2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان بخصوص دوست عزيز تورك آنا  ممنون كه اطلاعاتتونو اينجا شير كردين كه بقيه هم استفاده ...

والا دیگه داره باورم میشه دکتر نصر با خانوما دشمنه!!
از اون ور مرد هر چقدر ازمایشش ضعیف باشه میگه خوبه و هرگز نمیگه مردا مشکل دارن
از طرفی هنوز امتحان نکرده به خاطر سن خانوم میگه اهدایی!!

عزیزم من دختر عموم بالای 40 سال طبیعی باردار شد اونم دو قلو
البته فک کنم دارو گرفت اما مطمئن نیستم
اما میکرو و اینا نکرد
پس نا امید نباش
درسته سن بره بالا کیفیت تخمک و اسپرم کم میشه اما با چند ماه مکمل و تقویتی میشه کمک کرد به بهبود کیفیت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما خوبین ببخشید یه سوال داشتم من فردا انتقال دارم میشه یکم راهنمایی کنید ک بعدش چی بخورم چی ...

استرسم از خودت دور کن.....

به چیزای خوب فکر کن.....

خودتو بعد انتقال سرگرم کن.....

گذر زمانو هر چه قدر متوحه نشی برات راحت میگذره.....

مواظب یوبس و نفخ باش که اذیت نشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همين اعتقادو دارم عزيزم هرچي خدا بخاد همون ميشه منتهي ايشون گفتن هر پزشكي كه بيمار بالاي 40 سال ...

عزیزم من پیش دکتر خودم تعداد زیادی خانم بالای 40 دیدم که با میکرو باردار شدن و بچه هاشون هم به دنیا اومدن!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم بتات رو دو بار داده بودی؟ رشدش چطور بود؟ با فاصله ی چند روز؟ سونو واژینال بود؟

بتا اولی یکشنبه  ۲۶۵ دومی سه شنبه ۷۳۰

آره واژینال بود

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
والا هربار پرسیدم گفتن عالیه عالی.گفتم دوتا نی انتقال بدید گفتن نمیشه سن زیر 35ساله اصلا نمیشه بیشتر ...

خب منم زیر 35 بودم !!
چرا این قدر چیزایی که بهت میگن با چیزایی که دیدم به بقیه میگن متفاوته !!
من وقتی رفتم برای پانکچر و انتقال همه رو 3 تایی انتقال دادن مگر کسایی که جنین کمتر داشتن!!

بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

خدایا شکرتتتتتتتت......

ایشالله که به سلامتی بغلشون کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مبارکهههههههههههههه‍ههههه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم خوردن و نخوردن قانون قطعی نداره تنها قانونی خوردن مناسب طبع و مراج و شرایط داروییته..... ولی ...

ببخشید انا جون من دکترم تهرانه خودمونم شهرستانیم بعد انتقال مشکلی نیست ک برگردم شهرمون؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
بله احتمالا ماه بعد احتمالا برم تو پروسه ولي سوالم اينه تو اين گروه كسي بوده بالاي 40 سال از ميكرو ...

عزیزم بالای ۴۰ دیدم اما خوب الان حضور ذهن ندارم.....

مبارکه عزیزم
به سلامتی
امیدوارم به دل خوش و سلامت طی کنی 8 ماه بعدی رو