2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم میخوان بترکونن برای من ۲۰۰ گفتن استفاده کنم خیلی دوزش رو بالا بردن خدا رحم کنه 😒 نوشیدنی ور ...

اخی😁😁ایشالا فولی های تپل بزنه بیرون

نوشیدنی ورزش چیه؟؟من بعد پانچکرم ی پودری بهم دادن ک با شیر یا آب مخلوط میکردم پروتئینی بود

عكس رنگي داشتين؟ ايمني انعقادي هم براتون نوشته بودن؟

عکس رنگی ۴ سال قبل گفتن سالمه دیگه نگفتن انجام بدم ایمنی ماه قبل انجام  دادم یه موردش خیلی بالا بود Igg  و متخصص ایمنی  گفت واکسن دوگانه کزار دیفتری بزن ودیماه بعد آزمایش ایمنی تکرار کن

انعقادیا قبلا دادم سالم بود 

اخی😁😁ایشالا فولی های تپل بزنه بیرون نوشیدنی ورزش چیه؟؟من بعد پانچکرم ی پودری بهم دادن ک با شیر یا ...

انشالله عزیزم 🌹😍بهم گفتم نوشیدنی ورزشی بخورم بدمزه هستت انرژی زاست 😆فکر کردم شاید استفاده کردی 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم آز دادی؟

سلام عزیزم، ببخشید یه سوال داشتم، من میخوام ای  وی اف انجام بدم، قبلش آزمایش ذخیره تخمدان دادم 1.5بود، بعد فهمیدن پولیپ دارم، هم هیستروسکوپی کردم هم لاپاراسکوپی، ولی گفت به تخمدانات کاری نداشتیم چون کیست نداشتی، حالا ممکنه ذخیره تخمدانم پایین اومده باشه بعد عمل؟؟ 

انشالله عزیزم 🌹😍بهم گفتم نوشیدنی ورزشی بخورم بدمزه هستت انرژی زاست 😆فکر کردم شاید استفاده کر ...

عزیزم اونجا خارجکیه با یکم با اینجا فرق کنه😂😂

توکل برخدا ایشالا با خبرای خوب خوشحالمون میکنی😘😘

من هم همينطورم ولي ميگن زياد خوب نيست، منم با اينكه نميدونم چرا خوب نيس ولي از وقتي كه شنيدم زهرمارم ...

واسه ماها كه تو اين جريانيم زيادش خوب نيس

ميگن رحم سرد ميشه🤦🏼‍♀️

بايد گرمي بخوريم رحممون گرم شه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سارا بهت كارت جنين دادن؟؟؟؟ من اون روز كه رفتي واسه انتقال منم رفتم واسه فريز،همه كاراش هم كرد ...

نه كارت جنين ندادن شايد به كسايي كه انتقال جنينشون عقب ميفته ميدن

ادرس و بلوك چيه ديگه؟😁

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم اونجا خارجکیه با یکم با اینجا فرق کنه😂😂 توکل برخدا ایشالا با خبرای خوب خوشحالمون میکنی😘😘

اره فرق داره   

انشالله عزیزم امیدوارم دامن هممون سبز بشه 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم آز دادی؟

سلام آناجون خوبی عزیزم دردونه هات خوبن؟قدم پسرگلت مبارک باشه ان شاء الله خانواده۴نفریتون همیشه سلامت وسعادتمند باشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....