2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
مثلا مال من ک قبل از فریز جنین سه روزه بوده و فریز شده الان ک از فریز در بیارن اگه دو روز بیرون از ف ...

بله میشن پنج روزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=72196221]فدات عزیزم..... آتریسا جون دعاگوی تک تک دوستان بودم اما دقیقا اون لحظه ای که دیگه رو ...

فدات بشم عزیز دلم......

جوجه هامم دست بوس خاله شون هستن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاکستری جان پیش این دکتر میخای ای وی اف کنی ؟😐 فقط ویتامیناتو بخور و اسید فولیک و اب زیاد.موادپروت ...

نه خداروشکر پیش این قرار نیست میکرو کنم.من یزد دارم میرم برای میکرو

اما خیر سرش این دکتر مثلا دکترِ خوبِ این خراب شده س.چی‌بگم خواهر.اره فقط اسید فولیک رو میخورم و امگا ۳.ویتامین ای هم بده بخورم هرروز یعنی؟!اخه یه ماه بیشتر نمونده تا پانکچرم.یعنی یه ماه خوردنشم ضرر میرسونه به کبد؟ولی ویتامین دی رو یه دونشو خوردم.اره من فقط‌دیروز نصف متفورمینو خوردم حالم خیلی بد شد.به شوهرم گفتم توی نت اینجوری نوشته کلی دعوام کرد.گفت‌چرا اصلا رفتی پیش دکتر زنان.من گفتم لازم‌نیست دارو بخوری😐گفتم چه میدونم خواستم خیرسرم تو این فرصت باقی مونده یه حرکتی زده باشم.گفت وقتی دکتر افلاطونیان بهت دارو نداده یعنی نیاز نبوده.گفتم اخه فولیک اسید که لازم‌بوده😒من فقط رفتم پیش دکتر زنان که فولیک اسید بگیرم و اگه نیاز بود ویتامین دی.که اینجوری شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اصلن اینجور نیست .همیشه یه دکتر ویزیتت میکنه ممکنه باهم مشورت کنن ولی همیشه زیر نظر یه دکتری  ...

عزیزم شاید چون وارد سیکل نشدی اینطوریه.....

خوب سونوهای سریالیت شروع بشن بعید میدونم یه دکتر باشه......

چون دکترا که هر روز اونجا نیستن و روزای خاصی هستن.....

یا مثلا مگه میتونن پانکچر و انتقالتو با برنامه کاری دکترت مچ کنن؟

عزیزم منم واسه تنبلی تخمدان دکتر بهم متفورمین داد و گفت باردار هم شدی ادامه میدی تا قلب بچه تشکیل شه ...

واقعا ممنونم از راهنماییت.بخدا دکترا‌ بدتر آدمو سردرگم میکنن.چشم فقط همون فولیکو‌ میخورم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم زنگ بزن مرکز یا بیمارستانی که قراره انجام بدی. مشورت کن.پاسخگویی نداره؟

در‌چه مورد مشورت کنم گلم؟

عزیزم دو تا آمپول کردی هر روز زود خوب شد خونریزیت؟  من از امروز صبح دو تا آمپول زدم.شبم قراره ...

من یک روز خونریزی داشتم تا دو روزم لکه بینی داشتم از همون روز اول خونریزی تا الان روزی دو تا امپول میزنم خدا رو شکر دیگه لکه ندیدم الان دو تا هم شیاف میزارم من زیر دلم درد میکرد ولی الان دیگه نه خیلی کم شده نگران نباش با استراحت برطرف میشم من همش درازکشم کلافه شدم از بس خوابیدم ولی چاره ای نیست . راستی شما دوقلو دارین؟

نه خداروشکر پیش این قرار نیست میکرو کنم.من یزد دارم میرم برای میکرو اما خیر سرش این دکتر مثلا دکترِ ...

متفورمین باید با معده پر بخورین. بعد غذا.... حتی اگه یک ساعت از غذا گذشته باشه حالتونو بد میکنه.

سلام خانما گرفتم جواب آزمایشمو بتام 3000ه ب نظرتون دوقلوعه؟؟؟

سلام خانومی تبریک میگم انشاالله به سلامتی گلم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
خدایا شکرتتتتتتت..... گوارای وجودت عزیزم......

ممنون اناجون🌷🌷🌷🌷🌷

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
متاسفانه اینجا که من زندگی میکنم دکترای عالی نداره.همین منو یه شک میندازه و اعتمادمو از بین‌میبره.من ...

منم ذخیرم پایینه تخمدان چپم هم کوچیک شده لاغرم هستم داروهایی که دکتر بهم داد ایناست .پودر اینوفولیک روزی یکی. قرص کلسی کر روزی یکی که داخلش کلسیم منیزیوم زینک و ویتامین دی داره‌.ژل رویال هر روز صبح.اینارو اون گفت بعد من بهش گفتم اووابوست و فرتیل اید هم می خورم اووابوست روزی دو تا فرتیل روزی یکی گفت اشکالی نداره. آخرین آزمایشی هم که دادم ویتامین دیم ۵۵ بود. اینارو گفتم چون دیدم دقیقا شرایطت مثل منه

منم ذخیرم پایینه تخمدان چپم هم کوچیک شده لاغرم هستم داروهایی که دکتر بهم داد ایناست .پودر اینوفولیک ...

من هیچکدومشو نداده بهم که :(

خب این پودر اینفولیک جایگزین فولیک اسید هم هست اره؟

ژل رویال مارک خاصی داره؟اینا رو برای چند وقت بهت داده؟من همش یه ماه،کمتر از چهل روز وقت دارم