2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
رویا جان راحت باش هر سوالی بپرس اورتومول رو 45 روز خورد....نه ازمایش دی اف ای ندادیم...مورفولوژیش خ ...

مرسی از لطفت

من نفهمیدم اورتومول همون فرتیل اید هست؟

چه خوب ،خوشحالم واست. چون فقط 45 روز دوره درمان داشته

ما الان دوماهه داروهای مختلفو داره میخوره البته باتحویز دکتراهای ابن سینا

هنوزم معلوم نبس چی بشه

من که دیگه خسته شدم..مورفوش 3 هست  ولی دی اف ای بده ..!😢😢😢😢

اسیر این دی اف شدیم بخدا....3 ماهه میخوام وارد سیکل شم نمیشه

بازم راضیم به رضای خودش...

سلام دوستان وقت تون بخير يه سوال داشتم من ميكرو كردم و باردار شدم هفته شش هستم الان كه پرونده بيم ...

نه خير از اونجايي كه هممممه چيز دست خداست آنا توي همين تاپيك با مورفوي صفر طبيعي باردار شد تازه هم زايمان كرد

انا ميگفت كه صفر يعني يه چيزايي هست ولي زير هزار اگه اشتباه نكنم، حالا كه براي شما از اون تعداد اندك يكي رو ورداشتن كه قابليت لقاح داشته و تازه انتقالش هم موفق شده بحمدلله و لانه گزيني هم كرده، پس انشالله ديگه مشكلي نيس،،، شايد دفعه قبل كه سقط داشتي اصلا مورفو صفر مبوده و ب دلايل ديگه اي سقط شده

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو روز قبل نگران نباش دردش اصلا چيز قابل توجهي نيس من هايپر شدم به خاطر عوارضش حالم بده

ای وای عزیزم انشالله بهتر شی

رژیم هایپریو که داری..آب زیاد..و اینا

جنینای عالی خستگیو و کسالتو از تنت درمیکنن انشالله

ای وای عزیزم انشالله بهتر شی رژیم هایپریو که داری..آب زیاد..و اینا جنینای عالی خستگیو و کسالتو از ...

همه سي هستن😔😔😔😔😭😭😭 بچه ها ميگن عب نداره

ميتونه نتيجه بده،، خدايا كمك

...

مرجان و آسمان جان مورفو مربوط به اسپرمه، شما يعني هفته ٨ميري سونو؟ تا اون موقع داروهاي بعد انتقالت رو ادامه ميدي؟ من ميگم بايد زودتر بريم تا اگه قلب تشكيل شد شايد دارو هارو قطع ردن واسه جنين ضرر نداشته باشه

همه سي هستن😔😔😔😔😭😭😭 بچه ها ميگن عب نداره ميتونه نتيجه بده،، خدايا كمك

عزیزمم میفممت ...خودتو اذیت نکن 

آناجون چن بار گفته که مامان با جنین سی هم داشتیم

بخواد مامان شی ..با هر گریدی میشه

همچنان که خیلیا با ای هم مامان نشدن

ميخوام همينجوري به تقويت تخمك مشغول باشه عاخه يعني تغذيه ام خراب و ضعيفه كه تخمكام چنين شده واي به ح ...

ببین بخش زیادی از سلامت تخمک ارثیه و بخشی هم به خاطر مشکلاتی مثل هوای الوده...دود سیگار...اشعه ایکس و ...که بهشون اسیب میزنه...اما در کل تغذیه سالم برای بدنت که خوبه و میتونه از اسیبای بعدی به تخمکا جلوگیری کنه..مواد شیمیایی و دارویی مصرف زیادشون میتونه به تخمکات اسیب بزنه...ولی الان مهمه که بدنتو تقویت کنی...پروتئین غلات سبوس دار..گوشت و ماهی و امگا 3 این چیزا الان برات خوبه