2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
سلام به همگی  بچه ها  امروز سونو قلب داشتم  دو تا جنین دیده شد قلبشون هم تشک ...

وای خدا مبارکه عزیزم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام به همگی  بچه ها  امروز سونو قلب داشتم  دو تا جنین دیده شد قلبشون هم تشک ...

میشه واسه منم دعا کنی . خدا بچه هاتو ان شاالله نگه داره . دعا کن خدا ب منم ب زودی بچه عای سالم و صالح بده . منم ان شاالله تا چند وقت دیگه میخوام برم انتقال 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم.. 

من روز ز هشتم انتقالم... 

جاروبرقی کار سنگین محسوب میشه یا نه؟ 

اخه گفتن کار سنگین فقط نکنیم؟ 

بعد اینجا از همه عزیزان شنیدم میگن اصلا هیچ اشکالی نداره کار و تحرک و... غیره... 

حالا جارو برقی و آشپزخونه شستن اینا چی؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خدا رو شكر عزيزم، انشالا بارداري راحتي داشته باشي و تو دليات محكم به مامانشون بچسبن، دكتر اهوازت كيه ...

من دلم خیلی تنگ شده خیلی گرفته

احساس میکنم به قلبم فشار میاد 

پانکچر شدم یه عالمه سختی کشیدم بعدشم هایپر شدم مردم و زنده شدم بعدشم همه ی نینیا گرید سی شدن،، شما جنینات چ گریدی داشتن؟ بعدش طبیعی باردار شدین؟ مشکلتون چی بود؟

...
سلام دوستای عزیزم..  من روز ز هشتم انتقالم...  جاروبرقی کار سنگین محسوب میشه یا ...

عشقم جارو برقی به هیچ وجه دولا شدن به هیچ وجه فقط در حد اشپزی و ظرف شستن

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
سلام دوستای عزیزم..  من روز ز هشتم انتقالم...  جاروبرقی کار سنگین محسوب میشه یا ...

عزیزم ب نظرم یکم بیشتر رعایت کن 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
عزیزم ازمایشم 17مهر مثبت شد روز 15انتقال .. دو هفته بعدش وقت سونو داشتم(بیست ونهمین روز انتقال) دک ...

گربد چند بودن بچه هات جیگر؟

من دلم خیلی تنگ شده خیلی گرفته احساس میکنم به قلبم فشار میاد  پانکچر شدم یه عالمه ...

عشقم نگران نبتش من دیدم کسی رو که با گرید سی بچه دار شدن من خودم انتقال اولم با گرید آ نشدم پس روحیتو قوی کن +جسمت برای انتقال نی نی هات 

دوستان من روز هشتم انتقالم.. امشب یهو کنار نافم میسوزه مثل سوزن... علامت بدی هستش؟ 

تا امروز نداشتم اینو... 

راستی از روز پنجم به بعد درد زیر دل نداشتم امشب دوباره اومده.. نکنه چیزی شده باشه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..