2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
اره عزیزم‌عصری میریم‌ ببینیم دکتر چی میگه ولی دکتر خودم اول گفت اگه‌اسپرم پیدا شد و از نطر ژنتیک‌و غ ...

عزیز دلم ایشالا که همه چیش خوووووب و عالی هست.

و نیازی به اهدایی نداری❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
همه ش نرمال بود؟

فقط تستسترونش پايين بود

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره سارایی فرداست

حتما خبرم كن😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم والا بستگی به دکترت داره اصلا بنویسه یا نه، اما خوب تو این زمان کم حتی بنویسه هم فکر کنم فقط ب ...

اره بنظرخودمم الان ديگه ديره،انتقال بدم اگه مثبت شدم ك خداروشكر اگه هم خدايي نكرده منفي شدم بعدازمايشاروميدم

@تورک_آنا      

سلام مهربون مادر ومهربون خواهر❤💓

عزیزم جواب آزمایشهام اومد..

تو جدول نتیجه گیری جلوی MTHFR در هردو ژن C677T وA1298C نوشته Heterozygous یه الل نرمال و یه الل موتان.

برای PAY1 هم نوشته 4G/5G و تو پرانتز دوباره نوشته Heterozygous یه الل نرمال و یه الل موتان.

پایینشونم کلی توضیح داده که نشستم دونه دونه ترجمه کردم و بعد متوجه شدم کلا توضیحیه در مورد آزمایش و تاریخچه و فلان😄😁🙈 

سی دی مارکراهم فقط گزینه +CD3-/CD1۶+/56 رنجش یدونه بیشتر از رنج آزمایشگاه بود..

حالا سوالم اینه که با توحه به این نتیجه گیری ها و جواب ها...

آمپول خاصی لازم دارم برای میکروی بعدی؟؟ قرص و اینا چی... یعنی میخام بدونم باید یکی دوماه مصرف بشه بعد برم انتقال.. یا همزمان با انتقال مصرف میشه..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اره بنظرخودمم الان ديگه ديره،انتقال بدم اگه مثبت شدم ك خداروشكر اگه هم خدايي نكرده منفي شدم بعدازماي ...

فقط به + فکر کن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا       سلام مهربون مادر ومهربون خواهر❤💓 عزیزم جواب آزمایشهام اومد.. ...

عزیزم خوب انعقادیت کوپی مال منه.....

احتمالا چند ماه قبل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ داشته باشی.....

آسپرینم برا من از دو ماه قبل تجویز کرد ولی بهم نساخت.....

بعدشم از روز انتقال انوکسان ۴۰۰۰ داشتم تا چند روز قبل زایمان.....

این از این....

برا ایمنیتم احتمالا همون پرد و سرم تجویز کنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب انعقادیت کوپی مال منه..... احتمالا چند ماه قبل ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ داشته باشی..... آسپرینم ...

مرررسی عزیزم...🍃

دیگه دستو پا شکسته تا جایی که خودم فهمیدم اینجوری بود جواب آزمایش.توکل به خدا.حالا میرم تا ببینم دکترجان چه نسخه ای میپیچه😄 هرکدوم از داروهارو کم گفت سررریع میگم اِاِاِ آناجون گفته این دارو رو هم میخام😁😁😀

همسر خان بفهمه باید دارو بخورم و عقب میفته انتقال کلی دپرس میشه باز😭 

باید با دکتر تنهاش بزارم قانعش کنه😁😁😄

حالا این داروهایی که گفتی راحت گیر میاد عزیزم؟

مرررسی عزیزم...🍃 دیگه دستو پا شکسته تا جایی که خودم فهمیدم اینجوری بود جواب آزمایش.توکل به خدا.حال ...

والا فعلا که هست فقط سرم رو ازش خبر ندارم.....

سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک تبریک الهی ک تا آخرش براتون ب خوبی سپری بشه عزیزانی ک همچنان منتظر هستید روزهای انتظار رو ب پایانه و ایشالا بزودی مادر میشید 😍دیروز سونوی آنومالی بودم و نینی تو دلی من ناز دختره😙🤗خیلی خوشحالم خدایا شکرت ایشالا قسمت تک تک شما دوستان گلم

پس کدوم دکتر برم؟که تخصصشو داشته باشه

خوب فکر کنم دکترت تجویز لازمو کرده.....

باز اگه دوست داشتی با "ز ر ن ا ن ی" یا "ر ا ح ل ه ت و ک ل ی" یه مشورتی بکن.....

سلام ب دوستان گلم..آنای عزیزم ک دیگه ب امید خدا نزدیک فارغ شدن هستی دوستانی ک جدیدا مامان شدید تبریک ...

فدات عزیزم.....

مبارکت باشه علوسک خانوم خوشگل....