2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم داروهای میکرو گیر میاد به سادگی؟ تو مراکز ناباروری هست داروهاش؟ همش نگرانم نکنه داروهاش نباشه

عزیزم توکل کن به خدا ایشالله گیر میاد.....

دیگه به اندازه کافی استرس هست از الان به استقبال استرس نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم چجوري وقتي دو تا جنينه ميشه سه تا بشه؟

عزیزم دوقلو یا چند قلوی همسان اینن دیگه، حین تقسیمات یهویی یه جنین تقسیم میشه و به بیشتر از یکی تقسیم میشه.....

این میشه که دوقلو یا چند قلوهای همشکل بوجود میان!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من امروز صبح خونریزی افتادم البته دردم دارم دوتا امپول بایک شیاف گذاشتم.یعنی جنینا دفع شدن؟م ...

عزیزم واقعا درمانش پروژسترون و استراحته.....

منم خونریزی کردم ولی الان دخترم خونه گذاشته رو سرش.....

انوکسان یا آسپرین چی داری؟

استرس ندارم.ولی حوصله بارداری دردسر سازم ندارم.حالا فردابرم سونو.دلم میخواد بلند شم هرچی هست بیفته

عزیزم این چه حرفیه استراحت مطلق داشته باش.....

هر کاری ازت بر میاد باید انجام بدی.....

فداتشم عزیزم ممنون که انقد وقت میذاری ، من شهرستانم میرم رویان برای درمان ، اینجا یه دکتر زنان خوب د ...

پس برو بگو رویان تحت درمانی و برات سخته برا یه نسخه بری تهران.....

و دکترت گفته با جواب این آزها یه دفعه بری پیشش.....

آخریشو فکر میکنم روز 7 انتقال زده ولی ازمایش رو 14 انتقال باید بده خوب پس اگر اینجوریه منطقی نیست اث ...

معمولا نمیمونه.....

بمونه هم مقدارش خیلی کمه، مقدار کمم اگه تکرار بشه و بالا بره معلومه مال بارداریه چون اگه برا هاش سی جی باشه کمتر میشه....

من خودم میکروی دومم روز پنج یه هاش سی جی کامل زدم و روز ۱۴ بتام نزدیک صفر بود.....

اره درسته در حد ازوا اسپرمیا ولی چرا مرفو ۳ زده

خوب مورفو رو از همون چند تا گفته.....

نمیدونم چند تا اسپرم دیدن مثلا ده تا یا صد تا یا هر تعدادی که کم محسوب میشه.....

این ۳ درصد رو از اون تعداد موجود گفته.....

بالفرض اگه صد تا بوده یعنی ۳ تاش شکلشون نرمال بوده.....

یا اگه ۲۰۰ تا بوده یعنی ۶ تاش نرمال بوده......

آنا جون من ماه پیش ۵ام نوبت پری بود.. و تو همه پری ها روز دوم خونریزیم بیشتره.که این ماه دوم شدم. ا ...

نه عزیزم با قبلیا مقایسه نکن چون هر دفعه بدنت از هورمون پاکتر میشه.....

تو بر اساس شدت خونریزی روز اولتو حساب کن هر وقت خونریزی شده روز اولته با پریود قبلت مقایسه نکن.....

آنا جون یعنی مال من اثر امپول بود.. اولی ۲۶۶ دومی ۱۷۷... ب دکتر گفتم گفت انقد اثر نمیزاره..

نه عزیزم اثرش انقدرا نیست.....

مال تو بارداری منتهی به سقط بوده.....

ببین یادمه اگه اشتباه نکنم شاینا جون دو روز قبل آزش هاش سی جی داشته بتاش ۲۵ یا این حدودا شد.....

یعنی انقدر عددش کمه....

در حد مشکوک فقط نه انقدر بالا!!!!!!

نه عزیزم با قبلیا مقایسه نکن چون هر دفعه بدنت از هورمون پاکتر میشه..... تو بر اساس شدت خونریزی روز ...

از همون دوم داشتم خونریزی..اما امروز شفاف تره انگار.فقط امیدوارم تا نوبت دکتر پاک شم.وگرنه میفته هفته بعد باز... توکل برخدا💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ینی میشه ادم‌با دوتا اسپرم‌هم باردار بشه 

عزیزم با یه دونه هم میتونی.....

کافیه سالم باشه حتی میتونی با یه اسپرم و تخمک چند قلو باردار بشی.....

اوهوم چجوری برم به شوهرم‌اینو‌بگم‌حالا

عزیزم اگه حس میکنی روش تاثیر منفی میذاره قرار نیست دقیق بگی.....

فقط کلی بگو، نگو خیلی کمه، یه جوری بگو که انگیزه همکاری داشته باشه اما ناامیدم نشه.....