2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
سلام آنا جون و دوستان آنا جون شما اطلاع داری هزبنه انتقال جنین از بیمارستان ب ه م ن  ،به آ ب ا ...

عزیزم هزینه شو نمیدونم ولی یادمه چند سال پیش یکی از دوستان از رویان به آبان انتقال داد......

هزینه دیگه ای نمیدونم اما یادمه اون زمان این دوستمون بابت تانک انتقال جنین فریز یه ودیعه سه میلیونی داده بود که موقع عودت بهش بر میگردوندن......

روال کاریشم دقیق نمیدونم ولی باید مبدا و مقصد موافق انتقال باشن.....

آبان فریز از جای دیگه قبول میکرد، نمیدونم بهمن قبول میکنه جنیناتو بهت بده یا نه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما شماها امپولای پروژسترون اتونو خودتون میزنید یا میرید بیرون تزریق میکنید؟

عزیزم برا منو همسرم میزنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام بچه ها،یه سوال دارم.برای میکرو کسی بوده که شوهرش با وضعیت مورفوی صفر یا یک، جنین خوب تشکیل شده باشه براش؟و کسی بوده میکروش مثبت بوده باشه با این شرایط شوهر؟سرعت و مورفو نزدیک صفر...

ممنونم اگه کسی بوده جواب بده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی متاسفم عزیزم من حالم بده و فقط برای دیدن جواب شما اومدم تاپیک رو بخونم واقعا متاسف شدم ان شا ...

سلام لاله جان. 

سوال داشتم ازتون ممنون میشم جواب بدید.

دکتر به من اووابوست داده ۱۰۰ تا که ۶۰ تا پیدا کردم فقط. ایا فایده داده استفاده اش برای ماه دیگه تازه نوبت دکتر دارم که دارو بده برای میکرو. ژل رویال هم ۶۰ تا که بخورم ولی نمیدونم روزی چندتا. بعلاوه قرص کالمرز اینو نمیدومم برا چیه؟ 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سقط شد.جیگرم دراومد😭شش هفته بود قربونش برم از لوبیا یکم بزرگتر بود

ای‌واااااای.باورم نمیشه.نرسیدم همه صفحه هارو بخونم.ریپلای بچه هارو دیدم.خدای من.چرااا اخهههه؟خونریزی داشتی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
 مرسی عزیزم، من چنتا سایت خوندم فکر میکنم طبعم گرم و تر باشه، میگم حجامت یا فصد یا نشستن تو پود ...

عزیزم انشالله همه چی به خوبی پیش میره و دل اون خانمو و همسرشون انشالله شاد میشه

خداجونم شکرت       
فک میکردم به دنیا میارمش..تو ذهنم سقط نمیگنجید..اینقدری توکلم به خدا بود که باورم نمیشه اصلا. ممنون ...

عزیزم...

کاملادرکت میکنیم،ماهایی که سقط داشتیم.میدونم هیچی دل آدم ر آروم نمیکنه.اماان شاالله دوباره مثبت میشی و این باربه سلامتی به دنیاش میاری.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

عزیزم مبارک باشه به سلامتی ان شاءالله🌼

التماس دعا

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خب اون کیستش کوچیک بود مال شما بزرگه میتونه سوراخ شده باشه

لاله جون گلم دوفاستون تغیی زمان پریود داره؟من ماه قبل 23شهریور شدم امشبم 10مین قرصم که اخریش بود رو خوردم کی پریود میشم؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
فک میکردم به دنیا میارمش..تو ذهنم سقط نمیگنجید..اینقدری توکلم به خدا بود که باورم نمیشه اصلا. ممنون ...

ارل از فکرت دارم دیوونه میشم بخدا..چقدر برات خیال پردازی کرده بودم دوست گلم..

ولی ببین عزیزم هرچقدرم غصه بخوری و خودتو اذیت کنی بالاخره این روزا میگذره عزیزم چشمتو ببند فکرکن یکسال دیگه هست..عمر به همین سرعت میگذره.من میدونم چقدر توفکر همسرتم هستی ولی بدون اون الان بیشترازتو غصه ی خودتو میخوره بخاطر اونم که شده خودتو قوی نشون بده دلتو اروم کن.

خدا بزرگه عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....