2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست

بچه ها آمپول پرولوتون خارجی گیر میاد ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طبیعی هنوز این ماه میخواستم میکرو کنم

مباركه عزيزم

اين تست مثبته

برو از بتا بده

خيلي خوشحال شدم

انشالله روزي تك تك منتظرا ❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مباركه عزيزم اين تست مثبته برو از بتا بده خيلي خوشحال شدم انشالله روزي تك تك منتظرا ❤️❤️❤️❤️❤️😘 ...

ممنونم. دعا کنید برام عزیزان . الان میرم آز میدم .

خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه انشاالله

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ممنونم. دعا کنید برام عزیزان . الان میرم آز میدم . خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه انشاالله

انشالله با يه بتاي توپول خوشحال ترمون ميكني

فقط يادت باشه وقتي جواب رو گرفتي همه دوستات رو يادت بيار كه چقد منتظر اين لحظه هستن

زود بهمون خبر بده عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه ها جون سلام  دوستای خوبم من امروز وارد سیکل شدم  فعلا با دوز بالا گونال رو شروع کردم ...

سلام  ما باهم شروع کردیم انگار😀

ان شاءالله باهم نتیجه بگیریم🌸🌸

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مبارک باشهههه🌼🌼🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام به همه دوستان

من مرکز رفتم واسه آزمایشای ایمنی انعقادی گفتن نمینویسیم به خاطر یکبار سقط

با یه خانم دکتر زنان دوستم برم بهش بگم واسم بنویسه که قبل انتقال همه چی بررسی شده باشه؟