2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047725 بازدید | 684622 پست

سلام دوستان 

به چن وقته دارم پستارو میخونم وپاب پاتون برا اونایی که باردار شدن ذوق کردم واونا که منفی یا سقط شد بغض کردم 😢

منم باید میکرو بشم .همسرم تحرک وتعداد اسپرماش کمه. این مورفولوژی که میگید من نمیدونم یعنی چی .ولی فک کنم همسرمنم همین مشکلو داره .چون دکتر بهش گفت روزی ۶بار ،هر بار یک مین آب سرد بگیر .چون بلاخره آقایون شاغلن واینکار تو محل کار سخته اکثر روزی یکی دوبار انجام میداد .که اینجا خوندم کمپرس اب سرد روزی ۱۰دقیقه .دیدم این بهتره و راحتتره براش اینو انجام میده.

منم پلی کیستیکم وتنبلی تخمدان دارم😢 .هفته پیش هم هیسترو شدم چون پولیپ ۱۲میل داشتم.

البته قبل هیسترو مطب میرفتم دکترم گفت کورتاژ انجام بده .تیر ماه بود کورتاژ شدم. .بعد دیگه رفتم مرکز رویان تا آزمایشای لازمو انجام بدم یه ماهی گذشت که بازم تو سونو پولیپ نشون داد وگفتن باید هیسترو بشی.حالا نگرانم که اگه زمان میکرو عقب بیفته باز پولیپ درنیارم .

دوستان من مثل شما خیلی وارد نیستم به این آزمایشات وداروهایی که میگید .اینارو میخونم حس میکنم خنگم😅

حالا یه سری سوالات برام پیش اومده بمن گفتن روز دوم یا سوم پری بیا برا سونو. اگه مشکل نداشتی سیکل شروع میشه .ولی آزمایش انعقادی وایمنی وکاریوتایپ که انگار خیلی مهمه نگفتن انجام بدیم .نگران شدم. .حتما باید انجام بشه ؟؟

دوم اینکه یه خورده هم ترسیدم راستش فک نمیکردم اینقدر مراحلش سخت باشه .از اون آمپولای دور ناف که میزنید 😢 ترسیدم، برای همه اون آمپولا هست؟

واینکه یکم برام توضیح میدید که بعد انتقال چه داروهایی تا چه وقت باید مصرف بشه. ،ممنون میشم ❤

خیلی طولانی شد ببخشید .هرچند بازم سوال دارم 🙈

اخه درد حتمایه علتی داره دیگه؟خفیفه ولی بیشتراوقات هست مخصوصا وقتی درد دارم بعدش خون میاد

عزیزم به دکترت گفتی؟ ممکنه امپولت رو یا شیافت رو بیشتر کنه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهار جان شما دوقلو باردارید؟ آزمایش سلفری دادید؟ کدوم آزمایشگاه رفتید وهزینه اش چقدر شد ؟

سلام عزیزم . نه تک قلو هستش . آزمایش سلفري نميدونم چیه ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
وای عزیزم مبارکه خیلی خیلی خیلی زیاد مبارکت باشه عزیزم خودت که میدونی ، جزو کسانی بودی که بعد از د ...

مرسی همینطور واسه شما ان الله همه چی خوب پیش بره وبسلامت زایمان کنی 

ممنون دوستان بابت تبریکاتون ..ان شالله همگی طعم شیرین  مادر شدن رو بچشیم ..

و شرمنده جواب تک تک رو ندادم نخواستم تاپیکمون شلوغ بشه ...

نه اصلا فشارم بالا نيست ١ماه پيش هم آزمايش ادرار دادم  مشكلى نبود. زده ١به ٥  حالا فردا ...

عزیزم من اصلا آز غربالگری دوم نداشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به خدا من خودمو کشتم معتبر و غیر معتبر نداره!!!!! روال کارشون فرق داره..... مرکز ناباروری شم ...

والاآناجون دکترخودش میگه این ازامایشگاه هامیتونین بری انجام بدین نگفته بودمرکزناباروری؛حالایه جدیدمیگم مرکزناباروری انجام بده؛حالاآناجون تفسیرهمین چیه؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

انا جون  لاله جون  یه لحظه ببخشید.. ممنون میشم 

من امروز رفتم سونو برا قبل پانکچر. بهم گفت دو تا تخمک سمت چپ سه چهار تا هم سمت راست دارم..خیلی  کمه؟؟ 

و اینکه الان روز ده سیکلم سینال اف میزنم ولی به شدت زیر دلم درد میکنه و خیلی بزرگ شده شکمم.. علتش چیه درد میکنه و بزرگ شدنش؟ 

علامت بدی نیست؟ 

و تعدادم خیلی کمه؟ از بقیه میشنیدم تو تاپیک ها مثلا 22 تخمک دارن   برا من خیلی کمه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

لاله جون  یه لحظه ببخشید.. ممنون میشم 

من امروز رفتم سونو برا قبل پانکچر. بهم گفت دو تا تخمک سمت چپ سه چهار تا هم سمت راست دارم..خیلی  کمه؟؟ 

و اینکه الان روز ده سیکلم سینال اف میزنم ولی به شدت زیر دلم درد میکنه و خیلی بزرگ شده شکمم.. علتش چیه درد میکنه و بزرگ شدنش؟ 

علامت بدی نیست؟ 

و تعدادم خیلی کمه؟ از بقیه میشنیدم تو تاپیک ها مثلا 22 تخمک دارن   برا من خیلی کمه

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

الان که نیستن.ساعت۹اینجوری شدم.شیاف گذاشتم.البته امروز ۲تاامپول وتاالان ۲تاشیاف یعنی بیشترش کنم؟اخه درد دارم میگم حتماداره سقط میشه خون هم میاد.بیمارستان هم امیدی به دستگاه سونوشو ندارم برمم بستری میکنن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
باشه عزيزم  چون در كل كاري نميكنم و خواهر شوهرم كنارمه  فقط امروز حالت نشسته كف حموم رو ...

مامان طاها دعوات کنم آیا؟
کف حموم ادم غیر باردار هم نباید بشینه
نگفتی عفونت میگیری؟

هیچ وقت این کارو نکن
حتی همسرت هم نکنه
بدن نباید روی زمین بمونه چون کف حموم و دیوارهاش به شدت سرشار از باکتری هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اون هفته بودم میگن فقط شیاف بزار.روز سونو ساک که هیچی نبود اماواسه قلب قبلش خونریزی داشتم بعدخوب شدم ...

عزیزم یعنی فقط شیاف داری ؟اصلا امپول نداری؟