2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
سلام من هفته پنجم.دیشب وردای شدید داشتم بعدم افتادم رو خونریزی رفام بیمارستان سونو کردن گفتوجیزی تو ...

عزیزم بتات چند بود؟؟

شاید شماهم مث مامانی طاها زود رفته باشین دیده نشه‌.خونریزیت شدیده یا کم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براى من 5G/5G هست.نرماله؟يا هر دو مشكل داره؟

جلوی همین ۵ ها چی نوشته؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جلوی همین ۵ ها چی نوشته؟؟؟

This person has 5G/5G genotype

در مورد 5G/5G اين توضيح رو زيرش داده

Some studies have associated the  5G/5G genotype with elevated risk of ischemic stroke 1s ,along with decreased PAI1 transcription in brain astrocytes lower PAI1 activity levels compared to 

the 4G/4G genotype

002:05 | 

وای انا جان گوارای وجودت موهای تنم مور مور شد خوشا به سعادتت التماس دعا  من یه پسر عسلچه دا ...

عزیزم فدات.....

راستشو بخوایی بارداری راحتی داشتم اما با وجود دخترم خیلی سخت بود.....

دخترم بغلی نیست اما خوب بچه ها نیاز به بغل و مراقبت و محبت دارن.....

برا کارای روتینشون نیاز به بغل دارن.....

مثلا من از اول عادت داده بودم همیشه بشورمش و تو روشویی میشستمش دکتر دعوام کرد که دیگه اینکارو نکن منم مجبور شدم با دستمال مرطوب پاکش کنم تا شب همسرم بیاد و بشوردش.....

خلاصه از این لحاظا اذیت شدم....

بعضا میبینی به اتفاقی میفته دیگه محبوری بغلش بگیری تا آروم بشه.....

خلاصه سخته.....

از پوشکم نتونستم بازش کنم.....

دیگه ایشالله باید بذارم پسرم یه کم بررگتر بشه بعد.....

خلاصه سخته امیدوارم بتونم از پسش بر بیام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بتات چند بود؟؟ شاید شماهم مث مامانی طاها زود رفته باشین دیده نشه‌.خونریزیت شدیده یا کم؟

روز ۱۶انتقال ۷۳۰

دیشب شدید بود.الان دیگه کم شده

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
مامان طاها اگه متفورمین داده بودن بهش که پلی کیستیک هست و عدد ذخیره اش بالاست حالا حالا ها یائسه نم ...

بله درسته پلي كيستيكه 

ممنون از اطلاعاتي ك در اختيارم گذاشتي عزيزم 

خدا دردونه ت رو سالم و صالح بزاره بغلت 😘

سلام من هفته پنجم.دیشب وردای شدید داشتم بعدم افتادم رو خونریزی رفام بیمارستان سونو کردن گفتوجیزی تو ...

عزيزم اصلا خودت رو ناراحت نكن 

استراحت كن شيافت رو بيشتر كن البته ب دستور پزشك 

من سونو ٤ هفته و ٤ روزانجام دادم هيچي نبود 

٥ هفته و ٤ روز دوباره انجام دادم همه چي خوب بود حتي جنين با ضربان 

سونو اولي ب من گف شايد يكي دوروز ديرتر خودش رو نشون

بده و بهم گفت مقداري خون هم هست ك شايد دفع يا جذب بشه ك خودت رو ناراحت نكن و طبق تجويز پيش برو تا سونوي بعدي ك يك هفته بعد همه چي خوب بود 

فقط آمپول انوكسا رو برام روزي دو تا كرد بعد از سونوي اولي 

اصلا اصلا خودت رو نگران نكن و استراحت كن و توكل ب خدا داشته باش از خدا ميخوام بهترينها رو برات بخواد و بچه هات رو حفظ كنه 

وای انا جان گوارای وجودت موهای تنم مور مور شد خوشا به سعادتت التماس دعا  من یه پسر عسلچه دا ...

راستی خدا گل پسرتم حفظ کنه.....

ایشالله به زودی یه همبازی براش بیاری.....

خوب شرایط تو بهتره پسرت دو سالشو رد کرده تا اون یکی بیاد دیگه سه ساله شده....

دختر من خوب خیلی کوچیک بود اختلاف سنیشون تازه دو سال میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای اناجون راه کار اخری که گفتی عالی بود اب رو اتش بود واسم انشاالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و ...

برا منم واقعا عالی جواب میده.....

خیلی سخته انجامش اما مجبور که میشم دیگه به سختیش فکر نمیکنم.....

حتی دکتر دخترمم گفته بود اگه یوبس شد گوش پاک کن رو با روغن زیتون چرب کنم و آروم براش استفاده کنم، سه سوته بعدش شکمش کار کرده.....

گلم من به جای قرص ویتامین B6 و B12 قرص ب کمپلکس میخورم ب جای هر دوتاشون و روزی یکی میخورم . همون ب ک ...

آره بعضیا به جاش بکمپلکس داشتن....

اما خوب دقیقا دزشو نمیدونم.....

کمردرد خیلی زیادی هم دارم. دقیقا مثل پریودی. 😭😭

ایشاله خیره استراحتتو بیشتر کن.....

دردی که با استراحت رفع بشه جای نگرانی نداره.....

عزیزم عجله نکن شاید زود بوده.....

کدوم بیمارستان رفتی؟

همونجا که انتقال دادی؟

نذار هر کسی دستکاریت کنه....