2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
به سلامتی محیا جان.انشاالله همه تخمکاتون جنین های تپلی میشن و میچسبن به دلت..سفیده تخم مرغو زوری هم ...

سارا جونم از الان به خودت استرس نده. من دردم فقط دوساعت بعد عمل بود. اونم اینجوری که زود زود  دستشویی میگرفتم و دلم میپیچید‌.

تو خونه فقط سرگیجه و خابالودگی اینا دردی نبود دیگه خداروشکر🍃

پس خودتو نگران نکن.ماها هایپر بودیم.هایپرم نشی که اصلا دردی نداری.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیروز یک هفته بعد از مصرف ال دی هام ک 26 دونه ال دی بود پری شدم. دیروز ی درد وحشتناکی داشت ...

عزیزم پانکچر داشتی؟؟؟ 

چون از اون لخته ها بعد پانکچر یا انتقال منفی من داشتم...

عزیزم من قرص های ال دیم ۲۱ دونس.. از تو چطور ۲۶تایی...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها بنظرتون اووبوست روزی یکی بخوریم یا دو تا؟من تقریبا 40 روی هست ک روزی 2تا میخورم الان ک تو سیک ...

والا من همه مکملام زیر نظر پزشکم استفاده کردم.. نمیدونم. بنظرم مشورت کن با دکترت..

عزیزم پانکچر داشتی؟؟؟  چون از اون لخته ها بعد پانکچر یا انتقال منفی من داشتم... عزیزم من قرص ...

منم اول ی بسته ال دی دادن بعد دو سه تا ک ازشون مونده بود سونو شدم دکتر گفت 5 تا دیگه بخور تموم ک شد و پری شدی داروهای میکرو رو شروع کن و روز سوم زنگ بزن نوبت سونو بدم بهت.تا حالا میکرو اینا نداشتم فقط ی آی یو آی اردیبهشت داشتم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا من همه مکملام زیر نظر پزشکم استفاده کردم.. نمیدونم. بنظرم مشورت کن با دکترت..

دکتر ک هیچی حرف نمیزنه ب ماما گفتم مکمل مصرف کنم گفت آره همین.داروخونه گفت فوقش روزی یدونه اووبوست مصرف کن ولی من روزی 4 تا هم دیدم مصرف کردن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دکتر ک هیچی حرف نمیزنه ب ماما گفتم مکمل مصرف کنم گفت آره همین.داروخونه گفت فوقش روزی یدونه اووبوست م ...

مرکز میری؟؟؟

بزا آنا جون یا لاله جون پیامت رو ببینن بهتر راهنماییت میکنن. چون من این مکملا رو نخوردم اصلا.

پهلوم.زیرشکم کل شکمم اصلا درد داره

ستاره جون من طبيعي هم كه باردار بودم تا ماه دو درد داشتم 

ببين برو تاپيك بانو١٢ ببين اونجا همه ي بارداري هاي طبيعي دو سه ماه اولو درد پريودي دارن، نترس اصلا

...
مرکز میری؟؟؟ بزا آنا جون یا لاله جون پیامت رو ببینن بهتر راهنماییت میکنن. چون من این مکملا رو نخورد ...

آره عزیزم مرکز میرم.چشم حتما مرسی گلم بخاطر توجهت

ستاره جون من طبيعي هم كه باردار بودم تا ماه دو درد داشتم  ببين برو تاپيك بانو١٢ ببين اونجا همه ...

مهیا جون نگفتی چند تا تخمک ازت گرفتن؟راستی شما الان بجز نی نیای یخی بچه هم داری؟

من ۲۲ اردیبهشت پانکچر شدم. ۱۴ تیر انتقال اولم بود.دوماه بعد پانکچر. فریز بودن عزیزم.هایپرشدم.

ممنون گلم از پاسخگوست انشالله زود زود مادر میشی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

خواهر جونیا من جواب آز تیروئیدم اومد... 

زیادی خوبه شک دارم😆😆😆😅

همسرم میگه حالا یدونم که خوبه تو باور نکن 😂

این آزمایش واسه 97/7/26

T3 : 1.2             رنج آزمایشگاه  1.85 _ 0.52

T4 : 9.3             رنج آزمایشگاه   14.9 _ 5.1

TSH : 0.70          رنج آزمایشگاه  4.5 _ 0.27

Prolactin : 7.9   رنج آزمایشگاه  19.5 _ 1.2  

همه تو رنجن خداروشکر.🍀

حالا چیزی که باعث تعجبم شده،من این فاکتورها و یسری فاکتورهای دیگه رو ۹۶/۱۱/۱۴ یعنی پارسال هم انجام دادم. اوندفعه هم همه تو رنج بودن جز TSH.

T3بود ۱.۵ که البته رنج آزمایشگاهشم از ۰.۸ بود تا ۲.

T4بود ۸.۹ با همین رنج بالا.

TSHبود ۵.۸۲ با همین رنج بالا.

Prolactin بود ۱۵.۱ با همین رنج بالا.

حالا بنظرتون Tsh زیادی پایین نشده؟؟ یا پرولاکتین؟

هردو آزمایش یه جا بوده‌.

هردوبار ناشتا بودم،بار اول یعنی پارسال پریودم بودم.چون آزمایش ذخیره تخمک ایناهم بود که باید تو پریودی میرفتم.

بعدآز پارسال رفتم متخصص غدد که لووتیروکسین داد، ده یا دوازده روز ناشتا یکی و نصف خوردم‌.خودشم گفت ده روز بخوری میزونی.

تو این مدت ۸ ماهه کلم و بادوم زمینی که شاید یبار دوبار خوردم که میگن برا کم کاری بده.کلا میلی به این دوچیز ندارم.شیرینی جاتم مثلا کشمش خرما اینجور چیزا خوردم شیرینی اینا نه... 

چقد حرف زدم🙈🙈 عکس جوابمم چون نمیتونستم بفرستم همرو نوشتم.. 😁

نظرتون؟؟؟

بله عزیزم من خودم نارسایی زودرس تخمدان دارم یعنی ذخیرم پایینه شوهرم مورفو 2 درصد و حرکت صفر

عزیزم توکلت بخدا امیدوارم هرچی زودتر مادر شی 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خواهر جونیا من جواب آز تیروئیدم اومد...  زیادی خوبه شک دارم😆😆😆😅 همسرم میگه حالا یدونم که ...

مامان اينده خداروشكر كه همه چي تو رنجه، جاي شكر بسيار داره، اون پرولاكتين هم به خاطر قرص كابرگولين كه خوردي رفته پايين تر كه همون با تيروييد هم به ربطايي داره كه دقيق نميدونم، خلاصه همه چي خوبه ديگه چيكار داري به جزئيات🌹🌺

...