2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
انشالله که بعدش مثبت میشی ....منم دو سه ماه فک کنم دارو دارم..

فدات شم.ایشالا توام مثبت میشی مهربون🍃

تو کی انتقال داری؟ابن سینا میری؟؟ انتقال چندمته؟

راستی فمبیون پیدا کردم.که دیگه فولیک ۵ نمیخورم فمبیون میخورم.

آسپرینم که گفتم بهت،پریودم تموم شده بود اما باز به خونریزی و لک انداختم قطع کردم.

برای آز تیروئید که زنگ بزنم به دکترم میپرسم که مصرف کنم دوباره یا نه...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم مهربونم... ایشالا قسمت همه منتظرا از جمله خودم💚🍃🍀 تازه من آز آخر که دیگه بتا کلا کم شده ب ...

افرین.باید خودمون بیشتر حواسمون باشه..نتیجه میگیری این دفعه.مطمئن باش ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861 

ممنونم از همتون واسه دعاهاتون

انشاالله به زودی زود این حس قشنگ نصیب و قسمت همتون بشه از ته دل واستون دعا میکنم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها اینکه میگن شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشیم بهتره، درسته؟  شما هم همچین چیزی شنیدین؟

دكتراى اينجا كه هيچى رو قبول ندارن نزديكى شب قبل رو بهشون گفتم

گفتن خوبه انجام بدين اما حواست باشه حتما خانم بايد به ارگاسم برسه

بچه ها اینکه میگن شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشیم بهتره، درسته؟  شما هم همچین چیزی شنیدین؟

عزیزم بستگی به شرایطتت داره.دکتر اجازه بده میتونی انجام بدی و حتما به ارگاسم برسی.بعضی دوستانم دکتراشون منع کردن.

مثلا من و آنا جون دکترامون یکی ان. آناجون اجازه داشت من نه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

خيلى خيلى مبارك عزيزم🌸👼🏻ايشالا بهترين روز و ماهها رو تجربه كنى

براى ما منتظرها هم دعا كن🙏🏼🌸

خراش رحم اگه منظورتون اره میشه دادمعمولا یه سیکل قبل از انتقال ونهایت سوم پری سیکل انتقال بستگی به ن ...

مرسی از پاسخگوییتون خیلی لطف کردی

چرا هر دکتری قبول نمیکنه خطرناکه؟

دوستای گلم به لطف خدا ازمایشم مثبت شد با بتا 1861  ممنونم از همتون واسه دعاهاتون انشاالله ...

مبارکت باشه عزززززیز دلم💚🍃🍀 چشم و دلت روشن🌷

تو این حال خوبت ماروهم دعا کن 😗😚

ای جانم...نه دیگه این دفعه استرست الکیه چون که نی نی هات محکمممم بغلت میکنن🌸

مرررسی عزیز دلم.. فک کنم ایشالا به لطف خدا باهم باشه انتقالمون و هردو مامان شیم 💚

افرین.باید خودمون بیشتر حواسمون باشه..نتیجه میگیری این دفعه.مطمئن باش ...

عزیزم تو در چه مرحله ای هستی؟؟؟🍃