2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاله همه چی واست عالی پیش میره خواهر جون 10. 15 تا جنین تپل داری

انشالله عزیزم از خیلی وقته منتظر همچین روزی هستم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام انا جوون تبریک منو‌بابت هدیه خداوندی البته با تاخیر قبول کن ایشالا دومادیشو ببینی عزیزم یه ...

عزیزم بستگی به مهارت دکترت داره اگه از رو ناشی گری باعث درد شده ممکنه این دفعه بدون درد باشه....

اما اگه واقعا دهانه رحم پیچ داره یا تنگه محتملا دوباره تجربه کنی....

میتونی اگه دکترت صلاح میدونه انتقالت با بیهوشی باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واسه من ی سوال فنی پیش اومده بچه ها ک میگن بعد از مثبت شدن میرن سونو دکتر بهشون میگه از روز اول آخری ...

فک کنم این تقریبی هست تا زمانیکه میرن سونو ک سونو سن دقیق بارداری رو میگه.خب بارداری طبیعی هم اولین روز آخرین پری اتفاق نمیفته ولی تاریخ تقریبی رو همون میگن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان من تا حالا فکر میکردم دوقلو باردارم. هفته پیش رفتم سونو (هفته نه بودم) دکتر گفت سه قلو ...

سلام دوست جون.مبارک باشه

نمیشه نگه دارین 3 تاشونو؟

میشه بپرسم اولین بتاتون چند بود و روز چند انتقال؟

من بعد دو روز پریود شدم گلم

عه؟چ خوب.فک کردم خیلی طول میکشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من چون همیشه باید بخورم بعد از 4 روز 

آها پس برا هر کسی متفاوته.ممکنه بیشترم طول بکشه؟

سلام دوستان من تا حالا فکر میکردم دوقلو باردارم. هفته پیش رفتم سونو (هفته نه بودم) دکتر گفت سه قلو ...

اولا مباركت باشه عزيزم

دوما به دكترت اعتماد كن

بودن دوستاني كه سه قلو باردار شدن و با ريداكت يكي بارداري به مراتب آسون تري داشتن

فقط بايد يك دكتر خوب و با تجربه پيدا كني واسه ريداكت

نگران نباش و استرس هم به خودت راه نده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عه؟چ خوب.فک کردم خیلی طول میکشه

اره گلم چون عقب انداخته بودم دکترم گفت واژینال بذار برای ۱۰ روز بعد قطع کردن ۲ بعدش اومد !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
[QUOTE=73646664]خب پس ب نظرم با دكترت تماس بگير بهش توضيح بده ببين چي ميگه🧐[/Q من مرکزابن سینامیرم ...

اشتباه گفتم شنبه و سه شنبه ها هست

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم