2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست
سلام آنا جون ودوستای گلم.من امروز روز پنجم انتقالمه.هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم😔

عزيزم منم پنجم انتقالم هيچ علائمي ندارم فقط گه گداري حالت پريودي دارم كمرم درد ميكنه نگران نباش

سلام  دوستان ختم قران برداشتم کسی جزء قران میخونه تا روز پنجشنبه که بهش بگم جزء چند بخونه؟؟؟

سلام دوست جون منم دو جزء میخونم

اگر جزء 20 ب کسی ندادی یکیشون باشه همینجوری به زبونم اومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو عزیزم. من یه جز میتونم برات بخونم. خودم ختم دارم و گرنه بیشتر برات میخوندم

ممنون عزیزم 

جزء 8 

التماس دعا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام دوست جون منم دو جزء میخونم اگر جزء 20 ب کسی ندادی یکیشون باشه همینجوری به زبونم اومد

ممنون گلم 

جز 9 و20 

التماس دعا

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ايشالا كه مثبتى و براى اين تاپيك هم ديگه همش خبرهاى مثبت مى ياد🙏🏼🤰👼🏻🌸

هانا جووووونم.چقد خوشحال شدم وقتی بی بی چکت رو دیدمممممم.خدایااااا شکرتتتتتت.حالمو خوب کردی با این خبر😍😍😍😍از این بی بی چکا برای همه منتظرااااا آرزو میکنم.

فردا هم بذااار.من بودم تا روز ازمایش هررر روز میذاشتم.شورشو درمیاوردم.تلافی همه بی بی چکای منفی رو درمیاوردم😂😂والااااا 

امیدوارم پنجشنبه با بتاااای تپل مپل بیای😚واسه منم دعااا کن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

انا جونم امشب باز وقتم ازادتر بود مجبور شدم فکرکنم و سوال طرح کنم😂

انا جونم من قبلا پرولاکتینم بالا بود که با یه دوره قرص خیلی خیلی اومد پایین(حتی از رنج ازمایشگاه پایینتر) که برام عجیب بود.اما دکترم گفت قرصو قطع کن دیگه.ولی قرص تیروئیدمو میخورم روزی نصفی.حالا شوهرم سیاهدونه و عسل گرفته جدیدا من شنیدم برای گرم شدن بدن هم خوبه،گفتم اگه برای تیرویید و اینا بد نیست بخورم.مشکلی داره؟حس میکنم قبلا همچین چیزی شنیدم اخه

بچه ها چیزای مقوی بگین برای بعد انتقالم.من هیچی تو ذهنم نیست

نمیگم همش گرمی یا سردی

ولی خب مقوی باشه کلا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انا جونم امشب باز وقتم ازادتر بود مجبور شدم فکرکنم و سوال طرح کنم😂 انا جونم من قبلا پرولاکتینم بال ...

یکبار لاله جون گفت سیاهدونه برای آندومتر خوب نیست.فکر می کنم گفت نازکش میکنه منم دیگه نخوردم.

چون طبعم سرده خیلی آرده،شیره،خرما،گردو و از این چیزا می خورم و سعی می کنم زیاد سردیجات نخورم

یکبار لاله جون گفت سیاهدونه برای آندومتر خوب نیست.فکر می کنم گفت نازکش میکنه منم دیگه نخوردم. چون ط ...

اها اره منم شنیده بودم برا یه چیزی خوب نیست خواستم دوباره بپرسم که‌مطمئن شم

اره منم سعی میکنم به زور بخورم خرما،ارده اینا.چون متاسفانه اصلا میلی به اینجور چیزا که اکثرا شیرینن ندارم😑مرسی ازت گلم

واینکه ایا راهی هست که فولیکول تولیدنشه .ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنماییم کنه.

عزیزم خوب راهش همون تجویز دکترته یعنی ال دی....

نگران نباش حل میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

عزیزم والا به من که حسابی اون زمان مکمل داده بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اينم كادوي روز ازدواج بچه آينده من 😍😍😍😍

الهی....