2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا اینقدر منو گول نزنین😭 گفته بودن عکس رنگی درد نداره من رحمم قلنج کرد زمین گیر شدم گفتن پانکچر ...

حتما به خودت خیلی تلقین میکنی من عکس رنگی درد خیلی کم احساس کردم اونم مایع که تو لوله میرفت حس کردم انتقالم مثل معاینه واژیناله همین

حتما به خودت خیلی تلقین میکنی من عکس رنگی درد خیلی کم احساس کردم اونم مایع که تو لوله میرفت حس کردم ...

زاهی جون منم عکس رنگی مثل شما درد شدیدی نداشتم در همون حد که گفتین بود مثل شما، امیدوارم انتقال راحتی هم داشته باشم انشالله، فقط هایپر شدن مایه ی دردسر شده، شما بعد از پانکچر چند روز مجبور ب استراحت شدین؟

...
آقا اینقدر منو گول نزنین😭 گفته بودن عکس رنگی درد نداره من رحمم قلنج کرد زمین گیر شدم گفتن پانکچر ...

عزیزم هر بدنی یه جوریه .من دوبار عکس رنگی دادم در فاصله ۵ سال.

اولی اصلا درد نداشت.دومی از اونجاییش که گفت یک کم گرفته و ماده حاجب رو بیشتر کرد تا باز شد درد داشت.اما به محض اینکه رها کرد دردم تموم شد.

پانکچرم اصلا درد نداشتم.با اینکه هایپر شدم.

سرگیجه و تنگی نفس داشتم.

برای انتقال برای من بیشتر از معاینه زنان بود.درد نه ها.فشار داشت.

میگفت طول واژنت بلنده🤔🙄😏 دستگاهمون نمیرسه و هی فشار میداد.

هر بندی یه جور واکنش میده به عوامل خارجی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من انتقال قبلیم هیوسین داشتم یک ساعت قبل انتقال تزریق کردم واسه اینه رحم حالت انقباض نگیره و آرامبخش هست البته به من نساخت بعد تزریق چشام تار شد حتی برگه بیمارستان نتونستم بخونم بعد چند ساعت برطرف شد

عزیزم هر بدنی یه جوریه .من دوبار عکس رنگی دادم در فاصله ۵ سال. اولی اصلا درد نداشت.دومی از اونجاییش ...

@تورک_آنا    

مرجان جون از بیس و سه تخمک فقط ۱۲تاش نینی شده😭چرا پس بقیه ش چی شد آخه، الکی هایپر شدم، نه؟!!! میگه بقیه پوست بودن هیچ بودن 

...
عزیزم ممنون از راهنماییت حالا دکتر ی سری ازمایش برام.نوشته ک سی دی مارکرا نیس ولی این آی جی جی وبقیش ...

خواهش میکنم دوستم 

دکتر چیزایی که صلاح دونسته واست نوشته بهش اعتماد کن

مرجان جون از بیس و سه تخمک فقط ۱۲تاش نینی شده😭چرا پس بقیه ش چی شد آخه، الکی هایپر شدم، نه؟!!! میگه ...

خوبه عزیزم.منم از ۲۵ تا ۱۴ تاش جنین شد.

خوب به کیفیت اسپرمم ربط داره.

نگران نباش.اینا دیگه خوبن همشون.

ان شاالله با سری اول چند قلو میشه ، بعد خودت میمونی با بقیش چه کنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خواهش میکنم دوستم  دکتر چیزایی که صلاح دونسته واست نوشته بهش اعتماد کن

گلم البته این ازمایشا رو نه ب عنوان ایمنی انعقادی برام.نوشتنا؛من واس مشکل انزیم.کبدی دکتر میرم برام.نوشتن.ک حالا بخاطر حساسیتم.یهو رفتم تو فکر ایمنی...خدا خودش کمکمون کنه...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹