2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست

[QUOTE=72960204]عزیزم من همین مشکل رو داشتم لوله چپم هیدرو بود تا لحظه انتقال به دکترم گفتم این لوله مشکلی ایجاد نمی ...[/QUOT. خب دیگه پس الان خیالت راحته که اون لوله مشکل دار رو نداری.  انشالا دفعه بعد بدون مشکل باردار میشی

ببخشید من یه سوال دیگه داشتم من 12 تا جنین داشتم که 2 بسته 6 تایی درست کردن که سری اول بسته اول رو بلاست کردن 3 تاش بلاست شد حالا سری دوم هم همین کار میکنن؟ میشه مثلا همشو از فریز در نیارن مثلا 3 تاش بمونه یا چون تو یه بسته هستن نمیشه؟ چون واقعا پانکچر خیلی سختی داشتم دیگه دوست ندارم تجربش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم  همسر مهربون متاسفم ان شالله خدا بهترینشو واست جبران کنه توکل کن  من امر ...

برو بده یه دکتر زنان دیگه برات بنویسه وحتما قبل انتقال بده آزمایش ها ر.

ببین عکس رنگی فقط بررسی باز یابسته بودن لوله ها نیست که،حالا چون میخوای انتقال بدی ونیازی به باز و بسته بودن لوله ها تو انتقال نیست، درنتیجه عکس رنگی نیاز نباشه.بلکه چون باعکس رنگی شکل رحم هم دیده میشه که آیا بدشکله یانه هم مهمه بر انتقال.چون اگه موردی داشته باشه با یه هیسترو میشه مشکل ر برطرف کرد ومثبت شد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستای گلم  همسر مهربون متاسفم ان شالله خدا بهترینشو واست جبران کنه توکل کن  من امر ...

برو بده یه دکتر زنان دیگه برات بنویسه وحتما قبل انتقال بده آزمایش ها ر.

ببین عکس رنگی فقط بررسی باز یابسته بودن لوله ها نیست که،حالا چون میخوای انتقال بدی ونیازی به باز و بسته بودن لوله ها تو انتقال نیست، درنتیجه عکس رنگی نیاز نباشه.بلکه چون باعکس رنگی شکل رحم هم دیده میشه که آیا بدشکله یانه هم مهمه بر انتقال.چون اگه موردی داشته باشه با یه هیسترو میشه مشکل ر برطرف کرد ومثبت شد

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من سینال سینال اف زدم تا ٥ روز روزی ٢تا بعد اون hcgزدم و ٤٨ساعت بعد پانکچر شدم البته تو اون فاصله ی ...

گلم داروی تقویتی و مکمل ویتامین چی خوردید؟ مثل ویتامین ایی، زینک، رویال ژل، کلسیم و...... مولتی ویتامین و امگا، از این ویتامین ها چیزی نخوردیذ قبل از تخمک کشی برای کیفیت تخمک؟ 

والا من قبلا یه بار ا سونو رویان تشخیص دادن. لاپراسکوپی کردم بخاطر اندومتریوزم گفتن مسئله ای نبوده ب ...

انشاالله که شما این مشکل و نداشته باشین ولی برید عکس و بندازید که مطمئن بشید دلیلش چی بوده منم قبلا ی بار به خاطر کیستای اندومتریوز لاپاروسکوپی شدم اون موقع گفتن مشکلی نبوده تازه الان ۵ ماه متوجه شدم لوله هام هیدرو شده

خدا جونم شکرت...
اره وقتي زماناي مشخصي بايد بريم ممكنه توي اون روز نيفتيم  الانم ميتوني ز بزني ببيني دوشنبه كي ...

والا زنگ زدم وقت گرفتم گفتم کدوم دکتر گفت احتمالا دکتر محمدزاده توکل به خدا هر چی خدا بخواد

خدا جونم شکرت...
 من یک دفعه انتقال منفی داشتم به خاطر همین خودم به دکتر پیشنهاد هیسترو دادم والا نمیدونم دیگه ب ...

من لاله انجام دادم ٢/٧٠٠ شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

دوستای گلم ببخشین که نمیتونم سر بزنم.....

شب بیداریهای پسرم همچنان ادامه داره......

دعا کنین زودی بهتر بشه بتونم به دوستای گلمم سر بزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستاي عزيزم اونايي كه پيش دكتر عارفي ميرن ميدونين دكتر عارفي فقط تو بيمارستان عرفان اي وي اف ميكنه يا تو بهمن هم انجام ميده؟ من به دلايلي عرفان نميرم ميخواستم ببينم اگه بهمن هم انجام ميده البته ايشالا اين سري جواب بگيرم ولي اگه يه درصد نشد برم پيش ايشون

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خود اندومتریوز یکی از دلایل هیدروسالپنکسه

ولی من هرکی رو دیدم که اندومتریوز بوده و با یه جراح خوب لاپراشده بعدس موفق بوده انتقالش  منم با دکتر آصف جاه عمل شدم. نمیدونم چرا انتقالم منفی شد.  

خانمی رحم رو چطور چرب میکنن همش برای من سواله متظور زیر ناف رو پوستتو روغن میزنی؟

اره گلم زیر ناف رو همش چرب میکنی، قسمت زیر ناف از این  سمت شکمت شروع کن تا اون قسمت شکمت کامل تا جایی قسمت رویشگاه مو اون ناحیه رو چرب کن، ببخشید انقدر واصح توصیح دادم تا قسمت رویشگاه مو ناحیه تناسلی رو روغن چرب کن

انشاالله که شما این مشکل و نداشته باشین ولی برید عکس و بندازید که مطمئن بشید دلیلش چی بوده منم قبلا ...

با کدوم دکتر لاپاروسکوپی شدید؟ اخه لوله هیدروسالپنکس باید یه عفونت خیلی شدید رحم بگیری که لوله ات هیدرو بشه