2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
اقایون شاید به زبون نیارن ولی ته دلشون قبول ندارن مشکل دارن.اونیم که دکترا میگن از لحاظ اینا واسه خو ...

من حتي بهشون نگفتم موردي هست درش چون ميدونم به نفع نيست و بدتر به هم ميريزه و آرامش كه ركن اصليه به هم ميخوره خداي ناكرده

...
خودم مكمل نداده دكتر، دارم ب كمپلكس ميخورم مال همون شركته كه قرص دارچينو توليد كرده بود،،، ميشه ...

به من ویتامین دی

یدوفولیک

قرص دارچین 

همینا رو داده.ولی خودم هفته ای یه دونه ویتامین ای هم میخورم.میخام برم رویال ژل هم پیدا کنم شروع کنم به خوردن .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همسرم واریکوسلشو عمل کردبهترین دکتر.اما انقدبد عمل کرد که بیضه چپ شوهرم تحلیل رفت.خوب نشد که نشد. ...

اینم بگم ما قبل عمل سونو نگرفتیم اگه سونو میداشتیم حتی میتونستیم از دکتر شکایت کنیم و دیه یک انسان کامل رو به شوهرم میدادن. اینو دکترای دیگه گفتنا ازخودم نمیگم .خانما قبل عمل واریکوسل مدارک کامل جمع کنید خدای نکرده مثل ما شدین کاری بتونین بکنین

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اره دیگه نزارم بره به دلم میاد .عذاب وجدان میگیرم و بعدا هم هرچی بشه میخام ربطش بدم به این موضوع..ان ...

كار خوبي ميكني، عزيزم دست خدا بالاي همه ي دستهاس، همسرتم كه ميره پابوس محبوب ترين بنده ي همون خدايي كه قادر متعاله،، قطعا دستشو پُر از بركت خواهند كرد

...
من همسرم واریکوسلشو عمل کردبهترین دکتر.اما انقدبد عمل کرد که بیضه چپ شوهرم تحلیل رفت.خوب نشد که نشد. ...

مرسي كه محبت كردي همشو توضيح دادي برامون،،، از خدا ميخوام به سلامتي و دلخوشي روزا رو طي كني،،، ستاره جون الكارنتين هم نخوردن؟ دي اف اي داده بودين؟

...
مرسي كه محبت كردي همشو توضيح دادي برامون،،، از خدا ميخوام به سلامتي و دلخوشي روزا رو طي كني،،، ستاره ...

دی اف ندادیم.ال کارنتین که کیلویی میخورد🤣🤣🤣

مرسي كه محبت كردي همشو توضيح دادي برامون،،، از خدا ميخوام به سلامتي و دلخوشي روزا رو طي كني،،، ستاره ...

ما کل ازمایشات ژنتیک .انعقادی..سقط همه رو دادیم اما این یکیو ندادیم.البته به ما گفتن باید حتما جنینا pgs بشه.ولی رویان گفت چون تحریم هستیم الان چندوقته نیومده ماهم نتونستیم زیاد منتظر باشیم انتقال دادیم اونم جنین۵روزه.شکر خدا مثبت شد

دی اف ندادیم.ال کارنتین که کیلویی میخورد🤣🤣🤣

همسرم دوسال بود شبي يه ٢٥٠ ميخورد ولي سه ماهه روزي يه دوهزار ويال ميخوره البته وسط مسطا يه پنج شش روزي فاصله داد كه به كبد فشار نياد،، همين دوهزار رو بخوره كافيه؟؟؟؟

...

سلام خانما خوبید . به مامانای جدید تبریک میگم . 

آنا جون خوبی عزیزم من فقط یک ماه تونستم به بچم شیر بدم دچار یه حساسیت پوستی شدم بعدش دو سه روز نشد شیر بدم بعد ازون هم دخترم سینه نمیگیره خیلی ناراحنم . الانم شیر خسک میخوره روزی چند بار بالا میاره دل درد هم داره نمیدونم چکار کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
همسرم دوسال بود شبي يه ٢٥٠ ميخورد ولي سه ماهه روزي يه دوهزار ويال ميخوره البته وسط مسطا يه پنج شش رو ...

باورکن من انقدخودم قرص خوردم دیگه هیچی یادم نیست😎😎

سلام دوستان.

فردا صبح دارم میرم برای انتقال.

برام دعا کنین همه چی خوب باشه.

به من فقط گفتن ۸ اونجا باش.

چیز خاصی جز مدارک لازم نیست؟ 

تجربه ای دارین بگین صبح میخونم.

ممنون

التماس دعا

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان بوده از شما که به بچتون فقط شیر خشک بدید مشکلی پیش نیومده

من ک بچه ندارم عزیزم ولی حداقل۴نفرودوروبرم دیدم که دارن شیرخشک میدن،نگران نباش،شایداون مارک شیرب معدش نمیسازه؛یاشایدریفلاکس داره دکترنبردینش؟دکترمارک شیرخشکی ک سازگارباشه بامعده نی نیتونومیگه بهتون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان. فردا صبح دارم میرم برای انتقال. برام دعا کنین همه چی خوب باشه. به من فقط گفتن ۸ اونج ...

بروب سلامتی ودلخوشی عزیزم؛ایشالاب مراددلت برسی؛فقط آرامش داشته باش؛ناشتایی نمیخوادولی بعضی دکترابامثانه پرانتقال میدن بعضیاخالی؛اینوصبح رفتی بپرس ک حواست باشه دستشویی بری یانه،ایشالادوهفته دیگه بیای خبرمثبت شدنتوبرامون بیاری عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
همسرم دوسال بود شبي يه ٢٥٠ ميخورد ولي سه ماهه روزي يه دوهزار ويال ميخوره البته وسط مسطا يه پنج شش رو ...

وای محیا من فکرمیکردم فقط شوهر‌منه که با پرخوریش انقد حرصم میده.دوس دارم بزنمش اصلا😂😂😂اینم داروهاشو به زور میخوره.من هیچوقت جدی باهاش حرف نمیزدم.یه روز انقد فشار روم بود گفتم میدونی چیه؟من دیگه بچه نمیخوام.گفت وا چرا؟گفتم چون که دارم اعصابمو روانمو از دست میدم.تو اصلا رعایت نمیکنی.مگه دکتر نگفت دور سیگار و مشروب و هرچیز مضر رو خط بکش؟مگه نگفت چربی دور‌شکم تاثیر داره روی اسپرم.بعد هزار نفرو برام مثال میزنه که با وجود اعتیاد و‌چاقی بچه دار شدن😐😐😐گفتم این سری همکاری نکنی خداشاهده قید بچه رو میزنم.چون این وسط فقط من دارم حرص میخورم.حالا مثلا خیر سرش لاغر کرده😂ولی خب قرصاشو ایندفعه میخوره خداروشکر.اما بعضیا رو میبینم چقد خودشون حواسشون هست،مثلا شوهر خواهرشوهرم،یعنی دومادشون دقیقا عین شوهر خودمه،وای محیا نمیدونی چقد مواظب غذاشه.همش چیزلی مغذی میخوره.همش میره باشگاه نمیذاره وزنش بره بالا.لب هم به سیگار نمیزنه.کلا خیلی مراعات میکنه😐میخواستم بهت بگم حرص نخور جانم.هنوز کسی نتونسته مردا رو کشف کنه چطور موجوداتی ان😑یعنی گاهی وقتا از بچه ی دو ساله بدترن.حالا مثلا اگه من نرم بهش بگم قرصتو بخور.یخ بذار و فلان هیچکار نمیکنه.انگار نه انگار😐هعی روزگار.خدا خودش هدایتشون‌کنه.از توان من و تو خارجه😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم