2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
ممنون که جواب دادی چ آزمایش هایی مربوط به تشکیل نشدن قلب جنین؟آزمایش های ایمنی مال کسانیه ک انتقال ...

منم ندادم اينارو البته چندسال پيش پيش پاكروش ميرفتم همون اول يه سري ازمايش گرفت ولي الان كه اي وي اف ميخوام بكنم هيچي ندادم نميدونم نياز بوده يا نه ولي اصلا دلم نميخواد فكراي بد بكنم چون به هرچي فكر ميكنم پيش مياد من يبار بارداري پوچ داشتم طبيعي بعد سه سال بازم طبيعي باردار شدم كه اواخر حاملگي بدليل فشار بالا بچرو از دست دادم الان لولم بسته شده مجبور به اي وي اف شدم دلم ميخواد فكر كنم اصلا مشكلي ندارم توهم همينجوري فكر كن زيادي مته به خشخاش گذاشتنم خوب نيست احتياط شرطه ولي نه خيلي ديگه درگير بشي پاكروش ميگفت هر زني يبار حاملگي پوچ ممكنه داشته باشه قديما نميدونستن ميگفتن بچمون افتاد حالا اينارو گفتم فكر منفي نكني ولي ازمايشارو تونستي بده و اميد داشته باش هيچ مشكلي نداري به اميد خدا اينبار باردار ميشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
چرا ؟؟؟؟؟

بند ناف تک شریانی هستش 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز هفتمین روز انتقالم بود و از دو ساعت پیش لکه بینیم شروع شد رنگ روشن درست مث زمانیکه میخوام پریود بشم...یبار دیگه ناامید شدم.. خدایا بسه دیگه..😔😢😢😢😢😔

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺
بند ناف تک شریانی هستش 

ايشالا هيچي نيست نگران نباش فقط امينوسنتز رو حتما جاي مطمئن انجام بده كدوم دكتر اينو بهت پيشنهاد داده؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم ندادم اينارو البته چندسال پيش پيش پاكروش ميرفتم همون اول يه سري ازمايش گرفت ولي الان كه اي وي اف ...

من بارداری پوچ نبود تو سونوگرافی جنین.کیسه زرد.دیده شد

هشت هفته رشد کرده بود ولی چون قلبش تشکیل نشده بود رشدش متوقف شد

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

سلام به همه دوستان

امروز رفتم مرکز واسه اینکه واسم آزمایش ایمنی انعقادی بنویسن گفتن به خاطر یکبار سقط لازم نیست ننوشتن گفت برو سونو بعد سونو هم کردو گفت خوبه همه چی واسم آزمایشای معمولیو نوشت ک بدم و داروهامم نوشت که از روز دوم پریودی بخورم روز 12 یا 13 برم واسه سونو

آنا جان 😍 من ان شاالله قراره جنین فریز انتقال بدم بهم سینافکت داده دکتر روزی ۵۰ واحد واز دو پری ۲۰ ...

عزیزم پس سیکل انتقال فریزت لانگه.....

موفق باشی....

سخت نگیر سینافکت معمولا اکثر دوستان داشتن.....

اگه سوپرفکت گیر نیومد همون سینافکت بگیر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دعا کن که به دعا خیلی محتاجم  امروز سونو داشتم دکتر گفت سایز کیسه زرد از حد نرمال یکم بزرگتره ...

عزیزم توکل برخدا 

مطمئنم چیزی نیست 

محتاجم به دعا،دعا می کنم حتما اگر قابل باشم 🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بهترین زمان برای تزریق سینافکت چه زمانیه؟ من از دکتر که برمی گردم تازه سوالهام شروع میشه🙈

۸ تا ۱۰ صبح....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله دارم . آسپرین و انوکسا . یعنی اینا میتونه جبران کنه ؟

نگران نباش اين امنيو و اينجور بررسي هايي كه ميفرستن خيلي از مواقع به خاطر رعايت اصول كتابيه و خيلي وقتا اصلا هم جدي نيس فقط ميفرستن كه بعدا نگن نفرستاديم كم كاري كرديم و اين حرفا وگرنه كرور كرور ملت با تك شريان عين دسته گل به دنيا ميارن فقط تنها مورد ضروري اينه كه از بابت بحث خونرساني نسبت به بقيه بيشتر تحت تظر باشن اصلا نترس اونم با اونهمه انوكسان و اسپرين حله خوشگل خانوم، نيني گلتو به صاحب اربعين بيمه كن بگو به ابرويي كه پيش خدا دارند به طور ويژه سلامتي نيني ناز رو از خدا برات تضميني بگيرن، چيزي كه هست اينه كه متاسفانه استرس شما بيشتر از يه شريان برا نيني مضره، نزار هورمونهاي استرس عين سم بره تو وجود نيني، تو دلت با خدا معامله كن و بسپار بهش و تمام

...
امروز هفتمین روز انتقالم بود و از دو ساعت پیش لکه بینیم شروع شد رنگ روشن درست مث زمانیکه میخوام پریو ...

استراحت كن نگران نباش هر چي صلاحه همون ميشه استرسو دور كن از خودت من يبار با خونريزي شديد ولي بچم موند نگران نباش منم كلي گريه و زاري كردم چقدر ناله زدم نميدوني بچم موند ولي ميدوني چي شد تو هفته بيست و نهم بدنيا اومد و دوهفته بعد پركشيد با كلي درد و رنج براي من وقتي بعدش فكر ميكردم ميگفتم كاش همون اول افتاده بود نميدونستم قراره زجرش بعدش بيشتر باشه ايشالا براي شما اينطوري نباشه و ني ني خوشگلت بمونه بسپار به خدا اون خودش صلاح مارو بهتر ميدونه 

بچه هایی که لکه بینی دارین اصن استرس نگیرین از دکتر جنین شناس پرسیدم گفت طبیعیه چون جنین خودشو ب دیواره میزنه که جا باز کنه بعضی مویرگا پاره میشه  گفت اگر خیلی بود به دکترتون باید مراجعه کنید

من بارداری پوچ نبود تو سونوگرافی جنین.کیسه زرد.دیده شد هشت هفته رشد کرده بود ولی چون قلبش تشکیل نشد ...

خوب حتما ازمايشارو بده كه خيالت راحت بشه اسپرم ضعيفم باعث اين مرضوع ميشه

سلام دوستان دکتر من سه روز در هفته کرمانشاست بقیه روزها مطب تهرانه ، گفته روز اول تا سوم یا نهایتا چ ...

عزیزم اولین سیکلته درسته؟

خوب بستگی داره به نوع سیکلت اگه با ال دی باشه خوب میتونی از روز پنجمم شروع کنی اما اگه یه راست قراره داروهای تحریک تخمدان شروع بشن خوب معمولا از روز سوم شروع میشن.....

هانا جان توی بلاد کفر آسپرین نمیدن برای ivfایها؟چه دوزی میدن؟ ۸۱ خارجکیها با ۸۰ ایرانیها یکیه؟ ممن ...

عزيزم به من فعلا ندادن و اصلا اينجا كه از اول نمى دن اما چون من آزمايشهاى انعقادى رو ايران انجام دادم و MTHFR جهش دارم بهم گفتن بعد از باردارى ازت آزمايش مى گيريم و نياز باشه حتما مى ديم

اما به نظرم حساس نباش رو دز يكش و بخور چون تفاوتشون خيلى خيلى كمه از نظر من