2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
دوست خوبم ببخشید من الان یهو زیر دلم درد گزفت.. امروز هشتم انتقال بودم... تا الان خدب بودم بعد یه بگ ...

تو رو خدا اینکارو نکنین.... با این همه بدبختی که ما داریم میکشیم هیچی ارزش عصبانی شدن و بعد افسوس خوردن رو نداره

من بچه مو سر همین بگو‌مگوها حیف کردم. الان که فکر میکنم میبینم مصیبتش رو خودم کشیدم.

انشالله که طوری نشدی ولی ببخشید اینجوری میگم.... گور بابای مردا.... اونا راست راست راه میرن و به زندگیشون ادامه میدن فقط این ما هستیم که سلامتی و آرزوهامونو از دست میدیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دكترى كه ايران رفتم مى گفتن ميكرويى ها به سرم و قرص نياز دارن طبيعى اصلا مشكلى ايجاد نمى كنه اما ا ...

شما کجایید گلم خارج از کشور ؟؟؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دلممم برات روشنه عزیزم 😍 ننه شدی رفت 🌹

وای خدا چقدر حرفاتون بهم آرامش میده انشاالله خدا به همه آرامش درون بده که مهمترین چیز برای اقدامه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام من امروز انتقال جنین فریز داشتم. چی بخورم خوبه.چی نخورم

به سلامتی. الهی به حق این ایام و صاحبش عاقبتش خیر باشه

گرمیجات قاعده آور نخور... زعفرون. زرشک. جعفری. زیره. گلاب...

یک قاشق نشاسته تو آب سرد حل کن  و روزی یه لیوان بخور. اگر بدت نمیاد اون نشاسته رو تو شیر سویا حل کن و بخور

مراقب باش نشاسته باعث یبوست میشه. مایعات زیاد بخور. آب ولرم که روده ها کار کنن. دم نوش به و همچنین مربای به. گلابی هم خوبه

فعلا اینا یادمه

آها یکی از بچه ها میگفت سوپ قلم. چون بهتره غذات روز اول مایع باشه پس سوپ قلم بخور که قوت داشته باشه

طرازی خوبه زنان، برای مردها ها هم اورولوژی جنتی

عزیزم طرازی میدونید چه روزی هست  به من گفتن روز اول تا سوم پریود بیا    به نظرتون سونوگرافی هم میکنن برام البته ماه پیش روز هشتم سونو شدم  

آخه من خودم بعد پانكچر و  هايپري طبيعي باردار شدم، نه شخص خاصي يادم نيست عزيزم

عه پس ديدي درست يادم مونده، شما بودي، من تازه با اين تاپيك اشنا شده بودم هيچ وقت يادم نميره اولين نفر با شما مواجه شدم كه به يه نفر اين قضيه رو تو تاپيك داشتين ميگفتين، خيلي خوشحال و اميدوار شدم،،،

حالا تجربه تونو لازم دارم خيلي لازم دارم،،، 

يعني من الان هايپر شدم ميخواستم بپرسم شما بعد از اولين پريودي بعد از پانكچر، اقدام به بارداري داشتين، درسته؟

يعني بعد از پانكچر قرار بود دوبار پريود بشين تا بعدش انتقال بدن براتون، ولي شما بعد از يك پريود دومي رو نشدين ديگه و باردار بودين، درست متوجه شدم؟

شرايط همسرتون چه طور بود؟

...
به حق این ماهها ان شالله به مراد دلت برسی  همینطور بقیه دوستان  اون روزخیلی نزدیکه ان شا ...

سلام شاينا جان 

خيلي خيلي بهت تبريك ميگم ان شاءالله ١٢٠ سال قلبشون برات بتپه 

ان شاءالله قسمت تمام منتظرا الهي آمين ❤️

عزيزم گريد c كه بد نيست، خيليا با اين گريد جواب ميگيرن، توكلت به خدا باشه

واي جدي ميگين يا بابت دلداريه؟ خداي بزرگ تو رو به عظمت و رحمتت قسم ما رو از اين برزخ نجات بده، خداي من تو رو به حق لحظات تنگ و سخت انتظار محبوبانت ما رو نجات بده و دلمون رو ب گشايشي در اين باب شاد كن

...