2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
https://mamanemicrooei.blogfa.com/1395/04 دوستان شاید مطالب وبلاگ بدردتون بخوره

عالی بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرکز من گفته باید اجازه محضری ببرم. چقدر بودنشون تو این شرایط لازمه. من هر بار میام تنهام. برای عمل ...

عزیزم من برای پانکچر هم بود.اما چون هایپر شدم و انتقال عقب افتاد ،فکر نمیکردم دوباره اجازش لازم باشه!

اما گفتن باید امضا بده.تا اینکه ۳ روز قبل انتقال تومست بیاد و امضا بده.ولی برای انتقال باز نتونست بمونه.

عزیزم اصلا نگران نباش.

حالا مادر یا خواهری نمیتونه بیاد باهات؟ فقط بخاطر اینکه وسایلت رو بگیره و دستتو و .... وگرنه به هیشکی احتیاج نداری .

۹ باید تنهایی مسئولیت نی نی رو رودوش بکشیم،اینم روش!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها آمپول منوتروپین ک باید عضلانی تزریق شه رو باید تو بازو تزریق کرد یا تو با سن؟

کسی جواب سوالمو نمیدونه دوستان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزمم.من نزدم تا حالا توی صفحات اول اناجون توصیح نداده ؟

نمیدونم عزیزم الان میرم نگا میکنم

سلام  بچه ها شماها همتون شاغلید ؟!با وجود کار سخت نیس این پروسه براتون؟!

من شاغل بودم ولی برای ای وی اف یعنی از وقتی فهمیدم باید درمان میکرویی کنم استعفا دادم و خونه نشین شدم...چون برام این موضوع مهمتر از کارم بود

من شاغل بودم ولی برای ای وی اف یعنی از وقتی فهمیدم باید درمان میکرویی کنم استعفا دادم و خونه نشین شد ...

عزیزممم.انشاءالله که نتیجشو میبینی...یعنی واقعا بچه همه س فکر ادمو درگیر خودش میکنه

عزیزممم.انشاءالله که نتیجشو میبینی...یعنی واقعا بچه همه س فکر ادمو درگیر خودش میکنه

ایشالله خودتم مامان میشی ... میدونی به زحمتش نمی ارزید...این همه انرژی فکری و روحی و جسمی برای پروسه و کار همزمان نابودم میکرد...کار استرسای خودشو داره...این پروسه هم که نگو...پس ترجیحم بود جای کار کارای مورد علاقه امو انجام بدم تا از یه استرس نجات پیدا کنم...به هرحال عشق مادر شدن توی وجود هر خانمی هست...نمیشه این حسو سرکوب کرد...من تلاشمو براش میکنم.

سلام  بچه ها شماها همتون شاغلید ؟!با وجود کار سخت نیس این پروسه براتون؟!

من شاغلم و خیلی هم برام  سخته لکه بینی و خون ریزی دارم هر رور 2 تا امپول میزنم ولی سرکار هم میام به هزار بدبختی 20 تا پله رو هم بالا پایین میکنم خدا خودش بهم رحم کنه    

من منوپور داشتم که عضلانی ب.  اسن بود...اینودنمیدونم والا

ممنون عزیزم😍