2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
گفت هروقت دکتر شوهرم اجازه بده میریم برا ای وی اف دکتر شوهرمم سه ماه به شوهرم دارو داد، گفت بعد سه ...

من که تا الان  ازشون نتیجه گزفتم خدا خیرشون بده .امیدوارم هر چی از خدا میخوان بهشون بده...امیدوارم برای شما هم خیر باشه ک نتیجه بگیرین انشالله

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کن سه ماه دیگه خبر خوب بشنوم شوهرم کم اسپرم داره و بی کیفیت

برای آی  ی اف و میکرو تعداد مهم نیست که نگران نباش..احتمال زیاد میکرو میکنن...اسپرم هم که کلا شستشو میدن با کیفیتا رو جدا میکنن.اصلا نگران نباش بجاش به خودت برس الان تو مهمتری  تا شوهرت

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
واقعا؟؟روز چند؟؟خیلی نگران بودم..الهی که اونم دوبرابر بشه😍 با دونفر دیگه ای که با هم انتقال دادیم ...

اره عزیزم اثرش رفته من انتقال اولم بتام 48 بود که گفتن اثر امپوله دو روز بعدم یک شد اگه اثر امپولا بود رنجش خیلی پایین بود به خودت استرس نده عزیزم خیلی مباااارکه

اناجون من اين ماه دارم ال دي ميخورم ي هفته ديگه هم بوسرلينم شروع ميشه ك بعدش پريودشم برم واسه انتقال ...

عزیزم والا بستگی به دکترت داره اصلا بنویسه یا نه، اما خوب تو این زمان کم حتی بنویسه هم فکر کنم فقط بهت استرس بده چون کم کم یه ده روزی جوابش طول میکشه و فرض کن جوابش بیاد و معلوم بشه باید از مدتی قبل دارو میگرفتی چیکار میکنی سیکلتو کنسل میکنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مولتی ویتامین های مخصوص تخمک و اسپرم هم که بارها گفتم به همه خز شد دیگه😁 اون هم خییییلی موثره من ...

قربون دستت عزیزم....

خسته نباشی.....

ایشالله خسته جمع کردن اسباب بازی از کل خونه بشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خو منظورم چطور فهمیدی نرماله... مثلا نوشته up to35حالا جواب زیر این سی پنج باشه نرماله یا بالای این ...

آره خوب دیگه.....

زیر ۳۵ مثلا نرماله ولی برا من با اینکه نرمال بود اما آندومتریوزم پیشرفت داشت......

یعنی جواب نرمال ردش نمیکنه!!!!!

سلام آنا جون...من امروز روزپونزده انتقالمه...هشن روز پیش آمپول هاش سی جی زدم..امروز آزمایش دادم ۲۶۵. ...

صد درصد عزیزممممممممم.....

مبارکت باشه.....

گوارای وجودت.....

خوشحالم کردی عزیزم.....

به سلامتی بغلش کنی.....

@تورک_آنا   انا هزینه بپوسی زیاده؟

عزیزم از هزینش خبر ندارم.....

نه

از دکترت اجازه بگیر اگه اوکی داد صبحا قبل صبحونه بخور.....

برا من مثل آب رو آتیش بود.....

چند روز مجبور شدم نشسته بخوابم انقدر معده و مریم میسوخت.....

سلام،آنا جون میشه بگید آندومتر اکوژن یعنی چی؟؟ من اینبار که منفی شدم آندومترم اکوژن بود،دکترم میگفت ...

یعنی یه دست بدون دست انداز و ناهمواری.....

یعنی خوب بوده.....

@تورک_آنا    آنا جون سلام ، دکتر ژنتیک به من بخاطر مشکل جابجایی کروموزومی و سابقه جنین نا ...

یعنی کاریوتایپ خودت مورد داشته؟

خوب به جای تخمک اهدایی یه بار پی جی اس رو امتحان کن شاید جنین سالم برات تشکیل بشه!!!!!

آنا جون ،برای آزهای cdمارکر باید ناشتا باشیم؟شرایطش چجوریه

برا سی دی ها ناشتایی نمیخواد.....

پردنیزولون اگه نداشتی فکر نکنم منع خاصی داشته باشه بازم بهتره از آزمایشگاه بپرسی....

آخه همه آی وی افی ها خیلی بالاتره ممنون عزبزم ..😘😘😘

همه چیه؟

خیلیا بتای پایینترم داشتن......

انا جون کجایی

عزیزم شرمنده دیروز زیاد خوب نبودم همش درد داشتم.....