2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
فدات بشم  ان شاءالله خبر مادر شدنت شما رو بشنوم ب زودي  من لطف خدا دوباره شامل حالم شد و ...

خداروشکر عزیزم انشاءالله صحیح وسالم بیاد تو بغلت نی نی خوشگلت😍😍😍تو این لحظه ها منم دعا کن که زودی مامان بشم...

دیشب با شوهرم صحبت کردم یه کوچولو نرم شد که بره بیوپسی رو انجام بده...خودمم وزنم بالاس میخام رژیم وشروع کنم که به وزن نرمالم برسم بارداری راحتی داشته باشم...خیلی هم زود واسه شوهرم وقت دکتر بگیرم که بریم برا کبد چربش دارو بده برطرف بشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم. امروز حتما زنگ میزنم مطب. فقط اینکه من سرکار میرم ایراده نداره بنظرتون؟ یعنی بخاطر لک بینی م ...

شاید چند روزی برات استعلاجی بدن. نه که مطلق.ولی خوب کمی استراحت کنی تا کامل رفع بشه.

راستی مبارکت باشه،

کی انتقال داشتی و چندتا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چند روزی برات استعلاجی بدن. نه که مطلق.ولی خوب کمی استراحت کنی تا کامل رفع بشه. راستی مبارکت ب ...

ممنونم. یعنی اگه دو سه روز بخوابم مشکل رفع میشه؟
22 شهریور انتقال دادم. سه تا بودن. خداروشکر 2 تاشون گرفته.

یا سریع الرضا...

سلام دوستان .من 5 شنبه پانکچر شدم که بعدش هایپر شدم و انتقال افتاد برای دوماه دیگه.سوالم از شما دوستانی که شکمتون اب اورد اینه که چه علایمی جز بزرگ شدن شکم داشتید؟میدونید دوستان من شکمم کمی بزرگ شده و از اون طرفم از پنج شنبه یبوست دارم تا الان.نمیدونم بزرگ شدن شکمم علتش اب اوردن شکممه یا یبوست.از لحاظ تغذیه هم فقط همون پنج شنبه تونستم خیلی خوب رژیم هایپری رو رعایت کنم ولی بعد اون بخاطر یبوست میلم به همه چیز کم شد فقط میتونم اب بخورم.دوستان دیروز هم رفتم سونو گفت وضعیتت خوبه ولی میترسم شکمم اب اورده باشه اما هیچ دردی یا حالت تهوعی یا سر گیجه ای ندارم 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سها جون آی وی اف با کدوم دکتر بودی ؟

با دکتر رزاقی ولی داره می ره انتقالم رو با دکتر نصر گرفتم .روز نه سیکلم اندمترم شش بود به نظرتون خوبه ؟ خیلی می ترسم رشد نکنه

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

دوستان کسی بوده تو انتقالش از روز پنجم لکه بینی پیدا کنه تا اخرش

دلیلشو فهمیدین چی بوده؟؟اخه ن موعد پریوده ن چیزی دلیل این لکا چی میتونه باشه و روز ب رورم بیشتر شه

خاهشا اگه میدونید جواب بدید ممنون🙇

پس با این حساب تا حالا تو همین تاپیک دکتر رزاقی رحم چند نفر رو زده داغون کرده !!

اره .اصلا من رفتم عکس رنگی بگیرم گفتن اینقدر چسبندگی داری رحم تو نمی بینم .در صورتی که هر کس عکس رنگی قبل عمل با رزاقی می دید میگفت رحمت اصلا به عمل احتیاج نداشت .بخدا زد بدبختم کرد خدا لعنتش کنه.من ازش نمی گذرم .اخه زد اندمترم داغون کرد .قبلا بدون دارو هشت سه خط میشدم حالا به زور دارو روز نه رفتم شش بود .ترخدا برام دعا کنید .روزی چهار تا استرا می خوردم .هر چی به دکتر گفتم بیشترش کن نکرد گفت زیاده در صورتی که من دیدم روزی شش تا هم خوردن منم اومدم یکی اضافه کردم و ژل رو که دکتر گفت بزن هن گرفتم .دیشب زدم به بازوم .به نظرتون چکاز کنم اندمترم رشد کنه؟ توی هفت روز چقدر بیشتز میشه .نصر از هفت به بالا انتقال میده و دستگاه سونوش خیلی کم تر نشون میده .اگر بریم سونو دیگه میگن هشت ولی نصر میگه شش و نیم .حالا همش میترسم بعد این همه بدبختی بازم سیکلم کنسل شه

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ساراجون چه ميزان د قبلا خورده بودي؟ قبلا چن بود؟ يعني خود ب خود رفته بالا؟

سلام.محیا جان من ازمایش دادم دی م ۸ بود.دکتر ۳ تا دی ۳۰۰۰۰ نوشت که فقط دوتاشو تزریق کردم.ماه پیش شده بود ۶۵ هزار .من امپولامو اردیبهشت و خرداد تزریق کردم..سه ماه بعد امپولا انقدر شده بود..

زیاد باشه تو انتقال و تخمک کشی تاثیر بد میزاره یعنی؟؟من دکتر نرفتم دیگه ببینم چی میگه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام خانم ها.من مامان مهر شدم.دخملم هفته 36 را تمام کردم که در تاریخ 15مهر به دنیا اومد. کیسه آبم پا ...

تبریک میگم عزیزم انشالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه عزیزم برای زردیش اگر به عرق کاسنی خوب دسترسی داری سعی کن یه دو سه روزی بدنش رو فقط با عرق بشوری حتی معذرت میخوام زمانیکه پی پی میکنه اگر شیر خودت رو میخوره سعی کن گرمی اصلا نخوری قبل ازاینکه بهش شیر بدی شیرت رو بدوش با آب سرد سینه ات رو بشور بعد بهش بده البته اگر بتونی چند روزی بهش شیر خشک بدی تا زردیش کاملا برطرف بشه که خیلی بهتره انشالله که زود زود خوب میشه 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام خواهر، با اصف جاه عمل شدی؟! 

سلام عزیزم اره

دوستان کسی بوده تو انتقالش از روز پنجم لکه بینی پیدا کنه تا اخرش

دلیلشو فهمیدین چی بوده؟؟اخه ن موعد پریوده ن چیزی دلیل این لکا چی میتونه باشه و روز ب رورم بیشتر شه

خاهشا اگه میدونید جواب بدید ممنون🙇

دوستان کسی بوده تو انتقالش از روز پنجم لکه بینی پیدا کنه تا اخرش دلیلشو فهمیدین چی بوده؟؟اخه ن موعد ...

من روز هشت شدم.

شما کاری نکردین برای بند اومدنش؟

من آسپرین رو که قطع کردم و شیاف رو اضافه، خوب شد .دیگه ندیدم.

ممنونم. یعنی اگه دو سه روز بخوابم مشکل رفع میشه؟ 22 شهریور انتقال دادم. سه تا بودن. خداروشکر 2 تاشو ...

بستگی داره.

من یک قل بود.

باید بری ببینی دلیلش چیه؟

استراحت مطلقم نبودم.اما یک هفته نرفتم سر کلاس.

سر کارت رو پا زیاد وایمیستی.؟ یا خم و راست میشی؟

دوستان کسی بوده تو انتقالش از روز پنجم لکه بینی پیدا کنه تا اخرش دلیلشو فهمیدین چی بوده؟؟اخه ن موعد ...

تازه من فردای لک خون بیشتر از لک دیدم.

لک احتمالا لانه گزینه .

الان روز چندی؟ کی باید آز بدی؟