2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من یکی ظهرساعت۱ میذارم یکی شب‌ ساعت ۱۲. باید سر ۱۲ ساعت باشه؟

عزیزم بتونی هر ۱۲ ساعت بذاری بهتره اما اگه امکانش نیست ایرادی نداره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم من كمردرد بيشتر داشتم و دارم تا دلدرد  لك بيني اصلا نداشتم  چرا خودت براي خودت نتي ...

فدات بشم خدارو شکر بارداری برات دعا میکنم.من صبر ندارم تا شانزدهم روز چهاده میرم ازمایش.راست  بتات چند شد روز شانزده.امپوام میزدی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي بابا.خدا عاقبتمونو بخير كنه😔

منم خیلی استرس گرفتم همش به انا و لاله پیام میدادم یعنی دارم یائسه میشم؟ ببین حتما اویشن دم کن بخور با قرص ویتاگنوس بخور، حتما از روز اول پریودی اتو یا چیز گزم بزار رو شکمت

زاسنی یه چیزی یادم اومد که خییییییلی تاثیز داشت ببین بعد پاک شدنت تا پریودی بعدیت روزی نیم ساعت یا ده دقیقه با روغن سیاه دونه شکمت و رحم و تخمدون هات رو ماساژ بده این خیلی عالیه خونریزیت زود میاد 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

انا جان شرمنده ،منم میتونم این ازمایشها رو بدم؟ باید پزشک متخصص بنویسه ؟ هزینه اش چقدر میشه؟شرمنده انقد سوال پرسیدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
فدات بشم خدارو شکر بارداری برات دعا میکنم.من صبر ندارم تا شانزدهم روز چهاده میرم ازمایش.راست  ب ...

من روز ١٧ آز دادم شد ٤٤٨ 

روز ١٩ شد ٨٥٣ 

بله آمپول داشتم و دارم 

هر روز يكي انوكسا روزي يكي شياف و هفته اي يكي پرولوتون 

الان روزي دو تا انوكسا يكي شياف و هفته اي يكي پرولوتون 

دعا كت بارداريم سالم باشه بهم احتمال خارج از رحم رو دادن

ان شاءالله ك شما باردار باشيد و بارداريتون سالم باشه الهي آمين  

عزیزم بتونی هر ۱۲ ساعت بذاری بهتره اما اگه امکانش نیست ایرادی نداره....

آنا جان 

من نميدونم چمه امروز سردرد گرفتم با يكم گوش درد و گلودرد 

احساس ميكنم گلوم ورم داره مثل سرما خوردگي  

هي نميخوام ب اون چيزاي بد فكر كنم 

اما اين دردا ك پيش مياد باز مضطرب ميشم 

و همش ميخوام درازكش باشم حوصله ندارم 

حالا يه چيز آدم باردار باشه علايم ب اين زودي ميان ؟

چون من سر پسرم هيچ علايمي نداشتم 

سلام.من این ماه امپولای توبازوم شروع میشه وبعدش دور نافیا.خیلی میترسم ازاینکه ای وی اف جواب نده وباردارنشم اصلاتجربه ای ندارم.تازه شنیدم موقع تخمک کشی ممکنه شکم آب بیاره  این یعنی چی؟توروخدا هرکس میتونه منوراهنمایی کنه ..چه کارایی بهتره انجام بدم که تو نتیجه تاثیر بزاره.چکارایی نکنم ؟

سلام به همگی 

دوستان منم انتقال دادم

التماس دعا 

نحوه خوابیدن بعد انتقال به چه صورته ؟

من همش طاق باز خوابیدم وکمرم درد گرفته 

خیلی کم به پهلو میخابم با اینکه راحتترم!

دوستان از ساناز 206چه خبر 

مثبت شد ؟؟

آنا جون من الان هفته ۱۸ هستم و هیچ حرکتی از نینی حس نمیکنم حالت تهوعم بهتر شده ولی هنوز هست هفته دیگ ...

بهار جان نترس منم تا اخر هفت 19 هیچی حس نمیکردم
از هفته 20 متوجه شدم
همون یه حسایی شبیه حباب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همگی  دوستان منم انتقال دادم التماس دعا  نحوه خوابیدن بعد انتقال به چه صورته ...

مبارکه شاینا جون
به سلامتی
ان شاء ا... دو هفته بعد خوش خبر باشی

من هم رو پشتم میخوابیدم هم به پهلو ها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو