2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خب دیگه ما هم پیوستیم به خیل منتظران😁 سه تا بلاست برام انتقال دادن. گفتن تا ۵۰ دقیقه بلند نشم ولی ...

مباركه مامان خانوم😍 تو از همين الان مامان هستي😘

رويا جون شما ميدوني آيا جنين گريدش حتما بايد بالا باشه كه بزارن بلاست بشه يا ربطي به گريد نداره؟؟

انتقال چندمتون هست؟ رويا جون خودتون گفتين سه تا بزارن؟ يا دكتر خودش تصميم ميگيره؟

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرجان جون ٤ماه فاصله دادن؟ طي اون ٤ماه داروي خاصي دادن بهتون؟ 

نه چهر ماه.در اصل ۳ پریود.

چون اواخر خرداد بود.

دارو خاصی یادم نیست اما تا دوتا پریود همون اسید فولیک و قرص تیروئید و ...

ماه سوم که پری شدم از روز سوم داروها و امپولا شروع شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه چهر ماه.در اصل ۳ پریود. چون اواخر خرداد بود. دارو خاصی یادم نیست اما تا دوتا پریود همون اسید فو ...

مرجان جون به من گفتن دو پريود ولي من دارم دق ميكنم نميشه همين يه دونه كه اومد برم اونجا اصرار كنم چك كنن اگه سايز تخمدان نرمال بود برم تو سيكل انتقال؟؟ واقعا اگر نرمال شده باشه براي چي ميخوام صبر كنن؟

بعدشم من امروز هفت روز از پانكچر گذشته هووز پري نيومده آيا طبيعيه كه همون ١٤ روز بعد از پانكچر بياد مثل تخمك گذاري طبيعي كه ١٤ روز بعدش موعد پريود ميرسه؟؟

...
مرجان جون به من گفتن دو پريود ولي من دارم دق ميكنم نميشه همين يه دونه كه اومد برم اونجا اصرار كنم چك ...

راستش نمیدونم .زنگ بزن حتما بپرس.من چون باید از شهرستان میومدم ،نمیتونستم ریسک کنم زودتر برم.

پریودهای منم دیر اومدن تقریبا هردو ده یازده روز دیر کرد داشتن.

و معذرت میخوام اولیش شدید و لخته لخته که گفتن چون رحمت اماده بوده و ۳ لایه شده بوده حالا داره تخریب میشه.

عزیزم من دکترم افلاطونیانه اما قراره آذر برم پیشش برای پانکچر بله احتمالا خودشون انجام‌میدن.من بیما ...

به سلامتی انشاله که نی نیای تپل مپلی محکم بچسبن به دلت.

من مرکز میرم دکتر افلاطونیانم اونجا هستن ولی فک نکنم اونجاخودشون انتقال بدن . دکترم خانم دکتر افتخارِ

با دکتر جنین شناس مرکز آشنا هستم گفتن برو پیش خانم دکتر افتخار

دوستان یک مشورتی میخواستم ازتون.

مخصوصا باردارای ۳ ماهه اول

امروز من من امروز ۶ هفته  و ۶ روزمه.دقیقا فردا میشه هفته هفت.

صبح نوبت سونو داشتم که چون برق ها رفت نشد انجام بدن.

حالا عصر هم میتونم برم.

اگر نه میفته شنبه که میشه ۷هفته و ۴ روزگی.

چون واژیناله دوست ندارم دوبار برم.

ولی چون خونریزی دارم بدم نمیاد زودتر برم.

حالا به نطرتون امروز عصر برم قلبش هم میتونن ببینن یا بذار شنبه برم که دیگه مطمین تر باشه برای همه چی؟!!

مباركه مامان خانوم😍 تو از همين الان مامان هستي😘 رويا جون شما ميدوني آيا جنين گريدش حتما بايد بالا ...

قربونت بشم😍🤩🤩

نه عزیزم نمیدونم بلاست شدن به گرید ربطی داره یا نه

خود دکتر وقتی گذاشت گفت سه تا برات گذاشتیم

انشالله به حق امام حسین و شش ماهه اش خدا طعم معجزه شو به ما بچشونه