2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست
روز سونو ديگه بتا ندادم  روز قبلش بتا ٨٥٣ بود

عزیزم با این بتا معلومه چیزی توی سونو دیده نمیشه باید بتاتون حداقل بالای دوهزار باشه تازه فقط ساک دیده بشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

سلام دختر گلیا یه سوال

من از دوشنبه باید امپول بوسرلین رو شروع کنم. آیا کبودی داره اگه روی بازو بزنم؟اخه نمیخوام کسی بفهمه 

کسی میدونه نقش این امپول برای انتقال جنین چیه؟ من تو دوره های قبلی استفاده نکردم. بهم گفتن از روز ۱۷ سیکلم بزنم حتی پری شدم هم ادامه بدم و برم سونو و استرادیول میدن بهم انگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی استرس گرفتم همش به انا و لاله پیام میدادم یعنی دارم یائسه میشم؟ ببین حتما اویشن دم کن بخور ...

مرسي عزيزم خدا خيرت بده😘😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه ها.اون روزي كه من رفتم برا تخمك كشي،شش هفت نفر بوديم كه باهم دوست شديم.من هايپر شدن و انتقالم به تعويق افتاد ولي بقيه فرش انتقال دادن.امروز بايد ميرفتن ازمايش.دوتاشون رفتن كه هر دوتاشون منفي شده😔😢😢خيلي خودمو باختم.تازه من ٣٣ سالمه و اونا همه از من بچه تر بودن ٢٦-٧ سالشون بود😢😢😢

بچه ها.اون روزي كه من رفتم برا تخمك كشي،شش هفت نفر بوديم كه باهم دوست شديم.من هايپر شدن و انتقالم به ...

عزیز دلم چرا استرس میدی بخودت..

ایشالا که تو بار اول مامان میشی..🍀🍃

همه بدن ها که مث هم نیس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام به همگی  دوستان منم انتقال دادم التماس دعا  نحوه خوابیدن بعد انتقال به چه صورته ...

شاینا جونم مبااااااااارک باشه مامانی❤💚

منفی شدن متاسفانه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من روز ١٧ آز دادم شد ٤٤٨  روز ١٩ شد ٨٥٣  بله آمپول داشتم و دارم  هر روز يكي انوكسا ...

ایشالا که دهم میری و همه چی خووووووبه خوبه💚

بد به دلت راه نده🍀

فکر منفی ممنوع...

عزیز دلم چرا استرس میدی بخودت.. ایشالا که تو بار اول مامان میشی..🍀🍃 همه بدن ها که مث هم نیس.

مرسي عزيزم.خدا بهممون كمك كنه😔😘

سلام دختر گلیا یه سوال من از دوشنبه باید امپول بوسرلین رو شروع کنم. آیا کبودی داره اگه روی بازو بزن ...

من زدم اصلا کبود نشد ، البته پرستاری که تزریق میکرد خیلی خوب بود ولی فکر نکنم کبودی داشته باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بستگی داره ولی معمولا بالای ۱۵۰۰ باشه احتمال نشون دادنش هست.....

انا جون پس چرا دفعه قبل براي من هنوز حتي به ٥٠٠ نرسيده بود هنوز بتام( رشد بتام نرمال بود) گفتن خارج از رحم؟! من هنوزم تميدونم چرا مشكوكم به دفعه قبل 😞،چون هيچي خارج از رحم هم ديده نشد😐

عزیزم بتونی هر ۱۲ ساعت بذاری بهتره اما اگه امکانش نیست ایرادی نداره....

سلام، خانمی، خسته نباشید، من سه شنبه رفتم دکتر گفتن دوقلو دارم صدایی قلب یکیش خوب بود دومی صداش بم بود، که باید دوهفته دیگه میرفتم سونوگرافی، الان از خواب بیدار شدم خون دیدم، به دکترم زنگ زدم گفت شیاف رو بیشتر کن، روزی 2 تا شیاف باضافه آمپول پروژسترون هر روز، که آگه بند نیومد برم بیمارستان، شما توصیه دیگه ای دارین،؟

من روز ١٧ آز دادم شد ٤٤٨  روز ١٩ شد ٨٥٣  بله آمپول داشتم و دارم  هر روز يكي انوكسا ...

ايشالا همه چى برات به بهترين شكل رقم مى خوره عزيزم

نگران نباش مطمين باش همه ماها دعاهامون همراهته🙏🏼💕🌸

شما هم مشكل انعقادى داشتين؟؟؟من تازه تو آزمايشها فهميدم مشكل انعقادى و ايمنى دارم دنبال همه اطلاعاتم از همه 

هر چند كه آنا جون و لاله جون كلى كمكم كردن 

سوال پرسيدن بيشترم براى اينه كه از استرسم كم كنم با دلگرمى هايى كه هر كدومتون بهم مى دين

انا جون و بقيه دوستان سلام

من عضو جديدم،١٥مرداد ٢تا جنين فريز انتقال دادم و به لطف خدا نتيجه مثبت شد،هفته ٨سونوگرافي كه انجام دادم متوجه شدم سه قلو باردار شدم و دوتا از جنينا تو يه ساك قرار دارن و جفت مشترك دارن

با پزشكم كه در ميان گذاشتم پيشنهاد ريداكشن بهم دادن،ميخواستم ببينم از دوستان كسي تجربه اي در اين زمينه داره؟چون واقعا سردرگمم