2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
آره عزیزم ، کاریوتایپ دادیم همسرم سالم بود ، خودم جابجایی کروموزومی داشتم دکتر ژنتیک با بررسی شرایط ...

عزیزم اگه برات مهمه که تخمک خودت استفاده بشه به بارم پی جی اس رو امتحان کن شاید خدا لطفش شامل حالت شد و جنین سالم داشتی!!!!!

اگه خدای نکرده جنین سالم نبود که ایشالله هست اون وقت دیگه میری سراغ اهدایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سر این بارداریم موقع سونوی قلب تازه فهمیدم باردارم و بتام بالای صدهزار بود..... باورت میشه ...

چ جالب؛ممنون ازدلگرمیت آناجونم،امیدوارم بتام خوب رشدکنه؛واقعاازنظرروحی وجسمی خستم اینبارخیلی داروداشتم متفورمین خیلی اذیتم کرد،سرم ای وی ای جی وهپارین روسریای قبل نداشتم ک اینسری دکتررزاقی تجویزکردن برام من فک میکنم تاثییراینابودک بتام ب ۱۶رسیدوگرنه رویک بودهمیشه؛یه چیزدیگه هم اینکه دکترظهیری رواندومتر۷برام انتقال میدادولی دکتررزاقی حداقل ۸گفتن بایدباشه که اینبارگذاشتن بعد۸انتقال دادن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خدارو شكر بهت گفتم نگران نباش... نيني خوب وزن گرفته بود؟ هرچند كه من بيخيال وزن و اينا شدم ان شاء ...

😆😆😆😆به کلمه بیچاره ها کلی خندیدم. آره وزنش هم 2100 شده بود. واقعا بی خیال وزن شدم انگار بهتر هم شد

آره عزیزم ، کاریوتایپ دادیم همسرم سالم بود ، خودم جابجایی کروموزومی داشتم دکتر ژنتیک با بررسی شرایط ...

فقط یادت باشه اگه جنین سالم بود حتما از لحاظ ایمنی انعقادیم چک کنیا!!!

میدونی چرا میگم؟

یادمه یکی از دوستان بعد چند بار سقط و منفی فهمید مشکل کروموزومی داره....

ایمنی انعقادیم بررسی کرد فهمید مشکل انعقادیم داشته.....

آخرین سقطی که تو ماه سوم بارداری اتفاق افتاد جنین رو فرستاد برا پاتالوژی.....

میدونی چی شده بود؟؟؟

جنینش سالم بوده و این دفعه به خاطر بحث انعقادی و نداشتن حتی یه آسپرین سقط شده بود.....

یعنی شانسی که در خونشو زده بود و جنین سالم به تورش خورده بوده به خاطر مشکل انعقادی از دست داده بوده.....

پس میبینی تو مشکلات کرومزومی هم احتمال سالم بودن جنین هست فقط قبل انتقال جنین از هر لحاظ چک شو که اگه شانست جنین سالم بود هدر نره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چ جالب؛ممنون ازدلگرمیت آناجونم،امیدوارم بتام خوب رشدکنه؛واقعاازنظرروحی وجسمی خستم اینبارخیلی داروداش ...

ایشالله بالا میره!!!!

احتمالا وروجکت گل پسره!!!!

تنبل خانه دیگه!!!!!

😆😆😆😆به کلمه بیچاره ها کلی خندیدم. آره وزنش هم 2100 شده بود. واقعا بی خیال وزن شدم انگار بهتر هم ...

حالا فکر کن بیچاره های من دومین کش اومدنشونه حساب کنین دیگه چه شکلی شدن.....

ایشالله دوباره بیچاره هاتون کش بیان.....

خخخخخخخخ....

چ جالب؛ممنون ازدلگرمیت آناجونم،امیدوارم بتام خوب رشدکنه؛واقعاازنظرروحی وجسمی خستم اینبارخیلی داروداش ...

خانمی روز چند ازمایش دادی بتات اینقد شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خانمی روز چند ازمایش دادی بتات اینقد شد

روز۱۴انتقال جنین فریز۳روزه عزیزم،افسون جون ایشالابارداری عزیزم استرس فقط نداشته باش بیخیال باش،کاش من زودترواردسایت میشدم تواین دوهفته باهاتون حرف میزدم امیدمیگرفتم،یه هفته گذشت دیدم علامت خاصی ندادم فقط گریه کردم الان پشیمونم افسون جون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
@hellosara    سارا خانومه خوشگل كجايي؟؟؟؟؟

سلام عزيز دلم خوبي واي رفتم از دادم ١/٣٠ حاضر ميشه دعا كنيد برام😰🙈🤭

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
روز۱۴انتقال جنین فریز۳روزه عزیزم،افسون جون ایشالابارداری عزیزم استرس فقط نداشته باش بیخیال باش،کاش م ...

من الان دوازده ذوز از انتقالم گذشته قبلا علایمی داشتم ولی الان یه اتم هم علایم ندارم فردا یا پس فردا میرم ازمایش ببینم تقدیرم چی میشه.عزیزم ازمایشتو تکرار نکردی؟الان روز چندمی؟راستی الانم علایم نداری

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزيز دلم خوبي واي رفتم از دادم ١/٣٠ حاضر ميشه دعا كنيد برام😰🙈🤭

آخ جون امروز کلی خبر خوش داریم.....