2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
ممنون عزیزم،فرستادم پیامو؛فقط توقسمت عنوان هی میگه یه چی بایدبنویسی منم سلام مینویسم چی بایدتوعنوان ...

من تیتر سوالمو مینویسم که بعدا ، از روی لیستش که فقط تیتر ها پیداست راحت یادم بیاد از کی چه سوالی پرسیدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی میدونه بعد از انتقال جنین دو روز بعدش اگه سه چهار طبقه پله رو بالا بریم ضرر داره؟&nb ...

گلم اگه آروم بری و خودتو خسته نکنی هیچ ایرادی نداره

خونه من طبقه سوم و بدون آسانسوره! روز انتقال که برگشتم خونه ام( منم به هیشکی نگفتم) فرداش مجبور شدم به خاطر وضعیتم برم بیمارستان و دوباره پله بالا پایین کردم، پسفرداش رفتم خونه بابام و دوباره…

ولی خدا رو شکر نتیجه مثبت بود

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
عزیزم راستی واسه آمپول چسب جنین به دکتر کشاورزی بگو واست بزنه قبل انتقال

باشه انتظار جونم حتما میگم اگه قبول کنه خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلا دوستان من منتظر پریود دوم بعد از پانکچرم هستم ولی الان چند روزه که عقب افتاده و اینکه ۵ شبه یک چهارم قرص بروموکریپتین برای پرولاکتینم میخورم.کسی تجربه منو داشته؟کسی این قرصو میخوره؟در ضمن بیبی چک هم زدم که منفی شد.چند روزم هست که دل درد پری دارم.

رفقا آزمایش تیتر بتا ، رو آزمایشگاه چند گرفت ازتون؟ شب گفتن جواب رو میدن.🤨😏

عزیزم انشالله که خوش خبری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان داروهای انتقال معمولا از چند پریودی شروع میشه یکبار پرسیدم کسی جواب نداد.ممنون میشم اگه کسی بدونه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان من منتظر پریود دوم بعد از پانکچرم هستم ولی الان چند روزه که عقب افتاده و اینکه ۵ شبه یک چهارم قرص بروموکریپتین برای پرولاکتینم میخورم.کسی تجربه منو داشته؟کسی این قرصو میخوره؟در ضمن بیبی چک هم زدم که منفی شد.چند روزم هست که دل درد پری دارم.راستی اینم یادم رفت بگم این ماه به خاطر سرماخوردگی آنتی بیوتیک استفاده کردم.آموکسی سیلین و آموکسی کلاو

عملشم من نگران بودم ولی تا بفهمم چی به چی بیهوش شدم یکمی بعد توی ریکاوری بهوش اومدم...منو بردن بخش چ ...

بچه ها هايپري قبل از پانكچر خودشو نشون نميده؟؟

هركي پانكچر بشه بعدش معلوم ميشه؟

مثلا آخرين روز داروهاي تحريك تخمك، حالتون چه طور بود؟

@مرجانوآسمان    

...
سلام دوستان من منتظر پریود دوم بعد از پانکچرم هستم ولی الان چند روزه که عقب افتاده و اینکه ۵ شبه یک ...

من دارو برا پرولاكتين خوردم هم برومو سابقا خوردم هم الان كابر دارم ولي هيچ كدوم باعث عقب انداختن نميشه با خيال راحت طبق دستور دكتر بخورين،،، در مورد اون كه پانكچر عقب ميندازه يا نه اطلاعاتي ندارم، ولي گاااااهي گاهي البته بعضي از انتي بيوتيكا ممكنه چن روزي عقب بندازن، باز شما از كساني كه تجربه در پانكچر دارن سوال كنين شايد اصلا به خاطر اونه

...
رفقا آزمایش تیتر بتا ، رو آزمایشگاه چند گرفت ازتون؟ شب گفتن جواب رو میدن.🤨😏

دوستم واست ایت الکرسی خوندم انشاالله خوش خبر میای خدا خودش  هوات رو داره 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘