2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم با یه دونه هم میتونی..... کافیه سالم باشه حتی میتونی با یه اسپرم و تخمک چند قلو باردار بشی... ...

انا استرس ندارم ولی یکم نگرانم حس ترسه نه استرس  نمیدونم‌چجوری بهش بگم که شانس بارور شدنت ۱درصد بیشتر نیست چجودی بگم اسپرمت خیلی کمه در حد بودن نبودنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون یه سوال دیگم داشتم..

میگفتی پریودی همراه با لکه بینی و لخته لخته..

یعنی رو پد لخته لخته بود..

خیلی معذرت میخام واضح پرسیدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پس بهتره هیچی نگم بپسپارم‌دست خدا ببینم چندتا اسپرم‌پیدا میکنن

ولی به همکاری ترغیبش کن حتما.....

لااقل این کم رو با کیفیت نگه دارین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون یه سوال دیگم داشتم.. میگفتی پریودی همراه با لکه بینی و لخته لخته.. یعنی رو پد لخته لخته بو ...

عزیزم اگه منظورت موقع پریودیه قبل لاپراست بله لخته بود حالا یا رو پد یا موقع نشستن تو توالت فرنگی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اوهوم چجوری برم به شوهرم‌اینو‌بگم‌حالا

خوب خودش آز رو ندیده؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب خودش آز رو ندیده؟

نمیدونم شایدم دیده ولی زیاد تحقیق نمیکنه مثل من نیست پیگرش باسه که کمه یازیاده نمیدونه که الان وصعیتش بده

امکانش هست از دکتر بخوام یا کسی نجربه داشته که اول اسپرم‌فریز کنن بعد تخمک‌کشی و غیره چون حتی اگه الان ۳تا اسپرم داریم‌همین ۳تا فردا پس فردا فریز شه تا از دست نره

نمیدونم شایدم دیده ولی زیاد تحقیق نمیکنه مثل من نیست پیگرش باسه که کمه یازیاده نمیدونه که الان وصعیت ...

احتمالا جنین اهدایی پیشنهاد میدن بهت با این وضعیت .چرا دست دست میکنید چندماهه میخوای بری و هنوزم نرفتی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
احتمالا جنین اهدایی پیشنهاد میدن بهت با این وضعیت .چرا دست دست میکنید چندماهه میخوای بری و هنوزم نرف ...

دست دست نمیکنم رفتم دکتر بعد اون سونو وازمایشاتشو داد به شوهرمم دارو داد فردا هم نوبت دکتر دارم 

جنین اهدایی هم جای خودش رو داره ولی الان با ۳ ۴ تا هم میشه بارور شد

من جنین‌اهدایی نمیگیرم طلاق میگیرم چه فرقی داره برم‌جنین بخرم یا بچه بیارم‌پرورشگاه من بجه از گوشت و خون‌خودم‌میخوام

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟

ببخشید دوباره مزاحمت شدم.

من آندومتریوز داشتم و بعد لاپرا باردار شدم اما سقط شد. حالا هم 4 ماه از سقطم میگذره و باردار نشدم.

میخوام آی وی اف کنم از دکتر رزاقی نوبت گرفته بودم که مثل اینکه قراره بره کانادا.

دکتر خوب تو تهران یا تبریز کسی رو میشناسی برای آی وی اف؟

عزیزم واقعا درمانش پروژسترون و استراحته..... منم خونریزی کردم ولی الان دخترم خونه گذاشته رو سرش.... ...

هم انوکسادارم هم اسپرین.واسه من رقیق میادلک نیست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دست دست نمیکنم رفتم دکتر بعد اون سونو وازمایشاتشو داد به شوهرمم دارو داد فردا هم نوبت دکتر دارم  ...

یعنی بچه اینقدر مهمه از شوهرت بگذری؟