2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
از ۲۰ میلیون ۴ میلیونش مورفولوژیش بهتره

خيلى خوب بود براى همسر من كلا ٢ ميليون و ٤٠٠ تاست

اما نااميد نيستم اميدوارم كه حتما به زودى زود مادر مى شم

زهى جون شما الان باردارين براى همه منتظرها و منم دعا كنين🙏🏼🌸💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین تو چند بار جنین انتقال دادی؟ 

14بار انتقال جنین 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

یه ختم صلوات میگم خیلی معتبره و خودم حاجت گرفتم  به مدت 13 روز و هر روز 1000 یا  بیشتر به روح یکی از 14 معصوم صلوات میفرستید اول حضرت محمد دوم فاطمه زهرا سوم علی تا 13 حسن عسکری بعد تسبیح را رو به قبله اویزون کنین هروقت حاجت براورده شد 1000 تا صلوات هدیه به امام زمان میفرستید یه دعا دیگه هم هست تو مفاتیح معروف به دعای امام سجاد خیلی حاجت میده  

من مثل خل و چلا حتی زمانی که حموم میرم آهنگ روشن میکنم تا خونه بی سر و صدا نباشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
از ۲۰ میلیون ۴ میلیونش مورفولوژیش بهتره

عزیز دلم نمیدونم بهت تبریگ گفتم یا نه .خداروشکر مامان شدی مبارکت باشه الهی صحیح و سالم بیاد بغلت نینیت

عزیزدلم باتمام وجود درکت میکنم منم گاهی ازسکوت خونه گریه میکنم خیلی دارم عذاب میکشم من چون شوهرم مشک ...

باور كن همسرامون بيشتر از ماها به اين مساله فكر مى كنن مردها خيلى تودارن اونا مى فهمن ته دل ما غصه داره

بارها همسرم بهم گفت ببخش منو كه نتونستى يه باردارى راحت داشته باشى مخصوصا كه اطرافيان رو مى بينه كه طبيعى باردار مى شن

هميشه بهش مى گم چى رو ببخشم؟ كى رو ببخشم؟ مگه خودت دوست داشتى اين مساله رو داشتى

مشكل جفتمونه و مطمينا از پسش بر مى يايم 

نذار تو خودش شكسته بشه گريه نكن قوى باش و همش مثبت فكر كن و بگو مطمينم مى شه و كم نيار

چند روز دیگه باید برم رویان سونو تا وقت انتقالم مشخص بشه ،خیلی میترسم ،چون هایپر شده بودم امکانش هست ...

عزیزم چند روز سوپرفکت زدی؟ زیرجلدیه یا عضلانی؟ واسه چی میدن؟

این امپول زدنا کی تموم میشه😞

باور كن همسرامون بيشتر از ماها به اين مساله فكر مى كنن مردها خيلى تودارن اونا مى فهمن ته دل ما غصه د ...

ممنون عزیزم واقعا تمام تلاشمومیکنم ولی سخته نمیشهدغصه نخورد اره راست میگی متوجه میشم همسرمم غصه میخوره😫

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
تمام دوستهام تمام دور و بری هام باردار شدن و بچه دارن تو هر جمعی میرم یا بچه داره یا بارداره شوهرمم ...

شوهر من تازه بعد که از مهمونی پر بچه برمیگردیم تا چند روز با من سر سنگینه😔 مگه من خواستم همچین تقدیری داشته باشم

داغ دو تا بچه؟ یعنی چی؟

دوقلو زایمات زودرس...

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وای، آره.تازه یک پسر به شدت اجتماعی  و حرف زن و ریخت و پاشی دارم. خدا رحم کنه.

آخ جون مامانی شدی

مبارکههه😍

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812