2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست

سارا جوووون منتظر بتای تپل مپلت هستیم😗🍀🍀

افسون جون و جانان عزیزم ایشالا فردا منتظر بتای تپلی شمام هستیم😘💚😚

مامانی طاها نی نی خوشگلت منتظره که فردا ببینین همو ایشالا🤗😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بله هست ولی بعضی مراکز انجام نمیدن..... باید ببینی مرکزی که میری شرایطشو داره یا نه.....

دیگه مجبورم برم همون مراکز هایی که میدن راه چاره نیست باید ببیتم بندر هست یانه شنیدم‌اصفهان و شیراز تهران ابن سینا و رویا مهر دارن و ۲سال نوبت

دیگه مجبورم برم همون مراکز هایی که میدن راه چاره نیست باید ببیتم بندر هست یانه شنیدم‌اصفهان و شیراز ...

عزیزم مگه نگفتی نوبت عمل داره همسرت...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم مطمئن نیستم از حرفم فقط حدسمو میگم..... به نظرم اعداد ذخیرت واقعی نیستن..... حدس میزنم با تو ...

گلم این ک تو سونوم زده مقدار کمی مایع آزاد وجود داره یعنی اینکه تخمک آزاد شده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم مگه نگفتی نوبت عمل داره همسرت...

اره عزیزم‌عصری میریم‌ ببینیم دکتر چی میگه ولی دکتر خودم اول گفت اگه‌اسپرم پیدا شد و از نطر ژنتیک‌و غیره سالم‌بود و‌مشکلی نداشت و بقیه چیزا که هیچ اگه داشت راهتون جنین با اسپرم اهدای هستش

خوب گلم با این ذخیره دو ک خیلی کمه ب کوتر . میگم این اندازه تخمدان بزرگ شده مگه ن بخاطر آمپولای میکر ...

عزیزم من خیلی از سونو نمیفهمم منظورم اینه یه سونوی تخصصی با نصر یا امثالهم بشی بد نیست.....

چون تهران نیستی نصر فکر نکنم برات مقدور باشه.....

یه چک بشی شاید این ۲ ذخیره واقعیت نباشه.....

حالا یه بررسی بشی بد نیست.....

یا مال پانکچرته یا مال چربی ای که رو تخمداناتو گرفته.....

نمیدونم والا.....

به هر حال چون بالا پایین شده خیلی نمیشه به ذخیرت اعتبار کرد.....

چربیتم که والا باید پایینش بیاری بعد پایین اوندن دیگه به درمانت ادامه ندادی؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون  من رفتم دکتر....بابت آزمایشانعقادیم اگه یادتون باشه ..بهم ویتامین b6 و آمپول b12 ...

عزیزم مریم ت و ک ل ی ایمونولوژه برا ایمنیا میتونی بری پیشش.....

درسته به خاطر اینکه تخصص آزمایشگاهیم داره اطلاعات خوبی به من در مورد آزهای انعقادیمم داد اما خوب تجویز نمیکنه چون تو تخصصش نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سارا جوووون منتظر بتای تپل مپلت هستیم😗🍀🍀 افسون جون و جانان عزیزم ایشالا فردا منتظر بتای تپلی شما ...

قربونت دوست خوبم؛بادعاهای شمادوستان عزیزم😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آنا جان دکتر ژنتیک گفت از لحاظ هزینه خیلی بالاس و بجز بحث هزینه ما مشکل بیماری ژنتیکی داریم تو خانوا ...

عزیزم خوب هزینه تخمک اهدایی هم کم نیست خیلی بالاتر از پی جی اس هست.....

من جات بودم لااقل یه بارو امتحان میکردم که جای حسرتی واست نمونه.....

بعد اگه دیدی جنین سالم ندارین اون وقت میرین سراغ اهدایی.....

باز ببین دلت چی میگه.....

والا اگه هدفت اهدایی یا پی جی اس هست باید از مرکز یا دکتری شروع کنی که این آیتمارو شامل بشه.....

سلام دوستان  من ديشب ك آمپول انوكسا رو زدم بيرون آوردم كمي خون اومد تو سرنگ  تا حالا اين ...

عزیزم محل کبودیو دیگه نزن.....

بذار خوب بشه.....

کمی بالا و پایین همون کبودیارو میتونی بزنی....

اگه دیدی راه نداره فعلا به رونات بزن که دور نافت استراحت کنه.....

نگران خون اومدن نباش برا منم گاها اینطوری شده.....

PAY _1 هموزیگوت هست 4G/5G mthfr هتروزیگوت

پس پای وانت جهشش بیشتره.....

دو الل جهش یافته داره.....

عزیزم نگران نباش قابل کنترله.....

گلم این ک تو سونوم زده مقدار کمی مایع آزاد وجود داره یعنی اینکه تخمک آزاد شده ؟

میتونه از آزاد شدن باشه.....

از آندومتریوز باشه.....

باید ببینی نظر دکترت چیه.....