2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست

بچه ها من هفته۹ هستم از دیشب درد داشتم البته الان کم شد ولی بی درد نیست.هماتومم دارم.واسه چیه اخه من هرروز درد دارم ازالان زود نیست😢دردو تحمل میکنم فقط میگم چیزی نباشه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من هفته۹ هستم از دیشب درد داشتم البته الان کم شد ولی بی درد نیست.هماتومم دارم.واسه چیه اخه من ...

كجات درد داره 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
پهلوم.زیرشکم کل شکمم اصلا درد داره

پهلو درد كه تو بارداري عاديه كلا به خاطر اينكه رحم داره باز ميشه يه سري دردا رو داري نگران نباش ولي باز به خاطر اينكه خيالت راحت بشه به دكترت زنگ بزن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
كجات درد داره 

هماتومم خونریزی داشت اماالان بیشتراز یکهفته قطع شد حتی لک هم ندارم.الان ازدیشب درد دارم.انگار هفته عوض میکنم دردم بیشتر میشه.میخوام برم سونو میگم ولش کن دکتر فقط میگه شیاف بزار.

@تورک_آنا       آناجوووون من غش کنم برای عکس پروفایلت😚😍🤗 خیلی خوشحالم که د ...

ایشالله قسمت خودت و بقیه منتظرا خاله جون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پهلوم.زیرشکم کل شکمم اصلا درد داره

سه ماه اول خيلي مهمه و سخت بايد طاقت بياري ايشالا كه با موفقيت سپريش ميكني استراحت يادت نره

پهلو درد كه تو بارداري عاديه كلا به خاطر اينكه رحم داره باز ميشه يه سري دردا رو داري نگران نباش ولي ...

منم بیشتر پهلوم درد داره.شاید دوقلوی هم هست بیشتراحساس میکنم

هماتومم خونریزی داشت اماالان بیشتراز یکهفته قطع شد حتی لک هم ندارم.الان ازدیشب درد دارم.انگار هفته ع ...

كلا بارداري هر روزش با روز قبل فرق داره هر روز يه حالي داري فكر نكن اسونه مادرشدن همينه پس به خودت استرس نده استراحت كن ولي حتما دكتر برو تا خيالت راحت بشه

سه ماه اول خيلي مهمه و سخت بايد طاقت بياري ايشالا كه با موفقيت سپريش ميكني استراحت يادت نره

استراحت مطلقم.همه دردا رو تحمل میکنم فقط میگم این بچه ها سالم باشن اصلا واسه خودم نمیگم.اخه هرچی دور بر میبینم انگار نه انگار حامله اند از این عوارضا ندارن.باورم نمیشه منم یکروز بچه تو بغل بگیرم یکدرصد باورم نمیشه.شوهرم داغون شد.خدایا این روزا مثل برق وباد بگذره

كلا بارداري هر روزش با روز قبل فرق داره هر روز يه حالي داري فكر نكن اسونه مادرشدن همينه پس به خودت ا ...

سونو برم یادکتر.اخه دکتر هم ندیده چی میخواد بگه

منم بیشتر پهلوم درد داره.شاید دوقلوی هم هست بیشتراحساس میکنم

اين دردا عاديه حتي تيرميكشه تو ران پا زير دل چون رحمت داره باز ميشه مخصوصا اگه بارداري اولت باشه

بچه ها من یه سوال دارم. یکم‌گیج شدم،شماها مگه‌روز دوم سوم پری که میرین سونو بهتون‌دارو یا امپول‌مید ...

خوب برا شما بدون سونو و با توجه به شرایط قبلت تجویز کرده.....

میتونست روز اول تا سوم سونوت کنه و پیورگان رو تجویز کنه.....

منظور از دادن داروی بعد سونوی روز اول تا سوم همینه پیورگان و امثالهم هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com