2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
من یک روز خونریزی داشتم تا دو روزم لکه بینی داشتم از همون روز اول خونریزی تا الان روزی دو تا امپول م ...

سختتون نمیشه هر روز دوتا امپول عضلانی دارین؟ اینارو نمیشه خودمون به ران بزنیم که راحتتر باشه...اخه این که هر روز تا تزریقات بریم استراحت نمیمونه که

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم چون ذخيره ات پايين بود برات تجويز كردن؟؟ خوندم اكثر براى كسانى تجويز مى كنن كه فوليكول ريز دا ...

نه فقط به خاطر ذخیره پایین .هانا جان اینجا متفورمین و اینوفولیکو برای این میدند که ثابت شده وقتی مقاومت به انسولین بیاد پایین بارداری خیلی بهتر اتفاق میفته حتی به خانومایی هم که میخواند طبیعی باردار بشند می گند متفورمین بخورند.

نه فقط به خاطر ذخیره پایین .هانا جان اینجا متفورمین و اینوفولیکو برای این میدند که ثابت شده وقتی مقا ...

مرسى عزيزم به خاطر توضيحات كاملت🌸 اين پودر اينوفوليك رو قبل پانكچر مى خورن؟؟؟تا كى ادامه مى دنش؟

سلام بچه ها نمی دونم گلوم چش شده اصلا علائم سرما خوردگی ندارم فقط گلوم گرفته به زور صدام در میاد سرفه های خشک دارم نمی دونم چیکار کنم خوب بشم   اینقدر سرفه کردم زیر دلم درد گرفته 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مرسى عزيزم به خاطر توضيحات كاملت🌸 اين پودر اينوفوليك رو قبل پانكچر مى خورن؟؟؟تا كى ادامه مى دن ...

خواهش می کنم عزیزم سوالی داشتی بپرس به من فعلا گفته دو ماه بخورم.ولی از بچه ها شنیدم بعدش هم گفته ادامه بدند

خواهش می کنم عزیزم سوالی داشتی بپرس به من فعلا گفته دو ماه بخورم.ولی از بچه ها شنیدم بعدش هم گفته اد ...

ببخش زياد سوال مى پرسم اينجورى كه متوجه شدم اين پودر براى كيفيت تخمك ها و تعدادشون موثره.شما هنوز پانكچر انجام ندادين درسته؟

مى خوام بدونم براى انتقال جنين هم موثره؟؟؟

رها جان چه موقع از دوره باید عسل استفاده کرد؟دو بار کافیه؟

من حدود ده روز قبل پریودی استفاده کردم ، مهم نیست چه روزی باشه ،فقط حتما عسل اصل پیدا کنید ، واسه من دوبار خوب بود ،اما میخوام بعد پریودی یه بار دیگه هم استفاده کنم ،

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ببخش زياد سوال مى پرسم اينجورى كه متوجه شدم اين پودر براى كيفيت تخمك ها و تعدادشون موثره.شما هنوز پا ...

دکتر رزاقی برای من نوشت چون بار اول پانکچر تخمک هام پوک بودن و هیچ جنینی نداشتم، هرشب یه دونه با یه لیوان اب حل کنید

سلام بچه ها نمی دونم گلوم چش شده اصلا علائم سرما خوردگی ندارم فقط گلوم گرفته به زور صدام در میاد سرف ...

یکمی تخم به رو توی اب گرم بریزین و بذارین بمونه چندساعت تا لعاب بده...اون آب رو بخورین...سینه رو خیلی نرم میکنه

ببخش زياد سوال مى پرسم اينجورى كه متوجه شدم اين پودر براى كيفيت تخمك ها و تعدادشون موثره.شما هنوز پا ...

برای انتقال نمیدونم عزیزم ولی اگر یادم موند اینسری که رفتم دکتر برات می پرسم