2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ممنون دوستای دور ولی نزدیکم میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفع ...

مامان شدی رفت دیگه...حسابی مواظب خودت باش دوستم...نی نی ها دارن برات نشونه میفرستن🌸❤

رویا جون منم اصلا تا روز 15 هیچ لکی نداشتم مثبتم شده بود.به علائمم نیست که اگر باشه از روز 7 8 اینا شاید ی ذره تیر بکشه مثلا من تو ساق پام و رونم و پهلوم تیر میکشید بازم اینا ملاک نیس.هرچی صلاحِ خواهر

انشاله که مثبتی و بارداری راحت و خوبی داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

سهی جون اصلا ذهنتو درگیر فکرای منفی نکن فقط مثبت فکر کن و آرامش داشته باش

انشاله که مثبتی و دوران بارداری خوبی داری خواهر

آزی جون فک کنم لکه لانه گزینی روز 4 یا 5 بازم دقیق نمیدونم.من ک لک لانه گزینیم نداشتم کلا بی خیال باش و فکرای خوب خوب کن سیسمونی اتاق بچه لباسای خوشکل

انشاله آزمایشت مثبتِ و بارداری راحتی داری عزیزم

آزی جون فک کنم لکه لانه گزینی روز 4 یا 5 بازم دقیق نمیدونم.من ک لک لانه گزینیم نداشتم کلا بی خیال با ...

چقدر این بار انرژی های خوب میگیرم تو گروه واقعا احساس میکنم ایندفعه مثبت میشم. مرسی از همه. دوستتون دارم❤️❤️❤️

مرسي اناجون ممنونم از توضيحت،،  بچه ها من رسما ديوانه شدم ديگه قاطي كردم فك كنم زدم ب سيم ...

عزیزم یادم نمیاد منع طبیعیت الان چی بوده؟

ببخش حضور ذهن ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون دستتون درد نکنه بابت راهنمایی .درمور حجامت قبل از انتقالم اگه بگید ممنون میشم 

عزیزم والا سر خود حجامت نکن اگه دکتر طب سنتی طبق شرایطت بررسی کرده و گفته واست خوبه و زیر نظر متخصص انجام میدی خوبه وگرنه دیمی و پیش یه فرد عادی که تجربی اینکارو میکنه انجام میدی توصیه نمیکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه هایپر شدم برا همون بعد از پانکچر یک ماه گفته انتقال نمیده، همون یک ماهو‌میخوام به حرفش گوش نکنم ...

عزیزم خوب ریسکه.....

باید پای عواقبشم بشینی.....

ارزو جون توروخدا به منم بگو اینا یعنی چی سیکل لانگ انتقال چیه؟؟ غیر لانگ چیه چن ماه گفته بودن صبر ک ...

سیکل لانگ یعنی مدت زمانی که بخوان سیستم باروریتو مهار کنن طولانی تره یعنی از ماه قبل مهار شروع میشه.....

ال دی فقط برای کیست نیست برای نظم دادن به رشد آندومتر رحمی هم تجویز میشه.

خوب همون ماه ک ال دی خوردیم ضخامت بالا میره ماه بعدش ک انتقال هستش ک ال دی نداریم چی ؟ بازم اثر ماه قبل رو داره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام پس به شما هم ال دی دادن  ولی به من آسپرین ندادن چرا؟

خوب به همه نمیدن اما به نظرم بدم نیست بدن چون کلا داروهای هورمونی غلطت خونو بالا میبره.....

حتی اگه طرف مشکل نداشته باشه.....

دیگه اونایی که مشکل غلظت خونم داره براشون واجبتره.....

سیکل لانگ یعنی مدت زمانی که بخوان سیستم باروریتو مهار کنن طولانی تره یعنی از ماه قبل مهار شروع میشه. ...

از الان كه اولين پريود بعد از پانكچره ايا معلوم ميشه كه ميخوان چه نوع سيكل انتقالي رو انتخاب كنن؟

...
ممنون دوستای دور ولی نزدیکم میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفع ...

عزیزم نمیشه دقیق گفت.....