2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
من این ماه باید برم برا انتقال جنین .دکترم افلاطونیان هستن.برام قزص استرادیول دادن ک از روز دوم پ رو ...

عزیز دلم ساعت قرصا مشخص باشه بهتره چون هورمونی هستن . خیلی مهم نیست ولی سر یه ساعت مشخص بخوری دوز دارو‌ منظم و ثابت تو بدنت میمونه

یک ماه قبل انتقال هر شب قبل خواب زیر شکمت رو با روغن سیاهدونه چرب کن و ماساژ بده بعد با شال ببند. حتی اگه تونستی کیسه آبگرم بذار

چهار مغز. جوانه گندم. خرما. کنجد و گرمیجاتی که مطمئن باشی برات ایجاد حساسیت نمیکنه و ضرر نداره مصرف کنه. کلا قبل انتقال گرمیجات باید مصرف بشه اگر با مزاجت سازگاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این ماه باید برم برا انتقال جنین .دکترم افلاطونیان هستن.برام قزص استرادیول دادن ک از روز دوم پ رو ...

گلم اول برو پیش یه دکتر طب سنتی طبعتو بهت بگه، اگه طبهت سرده تا میتونی چیزهای گرم باید بخوری، اگه طبعت گرمه باید متعادل بخوری، ولی چند تا نکته هست که برای هز طبعی خوبه اولی حجامت، هر شب چرب کردن شکم و بستن اون، تا زمانی که طبعتو متوجه بشی اگه چیز سرد مثل ماست و برنج و... خوردی حتما چیز گرم بعدش بخور مثل عسل، خرما، دارچین و.... اگه هایپر نشدی و تخمدانت هات حالت عادی دارن بادکش هم انجام بده، پیاده روی هر روز یک تا نیم ساعت برو خلاصه رحمت و اماده کن وکارهایی بکن که خونرسانی به رحمت بیشتز بشه 

سلام یکی از دوستان که دوقلو باردار بودن و آزمایش سلفری انجام داده بودن که فرستاده بودن آلمان کسی میدونه نام کاربریشون چی بود ؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مرسى عزيزم 🌸💕اتفاقا دكتر آلمانى هم كه پيشش رفتم دقيقا بهم همينو گفت  هر چند كه من ج ...

منم قندم اونطوريه، ممكنه به خاطر اون ضعيف بوده باشه تخمكا؟؟

آخه نداده بودن بهم از اون داروها

يعني اونجا متفورمين نميدن؟

...

ميشه بگين ازمايشات ايمني و انعقادي شامل چه فاكتورايي هست ميخوام ببينم تو ازمايشاتم اينارو دادم يا نه ولي نميدونم اصلا چي هستن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم دوم مهر پریود شدم باید دوم میشدم که نشدم😒  ماههایی ک میخاستیم  نیاد سریع میومد... حا ...

😂😂😂😂😂 من رفتم دکتر گف بیبی بزن اگه منفی بود که منفی هم شد بهم آمپول داد بزنم بعدش که پریود شدم ال دی شروع کنم تا انشالله ماه بعد برم برای انتقال

خداجونم شکرت       
شرمنده میشه تعداد و تحرکشو بگین.میخوام بدونم وضعیت چطور بوده ک مثبت شده

یادم نیست بخدا ولی انقدری پایین بود که دکترا میگفتن باید میکرو کنید و بیشترین مشکل از شوهرم محسوب میشد ..فقط یادمه که از کلش ٩٠ درصدش ناقص بود یعنی سالم نبودن 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
گلم اول برو پیش یه دکتر طب سنتی طبعتو بهت بگه، اگه طبهت سرده تا میتونی چیزهای گرم باید بخوری، اگه طب ...

مرسی از راهنماییتون.من الان روز دوم پریودیمه .الانم میشه شکممو ببندم یا ن؟یا حجامت بعد از این ک پریودیم تموم شد برم؟طبعم گرمه

استراديول رو كِي داده بود برات سارا؟

از روز انتقال داد بهم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من دوغ میبینم این حالتو دارم😂😂

نه نه من عشق و زندگيم دوغ و ماسته🤣🤣از خدامه بهم بگن صبح تا شب بشين بخور

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم