2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047589 بازدید | 684616 پست
سلام لاله جون ...میشه ازمایشات منو نگاه کنی ببینی چه داروهایی نیاز دارم .. یا اگه کسی میدونه دریغ ن ...

آهان پس درمانتو شروع کردی.....

به نظر درمانت خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم در کل چیزی که من دیدم میشه گفت فقط مشکل انعقادی داری..... ژن غلظت خونو داری.... هم هتروزیگوت ...

آنا جون دکتر رفتم شهرستان الان.

این شیافو داد.گفت سوئدیه.شاید پیدا کنی.

اوتروجستان یا ماینوژست.۱۲ ساعت مقعدی.

شما چیزی ازش شنیدین؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا
خوبین همگی؟

امیدوارم حال همه تون خوب باشه
خبر های خوب چی داریم؟
مرجان جواب ازش رو گرفت؟

من چند وقتی نشد بیام سر بزنم
متاسفانه عموم بعد از 2 سال و خورده ای دست و پنجه نرم کردن با بیماری فوت کرد چند روز قبل
قبل از اینکه بتونه نی نی ما رو ببینه !!
چقدرم خوشحال بود :((

خودم  خوبم شکر خدا 

فقط ناراحتم که نتونستم تو مراسم عموم شرکت کنم ، خیلی حق داشت به گردن ما

خیلی این هفته های اخر سخته
مخصوصا که سر کار هم میرم
پاهامم حسابی ورم دارن و راه رفتن برام سخت شده
خلاصه مامانا قدر این روزا رو بدونین تا ماه 8 که از ماه 8 خیلی خیلی سخته
نه میشه نشست نه میشه خوابید نه هیچ کاری میشه کرد

چقدر غر زدم !!

اگه میشه خبرای مهم رو یکی زحمت میکشه بگه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
پس میشه منم یه روز قبل پریودم سونو شم؟دوست ندارم‌ تو پریودی سونو شم.مرسی‌گلم یعنی همه چی درسته؟!

حتما باید قبل آمپول سونو بشی کیست نداشته باشی...

دکترت کیه؟

روز اول تا سوم

قبلش ضخامت دیواره رحم و ورم زیاد...دقت سونو رو میاره پایین

انشالله فولیک اسید که بهت داده؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم تا حالا هیچوقت روزای اول سونو نشدم. دکتر من همیشه روز ۱۳ سونو میکنه. دارو رو از ماه قبل تجویز می ...

دوست عزیزم .

خوب این کار خوبی نیست

اگر خدایی نکرده کیست داشته باشید با اون آمپولها تقویتش میکنید و از یه سایزی که بگذرن با دارو از بین نمیرن و باید عمل کنید...

نمیدونم والا این چجورشِ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه قربونت برم نگران نباش😊 اینی که نوشته آدرس جنینای شما تو آزمایشگاهه. تانک E

الهی فداتشم ممنونم عزیزم 😘😘😘 خدا دلتو شاد کنه گلم ، پس اینکه بچه ها میفهمن جنینشون چه وضعیتی داره از کجا متوجه میشن؟الان بالای کارتمم نوشته عکسشو میفرستم ،ببخشیدا😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
الهی فداتشم ممنونم عزیزم 😘😘😘 خدا دلتو شاد کنه گلم ، پس اینکه بچه ها میفهمن جنینشون چه وضعیتی داره ...

منم از همه پرسیدم از کجا میدونن😅 چون به منم کسی چیزی نگفته.... منتظرم روز انتقال برسه یقه دکتر رو بگیرم بگم چهار کلمه حرف بزن مردم از خماری.....نه میدونم چندتا تخمک داشتم نه میدونم چندتا جنین شده.  نه میدونم کیفیتشون چطوره

فقط گفتن دو بسته جنین دارم که یکی از دوستان لطف کرد اینجا گفت هر بسته ۵ تا جا میگیره

منم از همه پرسیدم از کجا میدونن😅 چون به منم کسی چیزی نگفته.... منتظرم روز انتقال برسه یقه دکتر رو ب ...

ای جانم الهی که همه چی عالی پیش بره ،من دو تا بسته دارم ولی ۵ تا جنین بیشتر ندارم ،یکی دوتاییه یکی ۳ تا

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘