2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
من از تیر میرم مشکل من پلی کیستیک بودنم و همسرم مرفولوژی یک درصدش بود

چن تا تخمک داشتی عزیز.م و چن تا جنین برات تشکیل شد؟

قبل از میکرو ..دکتر دارویی به شوهرت یا خودت داد برای تقویت.؟

نه عزیزم تا روزی ۳۰۰ واحد هم میدند.یکی از بچه های همینجا داشت اتفاقا.

عه ...

دکتر به من گفت ۲۲۵ بیشتر نزن خطرناکه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع انتقالم من اصلا مردی نمیدیدم خانوم دکتر بود و ی خانوم دیگه

موقع انتقال من خود خانوم دکتر بود.جنین شناسم بود همون اقاهه که زیر عکس تخمکا مهر و امضاش هست.دکترحجت الله سعیدی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تقریبا ژن غلظت خون وCD مارکها فقط موندم لازمه عکس رنگی ولاپرا وهیسترو ؟هرسه رو انجام بدم یا کدوشون ب ...

آره همیناس ..بازم نسخه های خود آنا رو از بچه ها بپرس ..آیتم وار نوشته

من خودم عکس رنگی دادم همون مراجعه اول به مرکز.برام عکس نوشتن ...با اینکه مشکل از همسرم بود

لاپرا و هیسترو رو درموردش اطلاع ندارم که ضرورتش تا چه حده؟

جنینت گریدش چن بود؟..چن تا انتقال دادن برات؟

یه طرح بعضی بیمارستانها انجام میدن واسه کسایی که اولین بچه شونه وسنشون کمتر42ساله میتونن از تخفیف 85 ...

شما کدوم بیمارستان انجام دادین؟

این طرح برای همه بیمارستانهای دولتی هست؟

یه طرح بعضی بیمارستانها انجام میدن واسه کسایی که اولین بچه شونه وسنشون کمتر42ساله میتونن از تخفیف 85 ...

الان بیمارستانی که شما میرین که همین طرح رو داره اسمش چیه؟

تهران؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عززیزم b12 رو تزریق میکنی درد داره واسه شما؟

یدونه اولش نه درد نداشت..

اما دومی و سومی آره.تموم که میشه انگار پنج دقیقه اول پام میگیره و درد داره...

شماهم میزنی عزیزم؟

الان بیمارستانی که شما میرین که همین طرح رو داره اسمش چیه؟ تهران؟

سلام

عزیزم هدیه جان کرمانشاه میرن.ولی فکرکنم بعضی بیمارستانهای دولتی انجام میدن .مثل بیمارستان ولیعصر امام خمینی .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم هدیه جان کرمانشاه میرن.ولی فکرکنم بعضی بیمارستانهای دولتی انجام میدن .مثل بیمارستان ولیع ...

ممنونم عزیزم😍

من ۴ هفته و ۵ روز یه بار سونو شدم که دوتا ساک برام دیدن ۶ هفتع و ۲ روز سونوی قلب شدم که ضربان داشتن ...

کی اجازه پرواز میدن؟ دکتر خودت سونو میکنه برای اجازه پرواز؟

یکی از دوستای من شرکت هواپیمایی پیش دکتر خودش فرستاده بود. گفته بودن دکتر هواپیمایی باید تایید کنه

من فکر میکردم تا سه ماه اول نمیشه رفت

ولی انصافا موقع تیک اف دل و روده ام میچسبه کف هواپیما چه برسه به اینکه جنین هم داشته باشم

یدونه اولش نه درد نداشت.. اما دومی و سومی آره.تموم که میشه انگار پنج دقیقه اول پام میگیره و درد دار ...

بله ..حالا واسه من اول و سومی درد داشت و گرفتگی

دومی نه.خخخخ

سه نفر متفاوت برام زدن سه بارو

فک کنم به اونی که تزریق میکنه بستگی داره

دکتر برای چن ماه به شما ب 6و آ س آو .... رو داد؟

آره همیناس ..بازم نسخه های خود آنا رو از بچه ها بپرس ..آیتم وار نوشته من خودم عکس رنگی دادم همون مر ...

من مرکز نوشت ولی دکترم گفت چون مشکل از اقاس و میخوای میکرو کنی لازم نیست 

جنین گریدش  آ بود بلاستم شده بود دکترجنین شناس گفت جنینات عالیه دوتا شو انتقال دادن دوتا دیگه ش مونده حالا خیلی میترسم برم واسه انتقال بعدی