2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
بله دارم . آسپرین و انوکسا . یعنی اینا میتونه جبران کنه ؟

فکر کنم بی تاثیر نیستن.....

نگران نکن خودتو من مورد دیدم بارداری ختم به خیری داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم . انشاالله به خیر و خوشی . خواستم حالتو بپرسم 

فدات بشم عزیزم......

ایشالله خبر زایمان موفقتو بدی و شادمون کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم بی تاثیر نیستن..... نگران نکن خودتو من مورد دیدم بارداری ختم به خیری داشتن.....

انا جون اگه به احتمال خیلی کم مشکلی باشه تا کی اجازه سقط میدن . من فردا 18 هفته ام پر میشه تا انجام بشه و جوابش بیاد میشم 20 هفته  

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
امروز هفتمین روز انتقالم بود و از دو ساعت پیش لکه بینیم شروع شد رنگ روشن درست مث زمانیکه میخوام پریو ...

عزیزم خیلی از مامانامون مورد مشابهتو داشتن و +م شدن.....

چرا منفی فکر میکنی؟

فدات بشم عزیزم...... ایشالله خبر زایمان موفقتو بدی و شادمون کنی.....

ممنون عزیز دلم . برام خیلی دعا کن . از اول بارداری به هر نحوی که بگی اذیت شدم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من بارداری پوچ نبود تو سونوگرافی جنین.کیسه زرد.دیده شد هشت هفته رشد کرده بود ولی چون قلبش تشکیل نشد ...

اولویت اول رو بذار رو بحث انعقادی.....

بعد ایمنی.....

هفته چندي عزيزم ؟ 

18 هفته

سلام به همه دوستان امروز رفتم مرکز واسه اینکه واسم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسن گفتن به خاطر یکبار س ...

بله عزیزم بار اول که چه عرض کنم ممکنه تا سه چهار بارم ننویسن.....

انا جون اگه به احتمال خیلی کم مشکلی باشه تا کی اجازه سقط میدن . من فردا 18 هفته ام پر میشه تا انجام ...

چرا فكر سقطي  هيچ مشكلي نيست در ضمن تك شرياني با سونوي انومالي بررسي ميشه چرا امينوسنتز 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چرا فكر سقطي  هيچ مشكلي نيست در ضمن تك شرياني با سونوي انومالي بررسي ميشه چرا امينوسنتز

بررسی شده تو همون سونو گفت تک شریانی هستی ولی گفت جنین همه چيش خوبه . اما چون احتمال اختلالات کروموزومی و .... هست گفتن امنيو سنتز 

عزیزم من اولی رو امروز ساعت ۲ زدم این ساعت مشکلی ندارم دکترم حرفی نزد صبحها هم به خاطر کارم به سختی ...

عزیزم انتقالت فریز بود درسته؟

بررسی شده تو همون سونو گفت تک شریانی هستی ولی گفت جنین همه چيش خوبه . اما چون احتمال اختلالات کروموز ...

نميدونم ولي به نظرم با چندتا دكتر مشورت كن تا جايي كه ميدونم امينوسنتز تا يه هفته اي انجام ميشه وقتي مشكلي نبوده چرا استرس ميدي به خودت براي بچت خوب نيست انومالي دقيقه اگه جاي خوبي رفته باشي پس نگران نباش بسپار به خدا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
انا جون اگه به احتمال خیلی کم مشکلی باشه تا کی اجازه سقط میدن . من فردا 18 هفته ام پر میشه تا انجام ...

عزیزم والا الان یادم نمیاد ولی کلا به چیزای منفی فکر نکن.....

تو فقط به این فکر کن که قراره بعد نه ماه مهمون داری صحیح و سالم بغلش کنی.....

ممنون عزیز دلم . برام خیلی دعا کن . از اول بارداری به هر نحوی که بگی اذیت شدم 

میفهمت......

اما ایشالله بغلش کردی همه سختیا با لبخندش فراموشت میشه....