2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
سلام. ببخشید من روز نه انتقال هستم  بی بی چک منفی شد  پنج روزه. انتقال دادم  چند د ...

عزیزم روز نه چ انتظاری داری فدات شم؟آخه روز نه اونم بی بی؟؟؟؟حیف آنا جون نیس قابلمه رو برات بیاره پایین.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام. ببخشید من روز نه انتقال هستم  بی بی چک منفی شد  پنج روزه. انتقال دادم  چند د ...

عزیزم آناجون ، قبلا یک زمان بندی برای لانه گزینی دادن.

برای جنین بلاستوسیت روز سوم و چهارم لانه گزینی بود. ولی برای هر کسی ممکنه فرق کنه و این احتماله.

شمام اصلا عجله نکن.

بی بی هم خواستی بزنی روز ۱۲ و ۱۳ بزن. هر چند ب اونم اطمینانی نیست.

من خودم اصلا نزدم.بیخود آدم استرس میگیره.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه بخوان بدن از همون اول سیکل میدن.مامان منم بخاطر قند خون بالاش بش متفورمین دادن همیشه مصرف ...

پس مطمئنا من نداشتم. با داروهای مامانم قاطی کردم.😆🙄

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس مطمئنا من نداشتم. با داروهای مامانم قاطی کردم.😆🙄

اگه داشته باشی تو پروندت حتما هست.حتما نداشتی عزیزم.ولی تو مراجعه بعدیت از دکترت باز بپرس ک نیاز داری یا نه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
فعلا که مراجعه بعدی در کار نیست ،😉😅

چرا؟برا سونو مگه نمیری؟

دوستانی که از من درباره رژیمی که با همسرم رعایت کردیم پرسیده بودند:

شرایط همسرم تعداد ۶ میلیون مورفو صفر حرکت آ صفر حرکت بی ۲۵ ولی دی ان ای اسپرم در محدوده ۱۶ بود من سه بار میکرو کردم منفی شدم و به من حتی پیشنهاد اهدایی دادند که آخرین انتقال منفی من آذر ۹۶ بود

و اما رژیمی که رعایت کردیم:

همسر من طبع فوق العاده سردی داره من از اسفند ماه کلا حذف مرغ حذف لبنیات حذف ترشیجات حذف تمام غذاهای سرخ کردنی حذف روغن نباتی حذف روغن مایع حذف کامل فست فود و غذاهای رستورانی (همسر من عاشق فست فود بود) حذف چای و قند و شیرینیجات ___جایگزینی روغن زیتون و کنجد و خرما

من صبحانه به همسرم شیره انگور با گردو یا تخم بلدرچین میدادم میوه های فراوون سبزیجات زیاد (شوهرم میگفت علف خوار شدیم رفت چون عاشق گوشت و مرغ هستش) گوشت فقط گوسفندی_ چهار مغز با کشمش و مویز فراوون میدادم _هرشب شیر موز و خرما_ برنج فقط کته که روش زیره میریختیم_ ماهی رو فوق العاده گرمش میکردم_بوقلمون به جای مرغ _ سیر ترشی زیاد_خوردن زیتون زیاد_عسل اصل با آب جوش_ صبح ناشتا عسل با سیاهدونه میدادم _ پخت غذاهای فقط گرم_استفاده زیاد از دارچین و زنجفیل و زردچوبه در غذاها_ استفاده از موادغذایی ارگانیک_ استفاده از نون فقط سنگکک_هر شب کمرش رو با روغن زیتون روغن مالی میکردم_ شبی یک ساعت از یخ برا خنک نگه داشتن بیضه ها استفاده میکرد_

از اول اردیبهشت مکمل استفاده میکرد: روزی یکی سلن پلاس روزی یکی کو کیوتن روزی دو تا ویتامین سی یک روز در میون ویتامین ای و روزی یکی هم فولیک اسید میخورد

خودمم با رعایت همین رژیم و خوردن کمی سردیجات و استفاده از مکمل روزی یکی سلن پلاس روزی یکی ردکیوتن روزی دو تا متفورمین و روزی یکی پودر پروکسید به لطف خدای مهربون طبیعی باردار شدم و همسرم دیگه نرسید آزمایش بده که ببینیم شرایطش با قبل چه فرقی کرده  

ولی بازم میگم اول طبعتون رو بشناسید با توجه به طبعتون رژیم رو رعایت کنید من همسرم فوق العاده سرد مزاج هستند. 

دوستان اگر چیز دیگه ای یادم اومد بازم بهتون میگم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
دوستانی که از من درباره رژیمی که با همسرم رعایت کردیم پرسیده بودند: شرایط همسرم تعداد ۶ میلیون مورف ...

ممنون عزیزم سیرترشی برای مزاج سرد خوبه؟؟؟؟

روی برنج زیره سبز می ریختید یا سیاه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستی کی برای سونو باید رفت؟ خوب مرکز زنگ بزنیم میگن؟

من دقیق نمیدونم عزیزم از بچه هایی ک باردارن بپرسی اونا میدونن.

ممنون عزیزم سیرترشی برای مزاج سرد خوبه؟؟؟؟

وای سیر ترشی بو میده من متنفرم از بوش

وای سیر ترشی بو میده من متنفرم از بوش

حالا من عاشق سیرترشی هستم ولی فکر می کردم چون سرکه داره خوب نیست

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حالا من عاشق سیرترشی هستم ولی فکر می کردم چون سرکه داره خوب نیست

ن سیر کلا عالللللیه اگه میتونین بخورین هم برا خودت هم همسرت