2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
اتفاقا چون کوتر کرده بودم هایپر میشدم. قبل کوتر هر چی دارو مصرف میکردم اصلا فولیکولی رشد نمیکرد. کوت ...

پارسال دکتر ب منم پیشنهاد کوتر داد واس قبل میکرو من پیگیر نشدم.حس خوبی نداشتم ب این عمل.ک دیگه امسال جای دیگه رفتم دکتر وخداروشکر همه چی خوب پیش رفت 20تاتخمک.ازم کشیدن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي🌹 من هميشه همين تعداد فولي دارم تو سونوها، ولي يكيش بالغه فقط بقيه ده ميل و اين حدودان،امّا حال ...

برامن 5روز بعد پری امد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شمام هايپر شده بودي و الان منتظري تا وقت انتقال برسه؟؟

اره گلم.منم هایپر شدم .ولی مرکز ما کلا انتقال فرش هم نمیده.الان دیگه اینماه پریود سومم بعد پانگچر هس ک برم واس انتقال ماه قبل هم رفتم گفت شرابطت مناسب نیس 

واااي جدي!؟ چه خوووب،، زودتر ب انتقال نزديك شدي،، ميدوني طبيعيش كِي هس؟؟

زیاد طول نمیکشه همون بین 5تا 10روز نهایت

٣٣ هزار آفرين ب تخمدانهايت👏👏 اونوقت سه سيكل بعد از سي و سه تا تخمك صبر كردي؟

بعد سه تا پریود رفتم گفت کیست داری دوباره یه ماه بعدش رفتم عزیزم چه فایده وقتی اون همه تخمک به خاطر شرایط ضعیف همسرم انداختنشون دور

خداجونم شکرت       
دكا هم داشتين؟ چن تا اِچ سي جي زدين؟

اره دکا داشتم برا کسای ک احتمال هایپری دارن اچ سی جی نمیدن.همون  دکا دادن  

بعد سه تا پریود رفتم گفت کیست داری دوباره یه ماه بعدش رفتم عزیزم چه فایده وقتی اون همه تخمک به خاطر ...

نمیشد تخمکاتو فریز کنی!

بعد سه تا پریود رفتم گفت کیست داری دوباره یه ماه بعدش رفتم عزیزم چه فایده وقتی اون همه تخمک به خاطر ...

نه ناشكري نشه خداروشكر كه خودت دردسر تخمك نداري خب ببين الحمدلله شرايط اس بهتر شده خب تخمك بوده كه ايندفعه جنين بيشتر شده،،، خيلي جاي شكر داره كه فكر و خيال تخمكه ديگه وسط نباشه، خدارو هزار بار شكر

...