2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
دخترا سلام. امروز ۱۳ سیکل بود رفتم سونو ضخامت ۹ بود. گفتن دوشنبه آینده برام انتقال میدن بالاخره ازش ...

وای رویا جوووون به سلامتی...خداروشکر که بلاستم هستن... خیلی مواظب خودت باش...نی نی های تپلی داری پس مواظبشون باش که محکم بگیرنتا😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگر آی وی اف هم خارج رحمی میشه؟ مگر اینکه ریفت باشه.... در غیر این صورت واسه جنین رو جایی میذارن که ...

اره احتمال خارج رحمی توی ای وی افم هست...ولی خیلی کمه...واسه همین مراکز به زود سونو کردن واسه پیگیری این موضوع سفارش میکنن

وای رویا جوووون به سلامتی...خداروشکر که بلاستم هستن... خیلی مواظب خودت باش...نی نی های تپلی داری پس ...

خدا خودش کمک کنه. امروز صبح که برای نماز بیدار شدم چنان حالت تهوعی داشتم که مجبور شدم قرص بخورم از شدت استرس که امروز ضخامت اندومتر رو چند گزارش میکنن. با این اضطرابی که من دارم قبل انتقال جنین سکته نکنم خوبه😂

دوستان اگر جنین فریز باشه دیگه اون خراش که گفتین نمیشه؟هچینگ پی آر پی چی شرایط خاص داره؟

خراش رحم اگه منظورتون اره میشه دادمعمولا یه سیکل قبل از انتقال ونهایت سوم پری سیکل انتقال بستگی به نظر دکترت داره و هیچینگ هم جنینا به بلاست باید برسن شرایط خاصی نداره ولی پی ار پی هر دکتری قبول نمیکنه در صورتی که مشکل اندومتر داشته باشی یا چندین بار منفی شده باشی که اونم بستگی به دکترت داره 

شما چسب جنین استفاده نکردی؟بنظرت من ب دکتر کشاورزی بگم برام انجام بده؟یعنی میتونه؟

شما هم کرمانشاهی هستی؟؟ میشه بگی مشکلتون چیه؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊