2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
دکخر بهترین تصمیمو میگیره هرچی گفت گوش بده.انشالله بهترین برات رقم بخوره

بچه ها دو سه روز ديگه احتمالا تايم پانكچره و همسرخان بايد نمونه بده آيا الان يه لوراتادين ميتونه بخوره يا خوب نيس؟؟

@لاله_سرخ    

...
عزیزم از اولش میگم. قبل از ازدواج میدونستیم همسرم مشکل داره اسپرمش.توی بچگی عمل کرده بود. دکتر گفت ...

ممنون که با حوصله توضییح دادی. همیشه شادو خوشحال باشی و نی نی ها رو صحیح و سالم بدنیا بیاری

تعداد و حرکت اسپرم همسرت چطور بود؟؟؟

عزیزم اگه دوست داری بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین؟یه سوال داشتم من امروز روز7انتقالمه زیر دلم و کشانه ی رونم خیلی درد میکنه میخواستم ببینم طبیعیه؟؟ولانه گزینی روز چندم اتفاق میوفته حتما باید با خونریزی همراه باشه یا واسه هرکس متفاوته؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
ممنون که جواب دادی خواهری.والا این وزن برا من معضلی شده اصلا وزنم پایین نمیاد فکر کن من روزی 4تا گلو ...

عزیزم فقط و فقط ورزش،تحرک،بالا رفتن ضربان قلب و رژیم غذایی مناسب،فقط دارو اصلا تاثیر نداره،،،منم به امید دارو بودم ولی تا روش زندگیمو عوض نکردم وزن کم نمیکردم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

ثمين جون خداروشكر كه ازمايشاتون خوب بوده

ميگم تو شهرتون از اين باشگاه هاي xbody نداره؟! ميگن خيلي خوب وزنو كم ميكنه و باعث چربي سوزي ميشه ولي هزينش يه مقدار زياده تو شهر ما ماهي ٩٠٠ تومن بود من پرسيدم يكبار، يه چيزي عين جليقه بايد بپوشين و فقط ٢٠ دقيقه ورزش كنيد

بچه ها نمیتونم جواب همه رو بدم.شرمنده. اما جوابم ۱۰ هزار و پونصده.

وای عزیزم مبارکه انشاالله بسلامتی 😍😍😍😍😍

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
احتمال ۳تا هم هست چون بتات بالاست من فکرکردم دوتا انتقال دادی.من روز ۱۵ ۴۰۰۰بود روز ۱۶ ۱۱۰۰۰.فکرکنم ...

خیره ان شاالله ، 

من سه تاشون رو میخوام .اگر مجبور نشم کم کنم.

اما یکی اینجا میگفت ۳ تا ریسکیه.چون رحم نمیتونه نگه داره و زود به دنیا میان.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ب سلامتی شکرخدا خدایا هزاران بار شکر . پیش دکتر خودت رفتی ؟ چ امپولی بهت دادش ؟

آره ولی رستمی سفره. پرولوترون و شیاف سیکلوژست. دعا کن برام

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
آره ولی رستمی سفره. پرولوترون و شیاف سیکلوژست. دعا کن برام

از ته دل دعات میکنم . دیگه لک نداری ؟ کی ویزیتت کرد ؟ رستمی کی از مسافرت میان ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خیره ان شاالله ،  من سه تاشون رو میخوام .اگر مجبور نشم کم کنم. اما یکی اینجا میگفت ۳ تا ریسکی ...

وای که چقدر خوشحال شدم مرجان جون خیلی علائمت چی بود عزیزم علائمی داشتی 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

مرجان جون داروهات چي بودن؟جنين هات فريز بودن؟ مثلا چسب جنين و....استفاده كردي؟

عزيزم خيلي خيلي مباركت باشه ،به سلامتي دوران شيرين بارداريو طي كني عزيز دلم فقط تو اين لحظات مارو هم فراموش نكن 🌺😘

از ته دل دعات میکنم . دیگه لک نداری ؟ کی ویزیتت کرد ؟ رستمی کی از مسافرت میان ؟

ممنون. فعلا یه کم ترشحات رنگی دارم لک نه. اوایل آبان میاد. میرزایی ویزیت کرد فلاحی سونو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست