2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتی مشهد التماس دعا زیاد واسه من خیلی دعا کن جنینم حالش خوب باشه همه چیزش خوب باشه

چشم عزیزم💚🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واسه من ی سوال فنی پیش اومده بچه ها ک میگن بعد از مثبت شدن میرن سونو دکتر بهشون میگه از روز اول آخری ...

قانونش اینه. واسه اونایی هم که طبیعی باردار میشن از روز اول پریود که تخمک ندارن. تخمک حدود اواسط سیکل آزاد میشه تازه اگه همون موقع لقاح انجام بشه. این یک فرمول کلیِ

سلام

دوستان میدونید کدوم دکتر قبل انتقال prp میکنه؟؟

فکر کنم طرازی بلد نباشه من هرچی بهش اصرار کردم گفت نه لازم نیست 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

توری جونم توبی؟بچه هات خوبن؟فاصله سنیشون دقیقا چند ماهه؟توری جونم من لوپوس دارم توی بارداری پردنیزولون خوردم و روزی دو تا هپارین زدم به نظرت بارداری بعدی هم باید استفاده کنم؟من که نمیدونم کی باردار میشم پردنی رو چکار کنم؟یعنی میشه دوباره ننه بشم البتا دو سال دیگه راستی ذخیره تخمدانمم یک هست قبلا ۳/۵بود یهو یک شد 

بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

هاناجانم مبارک مامانی؛روز۹وقتی هاله انداحته به امیدخداتاروز۱۴پررنگه پررنگ میشه؛اتفاقاایناازمدیکوربهتره من برای ازمایش دوم صبحش بی بی زدم مدیکوربازهاله انداخت ولی این مدلی رم امتحان کردم اصلاهاله ننداخت ک بعدازمایش دادم بتاافت کرده بود؛مبارکه هاله جانم ایشالا۹ماه روب خوبی سپری کنی عزیزلم،خیلی برات خوشحالم💜💜💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
[QUOTE=73650928]منم ابن سينا ميرم از اين به بعد دكترا ثابت ميشن شنبه و يه شنبه طرازي هست ز بزن واسه ...

اره همين الان ز بزن

بعد بيا خبرشو بده ببينم چه كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

واي عزيزممممم مباركههههه😍😍😍💃🏼💃🏼💃🏼♥️ مطمئن بودم مامان ميشي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم