2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
عزیزم ایشالله چیزی نیست..... با دکترت مشورت کردی ایشالله همه چی روبراهه عزیزم.....

دکتر گفتش احتمالا به شیاف فرتیژست حساسیت داری دیگه استفاده نکردم و پماد بتامتازن زدم خدا رو شکر خوب شد میگم انا جون شما بعد از خونریزیتون تا کی شیاف استفاده کردین؟ امپول هم همزمان میزدین

ده مهر بوده. از ده مهر ا تا الان میشه ۲۰ روز. با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز. هنوز ماه اولم. م ...

من فکر کنم شما الان پنج هفته و چهار روز هستین من هفته شش رفتم ساک و قلب تشکیل شده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان  بازهم تبریک میگم لاله جون نیستند ،خبری ازشون دارین

فدات....

ایشالله قسمت خودت عزیزم.....

عزیزم نه خبری ندارم.....

صفحات آخرم که نخوندم ایشالله که همه چی روبراهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات.... ایشالله قسمت خودت عزیزم..... عزیزم نه خبری ندارم..... صفحات آخرم که نخوندم ایشالله که هم ...

سلاااااام عزیزم یک بار دیگه مادر شدن دوباره ات رو تبریک میگم ایشالا خودت و نینی هات سلامت و در پناه خدا باشید

ده مهر بوده. از ده مهر ا تا الان میشه ۲۰ روز. با پنج روزه بودنشون میشه ۲۵ روز. هنوز ماه اولم. م ...

5 هفته و 4 روز میشه

هفته 7 برو که قلبشون هم تشکیل شده باشه و خیالت راحت بشه

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
مرسی آناجون با اینکه خیلی کار داری وقت میزاری به سوالاتمون جواب میدی از طریق سایت طبایع که مزاجمو گ ...

فدات، آره عزیزم.....

سردیش زیاد نیست اگه نتیجه تستت درست باشه.....

خوب گرمیجاتی با درجه گرمی پایین باید بخوری.....

تر هم با درجه تری بالاتر.....

به هر حال باید اعتدالو برقرار کنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات.... ایشالله قسمت خودت عزیزم..... عزیزم نه خبری ندارم..... صفحات آخرم که نخوندم ایشالله که هم ...

انا جون زايمان كردي به سلامتي؟چشمتون روشن😍😍😍

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اصلا به علائم نیست عزیزم من هیچ علائمی نداشتم و مثبت شدم انشالا که عصر با خبرای خوب میای

توكل بخدا.شوهرم طفلك گفت امروز كلي نذر كرده😔 توكل به خدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آنا جان دکتر ط ر از ی،،،خودشن موقع انتقال،جنین ها ر انتقال بدن یادکترجنین شناس خودش وارد اتاق عمل م ...

عزیزم خانوم دکتر آمادت میکنه و جنین شناس انتقال میده.....

آقاست.....

نگران اونش نباش چون اولا جوری انتقال میده معذب نشی.....

بدنتم پوشیدست.....

خیلیم معتقده و با ذکر برات منتقل میکنه.....

کلاه بود فکر کنم.....

٢٥ به اضافه ي ١٤ ميشه حدودا ٤٠ روزي يعني شما پنج هفته و سه روزي تقريبا آيا من دارم اشتباه محاسبه م ...

منم اول همین حس رو داشتم.اما این برای اونایی که طبیعی اقدام میکنن و نمیدونن کی لقاح صورت گرفته . ولی ما که میدونیم تا ده ام نبوده و بعدش بوده . فک کنم دیگه نباید اون رو حساب کنیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم خانوم دکتر آمادت میکنه و جنین شناس انتقال میده..... آقاست..... نگران اونش نباش چون اولا جوری ...

آناجون تبریک می گم قدم ائلشن جان پراز خیروبرکت باشه براتون 

عزیزم موقع شیردادن برامون دعا کن 💚

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!