2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048123 بازدید | 684644 پست
انا جون و بقيه دوستان سلام من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت ش ...

عزیزم اولا مبارکه
ان شاء ا... به سلامتی طی کنی

گلم حرف پزشکت رو قبول کن
چون حتی دو قلویی هم ریسکش خیلی زیاده چه برسه به 3 قلویی
من خیلی از دوستان رو دیدم که ریداکت کردن
فقط بعدش تا یه مدت باید استراحت کنی تا شرایط استیبل بشه

برای دو قلوهات مشکلی پیش نمیاد عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
گلم اصلااااااااااااااا ریداکت نکن چون احتمال اینکه با ریداکت یمیشون بقیه شون بمیرن خیلی زیاده یکی از ...

بهار جون دکتر منم حتما بالای 2 تا رو میگه ریداکت چون ریسکش خیلی خیلی زیاده
البته مهارت دکتر بسیار شرطه تو ریداکت کردن و پیش هر کسی نمیشه انجامش داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اولا مبارکه ان شاء ا... به سلامتی طی کنی گلم حرف پزشکت رو قبول کن چون حتی دو قلویی هم ریسکش ...

ممنونم لاله جون.فقط شما ميدونين كدوم جنين رو ريداكت ميكنن؟يعني از اونايي كه داخل يه ساكن ميشه ريداكت كرد؟

یه راهنمایی میخواستم عزیزان من انتقال داشتم و به جای خانمهای باردار که گر میگیرن گرمشون میشه من با وجودی که بدنم گرمه همش سردم میشه دمای بدنم  هم روی 36، 37 هستش کسی بوده اینجوری بشه و جواب ازمایشش مثبت شده باشه؟

یه راهنمایی میخواستم عزیزان من انتقال داشتم و به جای خانمهای باردار که گر میگیرن گرمشون میشه من با و ...

عزیزم انشالله که جوابت مثبت میشه.اما بر اساس علایم اصلا نمیشه نظر داد خصوصا که الان داروهای هورمونی مصرف می کنید و  به خاطر داروها ممکنه علایم بارداری داشته باشید

ممنون خواهری.آخه برام سوال شده پس چرا مثل بقیه گفتن روز 14 انتقال بره آز بتا

خب چندم زده؟؟

من خودم روز دو و پنج نصف آمپول زدم که دکترم گفت تا ۱۴ اثرش میره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خانوما من میخوام امشب برم پشت در مرکز ناباروری یزد و وقت بگیرم برا فردا صبح برای شروع کاراای میکرو

دعام کنید.... هم خودم هم شوهرم شدیدا نگرانیم

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
خب چندم زده؟؟ من خودم روز دو و پنج نصف آمپول زدم که دکترم گفت تا ۱۴ اثرش میره.

خوب روز ۱۴ یعنی نه روز از امپولتون میگذره یک هفته بعد از امپول خیلی روی تیتر اثر نداره

من تا روز ۱۰ انتقال هر سه روز یکبار نصف امپول hcg دارم دکترم گفته روز ۲۱ انتقال ازمایش بدم باید سه هفته صبر کنم ☹️

انا جان شرمنده ،منم میتونم این ازمایشها رو بدم؟ باید پزشک متخصص بنویسه ؟ هزینه اش چقدر میشه؟شرمنده ا ...

عزیزم انجام دادنشو که بله ولی اینکه با چه ترفندی بدی واست بنویسن کار شاقیه.....

باید به دکتر زنانی پیدا کنی که برات بنویسه چون معمولا قبل سه چهار تا سقط و منفی نمینویسن اما بودن دوستانی که به یه نحوی زودتر انجام دادن و مشکلشون رو شده.....

مثلا برو بده به دکتر زنان نزدیک تونه تون بنویسه و بگو دکترت یه شهر دیگست و گفته با جواب آزها بری پیشش و از این حرفها.....

مثلا بگو یزد تحت درماتی.....

یا اگه شهرستانی بگو تهران تحت درمانی.....

هزینه ایمنی انعقادیا یه تومنی فکر کنم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون برای برسی فقط کاریوتایپ لازمه؟ بعد اینکه شما منفی میشدی اسپرین  قطع می کردی؟البته ...

عزیزم ظاهرا فقط کاریوتایپ رو ندادی.....

من آسپرین نداشتم ولی فکر کنم باید قطعش کنی اما اینکه یه دفعه باشه یا نه نمیدونم......

ایشالله مامانتم خیلی زود خوب میشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان.

من امروز روز چهارم انتقالمه. گفتم بهتون روز انتقال عفونت داشتم که دکتر بهم مترونیدازول داد. هر ۱۲ ساعت ۲عدد. امروز و فردا هم باید بخورم. فقط یه چیزی من امروز ترشح شیری رنگ دیدم. یعنی با وجود مصرف دارو هنوز عفونتم خوب نشده؟😭

خدایا شکرت🙏
انا این جواب ازمایش شوهرم ببین 

عزیزم تعداد انگاری خیلی کمه درسته؟

چون نزده فقط پایین زده کم دیده شده درسته؟

آنا جان  من نميدونم چمه امروز سردرد گرفتم با يكم گوش درد و گلودرد  احساس ميكنم گلوم ورم ...

عزیزم جلوگیری کن از سرماخوردگی.....

سوپ بخور.....

به فال نیکم بگیر شاید بدنت ایمنیش پایین اومده و راحتتر پذیرای دردونت بشه......

سلام.من این ماه امپولای توبازوم شروع میشه وبعدش دور نافیا.خیلی میترسم ازاینکه ای وی اف جواب نده وبار ...

عزیزم هر کسی شکمش آب نمیاره.....

باید ذخیرت خیلی بالا باشه.....

عزیزم اول از بابت همسرت مطمئن شو.....

اگه لازمه اسپرم فریز کنین.....

یا بیوپسی لازمه بکنین.....

نمیشه وارد سیکل بشی بعد اسپرمی پیدا نکنن.....