2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047648 بازدید | 684621 پست
اناجون خيلي ببخشيد زياد سوال ميپرسم، ميبينم چراغت سبزه پر در ميارم، الان از وسط سيكل ميشه ال دي ...

عزیزم من ندیدم از وسط سیکل ال دی شروع بشه....

از روز دو تا ۵ دیدم شروع ال دی وسط سیکل نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون خيلي ببخشيد زياد سوال ميپرسم، ميبينم چراغت سبزه پر در ميارم، الان از وسط سيكل ميشه ال دي ...

عزیزم دخملی خوابه.....

پسرمم خوابه، گفتم منم بخوابم تا میخوام بخوابم پسر شیطونم شیطنتش میگیره و دلش رضا نمیده مامانش بخوابه....

چند باری دیدم اینطوری شد و دیدم اینطوری بدتر کلافه میشم گفتم بیام اینجا.....

حالا برم باز تونستم برمیگردم.....

دوستون دارم.....

بوسسسسسسس به تک تکتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ندیدم از وسط سیکل ال دی شروع بشه.... از روز دو تا ۵ دیدم شروع ال دی وسط سیکل نه.....

يعني به من گفته ١٢ سيكل برم تا چك كنه بعدش بگه پريود شدي ال دي بخور؟؟؟ بعدش يه ماه اينده ش رو ال دي بخورم بازم پريود شد انتقال بده؟؟

...
خدایا شکرتتتتتتتت..... ایشالله جنینهای عالیم خواهی داشت...... خیلی رژیمتو رعایت کن...... گوشت و م ...

اره همینارو گفت امروزم رفتم از ۳۰ تا تخمک ۱۵ تاش جنین شده ک ۱۱ تاش باکیفیت بوده😔😔

منم بادارو پریود میشم خیلی دوست داشتم از خودم تخمک داشته باشم ولی نشد شما پیش کدوم دکتر رفتی. ذخیره ...

من یزدم مرکز بوعلی

فک کنم ذخیره تخمدانم 2.5 یا 2.8 بود دقیق یادم نیس پارسال بود

تو سونو ک یکی از تخمدانام دیده نمیشد چون کوچیک بودن ولی آمپولارو بهم دادن و شکرخدا جواب داد

شما دکترتون کیه؟اصلا فولی ندارین یا ریزن؟

اگر فولی داشته باشین در حد خیلی کم پی آر پی میکنن ک همونو از دست ندین 

یه خانومه ک رفته بودم بوعلی پی آر پی داشت گفتم واسه چیه گفت چون فولی خیلی کم و یائسگی زود رس واسه اونه

میشه شماهایی که انتقال دادید از فعالیت و کارهایی که میکنید برامون بگید +داروهایی که مصرف میکنیبد ممن ...

عزیزم من چهارشنبه انتقال دادم دو سه روز اول استراحتم بیشتر بود الان کارهای روزمره مثل غذا درست کردن رو انجام میدم. نظافت رو کلا کنار گذاشتم. کمی بعد از صبحانه پیاده روی میکنم. سعی میکنم چند ساعتی رو با دوستام بگذرونم. هر روز دوتا  پروژسترون و یدونه انوکساپارین میزنم. چهار تا استرادیول و یه اسپرین و یدونه هم فولیک اسید میخورم. هر روز هم کلی با جنین هام حرف میزنم 😊😊انشاالله خداوند به هممون معجزه اش رو نشون بده. 

عزیزم پانکچر داری یا فقط انتقاله؟ معمولا از کسایی که ریسک هایپری دارن میگیرن....

آنا جون نه پانکچر نشدم انتقال هم ندارم چون تازه داروهامو شروع کردم برای خیلیارو ازمایش میگیرن بیشتر گیجم میکنن دفعه پیش هم کنسل کردن چون بالا بود گفتن هردو تخمدات پر از فولی های  ریز شده و قابل رشد نیست خدا بخیر کنه 

من تنبلی تخمدان هم دارم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

هانااااااااااااا جونم مباركت باشه فرشته ي خدا مباركت باشه عزيزم

ان شاالله يه بتاي تپل داري عزيزم

الان بهترين حس دنيارو داري برامون دعا كن منم اين بار سومين باره ميخوام انتقال بدم برام دعا كن عزيزم 

خيلي ذوق كردم بي بي چكتو ديدم😘🌺

الهام جان توي سيكلي كه استروژنت بالاس يا پانكچر شدي تموم شده؟

تازه وارد سیکل شدم خیر سرم 😒راستی دفعه پیش دوز منوپور بالا بود نکنه بخاطر کن استروژن بالا رفته بوده امروزم اشاره ای کردن گفتن دوزش رو پایین میاریم مثل دفعه پیش نشه !بعد از استفاده این داروها بالا میره وگرنه نرماله 

اره همینارو گفت امروزم رفتم از ۳۰ تا تخمک ۱۵ تاش جنین شده ک ۱۱ تاش باکیفیت بوده😔😔

عزیزم خداروشکر کن جای شکر هست مثبت باش 😍