی توضیح بدم داغم تازه میشد

به امید خدا ایندفعه موفق میشی عزیزم.مطمئن باش

ممنون دوستم

انشالله روزی بشه همه خبر مامان شدنشون رو پشت سر هم بگن هر روز دو سه تا خبر خوب بشنویم🤗😍

آرزو میکنم از ته ته قلبم انشالله تا آخر امسال همه مامان شده باشن😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چه خوش بگذره بهمون والا...

من امروز پریود شدم وان شاالله این سیکل انتقال میدم میشه بگی قبل وبعد انتقال چه تغذیه ای داشتی عزیزم

الهى به سلامتى عزيزدلم🙏🏼🌸ايشالا زودى جواب زحماتتو مى گيرى💕

من كلا رو وزن هميشه حساس بودم و از اونجاييكه معده درست حسابى هم ندارم غذاهاى روغنى و چرب رو تا حد زياد كم كردم

قبل انتقال:من هر روز صبحمو با آب شروع مى كنم بعد يه مشت خيلى كوچيك آجيل بادوم درختى و فندق و پسته و  بادوم هندى مى خورم بعد ميوه مى خوردم از اونجاييكه ناهارى نيستم هر چى پيش بياد يه تيكه نون و پنير 

كلا من گشنه ام خيلى نمى شه تا شب هم شام مثلا حدوداى ساعت ٦ ماهى يا مرغ گريل به همراه سبزيجات بخارپز(مخصوصا لوبيا سبز)

يا اشب سالاد اسفناج با مرغ يا ميگو تو سالاد

اما بعد از انتقال:اول آب دماى محيط

روز اول سوپ ماهيچه هم ناهار هم شام با قارچ ريز شده و جو

صبحونه ها يه تخم مرغ آبپز با پنير و گردو و يه اسلايس نون سياه

قبل ناهار ميوه مثل نارنگى و آناناس(٧ تيكه كردمش از روز اول انتقال روزى فقط يه تيكه به همراه اون وسطش كه سفته)خوردم

ناهارها اگه خونه باشم معمولا املت اسفناج تو فر كه واقعا خوشمزست

يا يه تيكه مرغ با لوبيا سبز يا سبزيجات پخته

شام هم نون و پنير و گردو 

هر شب نمى دونم چرا تو اين انتقال آخر انار خوردم دليل خاصى نداشتم اما خوردم

اصلا استراحت نداشتم بينهايت كمتر از قبل.هر شب آيت الكرسى براى جنينم خوندم دستمو رو شيكمم گذاشتم و براش فوت مى كردم

و نذر ١٤٠٠٠ تا صلوات رو انجام دادم

ايشالا كه اطلاعاتم برات مفيد باشه🙏🏼🌸💕

من تیکر میخوام⁦☹️⁩  هفته دوم چقدر سخت میگذره😞 من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شو ...

رويا راست مى گه حتما همينطوره

به فال نيك بگير.ايشالا هفته ديگه ٢شنبه خوش خبرى🌸💕🤰

رويا جان منم ديروز تاحالا گريه ميكنم نميدونم چمه ب روز ازمايش ك فكر ميكنم ميخوام خفه شم اگه منفي شه ...

منم چند روز قبل از بى بى زدن يه عالمه گريه كردم يه عالمه ها

ايشالا بغد گريه از ته دل مى خندى عزيزم💕🌸