2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047632 بازدید | 684621 پست
هانا جون من هم رویان میرم اصلا به ازمایش های ایمنی توجه نکرد گفت اصلا هیچ ارتباطی به منفی یا مثبت شد ...

دقيقا همينو بهم گفت

راستش منو از نظر آزمايشهاى ايمنى خيلى قانع كرد

و الان بيشتر از هر وقت ديگه مى دونم استرس و نگرانى جز اينكه تاثير منفى داشته باشه هيچ نتيجه مثبتى نداره

بايد قوى باشيم او اين راه و خودمون به خودمون بيشتر از هر كس ديگه مى تونه كمك كنه ايشالا كه خدا هم همراهمونه و دلهامونو شاد مى كنه🙏🏼🌸

عزيزم من روزي يكي پروژسترون ٢٠٠ ميزاشتم  بعد از مثبت شدن ك رفتم مطب نمونه همرام نبود و پروژستر ...

مرسى عزيزدلم😘🌸از طريق واتس آپ به اون دكتر آلمانى هم پيغام دادم و بهم گفت درسته حتما انجام بده

خيالمو راحت كرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم. از صبح تا حالا دراز کشم.آخه صبح باز خون زیاد و تازه دیدم. زنگ زدم مرکز گفتن آمپول رو ...

عزيزم بايداستراحت كني 

احتمالا هماتوم داري 

من بندرعباس زير نظر دكتر ماندانا سعادت هستم دكتر خيلي خوبي هست 

ان شاءالله نيني هات رو سالم و صالح بغلشون كني عزيزم 

هاناجون اونجام گريد بندي ميكنن؟؟ چن تا چن تا انتقال ميدن؟

نه عزيزم من اصلا نمى دونم گريد جنينهام چى هست و نمى خوام هم بدونم

و هر بار فقط يكى انتقال مى دن من دو بار انتقال داشتم كه منفى شد اما باز نمى پرسم در مورد گريد جنينهام

باورت مى شه هفته پيش فهميدم سرى قبل جنين ام بلاست نبود و ٤ روزه بود

من همه تلاشهامو كردم و همين طور همسرم

وقتى ديگه بيشتر از اين كارى ازمون بر نمى ياد پس چرا خودمو با دونستن بيشتر اذيت كنم

فقط سعى مى كنم ريلكس باشم مابقى هم با خداست ايشالا اين بار خواست من با حكمت خدا يكى باشه🙏🏼🌸

بچه ها امروز چهارمين روز بعد از پانكچره و من تا ديروز درد سينه وحشتناكي داشتم اصلا نميتونستم بهشون بگم بالا چششون ابروعه، حالا امروزتقريبا ٩٠ درصد از بين رفته، عايا ميتونه به خاطر افت هورمون هاي استروژن و پروژسترون و نزديك شدن زمان خونريزي پريود باشه؟؟ يعني فردا پس فردا منتظرش باشم؟

...
بچه ها ی سوال من قراره بعد از پانکچر لاپاروسکوپی بشم و لوله هامو از دست میدم همش شک دارم که این عمل ...

طب سنتی امکان نداره لوله ها رو ببنده ، بازم با دکتر دیگه مشورت کن  واسه بارداری بهتره برداری یا نه؟

سلام ستاره جون خوبي عزيزم ؟؟ هنوزاستراحتي ؟ سوزش معدت بهتر شد ؟؟ من سوزشم بهتر شده اما ب جاش دلدر ...

سلام عزیزم اره معدم خوب شد البته اشتهام زیادنیست ولی شکر میوه نمیتونم هنوز بخورم.عادیه من که ازروز اول فقط درد دارم دیروز که اینقد دردم شدید بود داغون شدم ولی تحمل کردم دکتر نرفتم اخه دکترم گفت تاقبل سه ماهگی درمان فقط شیافه الکی خودتودرگیر دکتر بیمارستان نکن خدای نکرده سقط هم بخوادبشه کاریش نمیشه کردماهم که همه داروها رو داریم.امروز خوب شدم.الان کشف کردم هرموقع هفته عوض میکنم درد دارم بخاطر رشد هست حتما.فقط از عفونت میترسم یه ذره ترشح سفیددیدم نمیدونم واسه شیافه یاعفونت سوزش اینا ندارم ولی میگم نکنه دردم واسه عفونته؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نه عزيزم من اصلا نمى دونم گريد جنينهام چى هست و نمى خوام هم بدونم و هر بار فقط يكى انتقال مى دن من ...

خيلي هم عاااالي و كار خوبي ميكني، خيلي هم ممنون كه به منم گفتي،، انشالله نيني گولوي تپلت همين روزا خواهد نشست سر دل مامانش🌺 بهترين كار رو ميكني، حتي كاش ميشد آدم اصلا فراموش كنه انتقال داده و بپره بره سراغ زندگيش، قطعا موفق تر ميشيم اينجوري🌹🌹

...
اينوفوليك ىاقعا رو كيفيت تخمكاتون تاثيري داشت؟

من تازه یک ماهه دارم استفاده می کنم یک ماهه دیگه اگر خدا بخواد میرم برای پانکچر.فعلا خودمم نمیدونم دکترم برام نوشت از یسری بچه های دیگم شنیده بودم خوبه.بیشتر برای ماهایی که ذخیرمون پایینه فکر می کنم خوب باشه.

سلام عزیزم اره معدم خوب شد البته اشتهام زیادنیست ولی شکر میوه نمیتونم هنوز بخورم.عادیه من که ازروز ا ...

خوب خدا رو شكر 

من ك افتضاح شده تغذيه م ، ن آب ن غذا ن ميوه درست و حسابي 

وعده هام رو ب زور و با تاخير ميخورم ميوه شايد روزي دو تا اصلا نميتونم همش رو دلم سنگينه 

پس خودم رو حساس نكنم رو اين دردا...توكل بر خدا 

نگاه كن ترشحاتت چ زماني بيشتر هست اگر ديدي بعد از شياف هست ك مطمعن باش برا اونه 

الان من بعضي وقتا برا ترشح شياف خارشميگرم ك فورا پدم رو عوض ميكنم و خودم رو ميشورم 

ببين الان ژل شستشو استفاده كني بده ؟؟ اگه نيست ك استفاده كن