2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
نیوای مهربونم واقعا ممنونم از توجهت و صبوری و راهنمایی دقیقت.ان شاالله به آرزوهای‌خوبت برسی💚برای من ...

عزیز دلمی انشالله شما هم خیلی زود نتیجه بگیری و مامان شی گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پانکچر باعث تغییر زیادی تو ذخیره نمیشه.‌چون حتی اگه پانکچر نمی کردی، تو اون ماه همونقدر فولیکول داشت ...

اااااا نميدونستم

من فك ميكردم اينهمه فوليكول حاصل داروهاي هورمونيه 

ممنونم از نگراني در اومدم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

prpکلا چی هست؟

عزیزم پلاسمای خون خودت رو میگیرن و بر حسب مشکلت تزریق میکنن ب رحم یا تخمدان و برا آقایون ب بیضه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

عزیزم خیلی مبارکا باشه خداروشکرررر

از سال ۹۵ تو تاپیک ای یو ای یادم بود شمارو وقتی ای وی اف کردی و منفی شد کلی ناراحت شدم همیشه پیگیرت بودم

باز شکر ک نتیجه تلاشتو گرفتی

انشاءالله قسمت همه منتظرا 

سلام دوستان.واااای بچه ها من الان خبر سه تا زایمان موفقتونو شنیدم پرپر جون ستاره عزیز و آنای مهربون ...

گلم یه سوال واسم پیش اومده چون من تازه توی سیکل میکرو هستم و با این تاپیک آشنا شدم صفحه های آخر رو خوندم ، آنا جون با ای وی اف باردار شدن؟؟ دوقلو بودن ؟؟ چون دیدم نوشته بچه دومم بدنیا اومده کمی گیج شدم ... خیللللی هم ذوق کردم بچه ها گفتن زایمان کردن 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها هر دوره ivf با داروهاش و همه حدودا چقدر هزینه داره؟

عزیزم شما چون ذخیره تخمکت کمه و تقریبا مثل منی احتمالا داروی بیشتری نیاز داری.حدود۸ تا ۹ میلیون میشه.پول دارو و سونو و دکتر و پانکچر و کاشت

گلم یه سوال واسم پیش اومده چون من تازه توی سیکل میکرو هستم و با این تاپیک آشنا شدم صفحه های آخر رو خ ...

نه عزیزم بچه اولشون که دختره با ای وی اف بدنیا اومدن بچه دومشون پسره که طبیعی باردار شده بودن 

اره محیا جون شده ۶۵.اشتباه گفتم.😣نوشته باید زیر ۶۰ باشه نهایت.من ۶۵.نوشته احتمال هایپرکلسیمی زیاده. ...

ن بابا ببين رفتي نتو خوندي چرت و پرت نوشته، اون حرفا واس ١٠٠، ١٥٠ ب اونوره،،،واقعا نت چرت و پرت زياد تحويل آدم ميده،بعدشم كجا آز دادي؟؟معتبر بوده؟؟چون كيتاي ازمايشگاهي اخيرا قاطي كردنا،  قبل از آز مدتي داروي جلوگيري خورده بودي؟؟ميگن اونم رو د تاثير ميزاره،،،،، درهرصورت برا شما نرماله،بيخودي فكرتو درگير نكن،،، سارا ماجراي فاصله ي لوله رو از كجا فهميدي؟؟عكس رنگي مشخص كرد؟؟؟

...
نه عزیزم بچه اولشون که دختره با ای وی اف بدنیا اومدن بچه دومشون پسره که طبیعی باردار شده بودن 

مرسی عزیزم ... چقدر خوب خدا حفظشون کنه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

سلام دوستان 

من یه سوال داشتم

امروز رفتم آزهای تکمیلی دادم جوابش دهم آبانماه حاضر میشه

منم رو حساب پریود برای سیکل انتقال پنجم آبانماه باید. دیفرلین بزنم بنظرتون اگر مشکلی باشه و مجبور به استفاده از سرم یا قرص برای ایمنی باشم مشکلی پیش نمیاد تقریبا بیست روز به انتقالم جواب رو میگیرم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

خدا رو شکر آنا جونی، با قول خودت گوارای وجودت😍😍😍😍

خیلی واسه سلامتی همسرم دعا کن، به نی نی و دخترت هم بگو دعا کنن

همسرم سالم باشه

سلام دوستان  من یه سوال داشتم امروز رفتم آزهای تکمیلی دادم جوابش دهم آبانماه حاضر میشه منم ر ...

ايشالا كه مشكلى نيست🙏🏼🌸

اما مامانى طاها گفتن كه قرص پردنيزولون رو از روز دوم پريود شروع كردن و همون ماه هم انتقال دادن و خداروشكر مثبت شد

همه چى بستگى به تجويز دكترت داره اما خودتو نگران نكن از الان

خانمی حتما بزن، هر  جور شده از زیر سنگ گیر بیار حالا چند ساعت جابجایی چیزی نمیشه ولی فراموشی یک ...

ممنون عزیزم ، اره خداروشگر قرار شده بهم برسونن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘