2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

سلامم عزیزم بسیار تبریک میگم خوش قدم باشه و خدا براتون نگهداره ❤️😍💋🤲🤲🤲🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان جواب پاپ اسمیر من اومد  فکر میکنم عفونت دارم که میدونم بعد عکس رنگی که خرداد رفتم شروع ش ...

سلامم مهربونمم خوبی 😍 عکست واضح نبود ولی اگر عفونت داری باید رفع بشه چون منم عفونت داشتم بهم دارو دادن تازه تموم کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا.... آرامش بیشتزی داشتم... اصلا دوس ندارم بدونن. فقط یه چیزی که نگرانم میکته اینه که مادرشوهرم ...

خوب به اونا هم نمی گفتید.دعا نویسی و از این کارا متاسفانه هست ولی تو ایمان داشته باش که خدا ازتون محافظت میکنه و اتفاق بدی نمیفته

خوب به اونا هم نمی گفتید.دعا نویسی و از این کارا متاسفانه هست ولی تو ایمان داشته باش که خدا ازتون مح ...

شوهرم برداشت گفت... لامصب... البته چون مشکل از خودش بود 

.. نمیدنم

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام الی جووونم حالت خوبه😍😍😘😘 ب سلامتی ایشالا با اولین انتقال مثبت میشه

سلاممم سلاممم مهربونمممم خوبی ❤️😍💋منم خوبم فدات شم درچه حالی درمان رو به کجا رسوندی؟

انشالله همه باهم جواب مثبت بگیریم 🤲🤲🤲💋

سلامی دوباره 🌹به همه ی دوستان گلم 🌹  من دوباره این تایپک اومدم     چهارشنبه ...

سلااام 

به سلامتی ان شاءالله😍

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلاممم سلاممم مهربونمممم خوبی ❤️😍💋منم خوبم فدات شم درچه حالی درمان رو به کجا رسوندی؟ انشالله همه ...

فداتشم ای بد نیستم

امروز ۱۲ روزه انتقال دادم منتهی از روز ۵ام لک بینی افتادم روز ب روز شدید شد از دیروزم ک خون میاد

دیگه باید برای انتقال بعدی اماده بشم

فقط کاش میدونستم چرا ب این زودی لک بینیم شروع شد🙄

سلامم مهربونمم خوبی 😍 عکست واضح نبود ولی اگر عفونت داری باید رفع بشه چون منم عفونت داشتم بهم دارو&n ...

اهان شنبه نوبت دکتر دارم ...

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

فداتشم ای بد نیستم امروز ۱۲ روزه انتقال دادم منتهی از روز ۵ام لک بینی افتادم روز ب روز شدید شد از د ...

ای جانمم انشالله خبرای خوش خوش ازت بشنوممم😍❤️😍 

ازمایش باید کی بدی ؟

اخه عجیبه چرا لک بینیت زیاده دکترت چس گفت حرف زدی؟

خوبی عزیزم 😍❤️ ازمایشات رو همه رو انجام دادی ؟؟

قربونت 😘 اره ولی هنوز جوابشو نگرفتم چون شهر دیگه میرم همون شنبه که نوبت دارم میگیرم

اهان شنبه نوبت دکتر دارم ...

موفق باشی عزیزم  اول باید عفونت رفع بشه که چیزی نیست !!فقط باید مثبت باشی😍

قربونت 😘 اره ولی هنوز جوابشو نگرفتم چون شهر دیگه میرم همون شنبه که نوبت دارم میگیرم

انشالله همه چی خوبه 🤲